Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Excursie in Ceahlau 2011
micaela:
daca-i concurs de pizze, ma inscriu. :) vin si eu cu pizzulici (pizze mici). :) acum foarte multi ani, pe vremea cand pizzele erau cam prea mari pentru mine, glumeam spunand ca o sa fac o pizzularie, adica o pizzarie cu pizzulici. :)
daca n-ati inteles, reiau definitiile. :)
Alventani, imi pare rau, dar va fi o lupta pe trofeul "pizza Ceahlaului" :) :) :)
Magdalena_`:
eu voi gusta toate pizzele sau pizzulicile, cum le spuneti voi sa va pot da note, sa va urc pe podium, alea, alea. hihihih
francesca777:
Buna seara tuturor.Imi cer mii de scuze ca munca in deplasare m-a acaparat cu totul si nu am reusit sa mai intru pe forum.Cand si cu cine am avut ocazia am transmis regretul meu...nu m-am maritat, nu m-a furat nimeni decat blestematele de magazine pe care la amenajez in Brasov.Asadar..referitor la aceasta excursie...pe zi ce trece imi dau seama ca n-am nici o sansa sa va insotesc, desi inca ma vad trecuta pe lista.Daca am incurcat ceva borcane....cu mare regret va cer scuze iar...sper sa am si eu in sfarsit jumate de weeken liber incat sa intru sa vad ce mai povestiti pe aici. Seara buna tuturor.Va imbratisez cu mare drag.
micaela:
--- Citat din: Magdalena_` din Marți, 19 Iulie 2011, 22:29 ---eu voi gusta toate pizzele sau pizzulicile, cum le spuneti voi sa va pot da note, sa va urc pe podium, alea, alea. hihihih
--- Terminare citat ---
detaliaza alea, alea. :) trofee de cerbi, coronite cu flori de colt? :)
Magdalena_`:
bineinteles, cupe incropite ad-hoc.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă