Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Excursie in Ceahlau 2011

<< < (95/144) > >>

alventani:
Eu plec din Iasi vineri si imi pare cam devreme sa-mi fac sandwich-uri pt sambata, dar ma gandesc ca niste saleuri/biscuiti/masline imi pot cumpara din Piatra. Oricum, pentru mine pusul in rucsac e o mare problema, deoarece nu sunt prea umblata prin excursii si nu stiu ce ar trebui sa cuprinda bagajul. Un lucru mi-e clar pana acum: munte=racoare, deci trebuie sa imprumut un hanorac de la vreun baiat. In rest... astept sugestii. :D

fortuna777:

Valentina, promit sa-ti trimit lista pe care mi-o voi face pentru excursia asta ;).... Iti va fi mai usor sa alegi din ea ce-ti trebuie si ce nu...Referitor la mancare, nu e musai sa-ti faci sandviciuri de acasa...le poti face sambata dimineata inainte de plecare, important e sa ai ingredientele pe care le vei tine la frigider (cred ca vom gasi unul la cabana). Eu, cred ca am sa merg pe varianta lui Adi...voi lua pizza...Mi se pare o mancare destul de completa si este mult mai comod... :)

hadrian:
Laura, fiindcă ai fost atît de receptivă la ideea mea, ca "premiu", voi împărţi (şi) cu tine pizza... "adi", făcută cu "mînuţele" astea două, cu care tastez acum. Batem palma?

P.S. Sper ca cei care au curajul să guste din pizza mea, să le placă ketchup-ul picant, fiindcă am zis deja, că le împachetez gata... "ketchup-ate".   

fortuna777:
ok, Adi...dar pentru mine,... fara carne...poate sa fie cu peste, cu legume, cu orice altceva, numai carne nu.. :)

ketchup-ate...asa cum zici tu :D

alventani:
O sa imi iau si eu, iar a mea va fi mai buna decat a voastra! >:P

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă