Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Excursie in Ceahlau 2011

<< < (101/144) > >>

micaela:
nu cred alventani ca te vei bucura ascultandu-ne. :)) :))  mai bine canti si tu, ca sa te anesteziezi :))

micaela:
pentru ca se lucreaza la organizarea transportului, eu si janeta confirmam deplasarea cu masina lui Radu, care are, in continuare, amabilitatea si curajul :) de a ne lua cu el. 

janeta:

--- Citat ---eu si janeta confirmam deplasarea cu masina lui Radu, care are, in continuare, amabilitatea si curajul :) de a ne lua cu el. 
--- Terminare citat ---

curaj , zisesi ? eu i-as zice nebunie curata dar...probabil ca radu vrea sa-si testeze limitele ;D

fortuna777:
Radu, eu sunt dispusa sa-mi afisez "talentele muzicale" pe orice muzica :D...important este sa ma suportati voi, ca mie tare-mi mai place a canta si a falsa... :D

pe_jumate:
buna ziua tuturor!  rog organizatorii sa ii elimine de pe lista pe Carol si pe Alexandru, care nu sunt inca siguri ca pot participa. In aceste conditii, am doua locuri in masina, disponibile. Propun ca loc de intalnire a bucurestenilor statia de metrou Stefan cel Mare, iesirea dinspre fostul IGP, vineri 5 august orele 12.30, ca sa poata ajunge usor si cei fara masini.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă