Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Excursie in Ceahlau 2011

<< < (103/144) > >>

fortuna777:
Carmen, e super ca e loc pentru toata lumea la Dochia si ca se mai pot suplimenta locurile cu ceva saltele...Chiar asteptam confirmarea asta....Acum legat de dormitul la cort, stiu ca sunt care prefera varianta asta, si de ce sa nu recunosc, si pe mine m-ar incanta, daca nu ar fi asa greu de carat cortul si toate "acareturile" pe care le implica... :)...Iar de la o varsta, comoditatea chiar isi spune cuvantul ;)

Referitor la mancarea de pe traseu, eu am anuntat deja pe topic, ca masa de sambata de la amiaza va trebui sa si-o asigure fiecare dupa bunul plac....Acum, daca va fi ceva mancare in plus...nu-i bai...oricum foamea va fi de lup, acolo sus pe munte, si mai bine sa ne prisoseasca mancarea, decat sa ne lipseasca ;) :D.

Facem aici un apel la Adi si primavera, sa poposeasca in drumul lor la Gheorgheni si sa cumpere 2 pite de care zici tu, ca intr-adevar, paine ca acolo nicaieri nu-i...au aia frate o reteta de paine, pe care cred ca o tin bine ascunsa si pazita...ca n-am mai intalnit-o in alta zona

hadrian:
@carmenus&fortuna - exista un proverb romanesc : cind doua persoane iti spun ca trebuie sa... iei piine, probabil asa si e... hi, hi, hi...
  Considerati ca si luate, desi eu nu dau pizza pe sandwich... Acuma, probabil piinile alea n-or fi cumparate chiar din Gheorgheni, si poate n-or fi chiar de 2kg, dar tot piine cu cartofi va iau, ca si-n mures majoritatea brutariilor sint secuiesti, ok?

steliana:

--- Citat din: micaela din Luni, 25 Iulie 2011, 23:43 ---treaba ta, daca nu te-ai lecuit de la Pustnicu. :))
pentru cine nu stie... Radu e un monument de amabilitate, calm si echilibru, care a rezistat fizic si nervos, fara daune vizibile, unei seri intense de karaoke afon.  :)

Raducu, io vreau Smokie (Alice, Mexican girl, Needles and Pins,  If You Think You Know How To Love Me, Lay back in the arms of someone.. si toate celalalte "golden"-uri ale lor, pe care le masacrez cu maaaare placere de cate ori le prind  :D), si Abba (pe care o haulim toti cei cu 4 ca prefix, desigur :)) si Presley (neaparat cu...Are you lonsome tonight - cea pe care am chinuit-o deja, la Pustnicu'  :D) etc. ma mai gandesc si mai zic.

--- Terminare citat ---

radu, te rog ca in cazul in care voi merge ... pentru ca mica a luat tot repertoriul :D vreau muzica de relaxare - irlandeza - de la paste ;) + angel meditation + ceva perfect sunset + vanghelis (ev. jon@vanghelis) + spre dimineata ameno-era si ce se mai poate :D :P si un pup pentru cel mai desavarsit DJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ

micaela:
da, nu strica si niste "ambientala". io am ales din cele cu linie melodica mai cantabila de catre profani.  :)

bun revenit, opti, in grupul urcaciosilor pe munte. :)

Carmenus:
   salut!
   E ok Hadrian, ne-am scos cu painea. Merci.
   Steliana , pana la urma ce faci ? Vii sau sigur vii? Nu prea ai alternativa , deci viiiiiiiiiiiiiiiii !

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă