Autor Subiect: Razboiul sexelor  (Citit de 380815 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Caroline

• Vizitator
Re: Razboiul sexelor
« Răspuns #1830 : Marți, 22 Mai 2012, 21:14 »
Este pace de multă vreme... :angel:

...de prea multa vreme!  ;D
Numarul nu se pune la socoteala, ca atunci nu ar mai exista miza. Femeile sunt oricum 52% din populatia globului si cam 3/4 in SC. Dar marile batalii au fost castigate dintotdeauna in pofida numarului... ca altfel nu erau celebre.  *|*

Offline nickyblu

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 388
« Răspuns #1831 : Marți, 22 Mai 2012, 23:09 »
No, atunci o sa procedez ca in bancul cu Stefan cel Mare .... imi trag si eu pe mine nadragii aia maro si ma arunc in lupta  :knuppel2:

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #1832 : Marți, 22 Mai 2012, 23:15 »
Care banc?  ::)

Offline nickyblu

• Sr. Member
« Răspuns #1833 : Marți, 22 Mai 2012, 23:42 »
Pai zice-se ca era odata Stefan in castel la el si vin iscoadele sa-i dea raportul:
- Maria Ta, vin turcii......
- Cati sunt?
- Pai sa tot fie vre-o doua mii.
- Aduceti-mi degraba camasa cea rosie si sa mergem la lupta.
Incepe batalia si Stefan mai primea cate o lovitura dar nu se cunostea ca-i ranit din cauza camasii.
Turcii, vazand una ca asta au zis ca e nemuritor si de frica au fugit de unde venisera.
Mai trece o vreme dupa care iar vin iscoadele:
- Doamne, iarasi au dat turcii in tara
- Cati sunt ma acuma?
- Cam patru mii.......
Hmmm, aduceti iarasi camasa cea rosie.
Se repeta istoria si iarasi o iau turcii la fuga.
Dupa un timp vin iarasi spionii foarte speriati sa spuna ca au navalit turcii.
- Cati sunt acuma?
- Cata frunza si iarba, Maria Ta!
- Ei, pai atunci aduceti-mi repede pantalonii aia maro.......si hai la lupta!

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #1834 : Miercuri, 23 Mai 2012, 11:50 »
 ;D Intuiam eu ca despre asa ceva trebuie sa fie vorba, da' nu de la bancul asta (ca nu-l stiam)... poate in conexiune cu "ochiul maro" de la Cozia.  :P

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #1835 : Miercuri, 23 Mai 2012, 12:40 »
No, atunci o sa procedez ca in bancul cu Stefan cel Mare .... imi trag si eu pe mine nadragii aia maro si ma arunc in lupta  :knuppel2:

nu uita sa ai la tine si naframa alba  :surrender:

:magic:  :dance: :yeah:

Offline nickyblu

• Sr. Member
« Răspuns #1836 : Joi, 24 Mai 2012, 00:07 »
Corect, ca sa nu se vada lacrimile  ;)

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #1837 : Joi, 24 Mai 2012, 08:44 »
Corect, ca sa nu se vada lacrimile  ;)

pfoiai vrei sa ne dai gata cu lacrimi de crocodil ??  neh, atunci ia un pachet intreg   oO

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #1838 : Joi, 24 Mai 2012, 09:39 »
Holograf - Si baietii plang

silviu

• Vizitator
« Răspuns #1839 : Joi, 24 Mai 2012, 12:33 »
Albert Einstein, formula căsniciei…perfecte

Mileva Maric, femeia pe care a luat-o de soţie în anul 1903, i-a dăruit fizicianului o fată, despre care nu se mai ştie nimic, şi doi băieţi-Hans Albert şi Eduard. Conform Dailymail.co.uk., succesele academice ale lui Einstein şi călătoriile în jurul lumii au avut şi ele preţul lor: Einstein s-a îndepărtat de soţie şi i-a propus un "contract" ciudat. Acest aşa-zis contract era, de fapt, un set de reguli pe care Einstein i le specifica soţiei sale într-o scrisoare. Titlul era scurt şi la obiect: "Condiţii"!

"Vei avea grija ca hainele şi lenjeria mea sa fie puse in ordine; "Voi primi zilnic cele trei mese in camera mea"; "Dormitorul şi biroul să fie curate, în mod special pupitrul meu"; "Vei renunţa la toate relaţiile personale cu mine, cât timp ele nu sunt necesare din punct de vedere social"; "Vei renunţa în special la timpul petrecut acasă alături de mine"; "Vei renunţa la călătoriile sau ieşirile împreună"; "Te vei supune următoarelor cerinţe în relaţia cu mine"; "Nu vei primi din partea mea vreo apropiere intima şi nu îmi vei reproşa lipsa acesteia"; "Nu vei mai vorbi cu mine atunci când îti voi cere să taci"; "Vei pleca imediat din biroul sau dormitorul meu, dacă îţi voi cere asta"; "Nu mă vei ironiza în faţa copiilor, nici prin gesturi, nici prin cuvinte"…
 :o :faint:

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #1840 : Joi, 24 Mai 2012, 15:46 »
Interesele speciei primeaza fata de interesul individual si nu toti oamenii de pe Pamant sunt meniti sa procreeze. Daca ar fi fost asa, la ora asta am fi inca in copac. Daca nu ne-am risipi viata chinuindu-ne atata sa ne aliniem preconceptiilor generale, poate ca am reusi sa aflam la ce suntem buni, fiecare, individual, in viata asta... Se spune ca geniile autentice au aceasta constiinta de sine si de aici au curajul sa puna orice fel de "conditii"...

Offline Guesswho

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1907
« Răspuns #1841 : Joi, 24 Mai 2012, 18:55 »
Albert Einstein, formula căsniciei…perfecte
"Vei avea grija ca hainele şi lenjeria mea sa fie puse in ordine; "Voi primi zilnic cele trei mese in camera mea"; "Dormitorul şi biroul să fie curate, în mod special pupitrul meu"; "Vei renunţa la toate relaţiile personale cu mine, cât timp ele nu sunt necesare din punct de vedere social"; "Vei renunţa în special la timpul petrecut acasă alături de mine"; "Vei renunţa la călătoriile sau ieşirile împreună"; "Te vei supune următoarelor cerinţe în relaţia cu mine"; "Nu vei primi din partea mea vreo apropiere intima şi nu îmi vei reproşa lipsa acesteia"; "Nu vei mai vorbi cu mine atunci când îti voi cere să taci"; "Vei pleca imediat din biroul sau dormitorul meu, dacă îţi voi cere asta"; "Nu mă vei ironiza în faţa copiilor, nici prin gesturi, nici prin cuvinte"…

ehe, unde-s barbatii de alta data?  :-\
Toata lumea iti vrea binele. Nu lasa pe nimeni sa ti-l ia!

Offline nickyblu

• Sr. Member
« Răspuns #1842 : Vineri, 25 Mai 2012, 11:09 »
ehe, unde-s barbatii de alta data?  :-\
Pe Facebook ai intrebat?  ???

Offline nickyblu

• Sr. Member
« Răspuns #1843 : Vineri, 25 Mai 2012, 11:19 »
;D Intuiam eu ca despre asa ceva trebuie sa fie vorba, da' nu de la bancul asta (ca nu-l stiam)... poate in conexiune cu "ochiul maro" de la Cozia.  :P
Faza aia a fost cireasa de pe tort ....... sau bomboana de pe coliva  ;D
Pink a spus-o cu o voce asa de nevinovata ca era sa cad sub masa  :faint:  :happy:

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #1844 : Vineri, 25 Mai 2012, 17:58 »
Faza aia a fost cireasa de pe tort ....... sau bomboana de pe coliva  ;D
Pink a spus-o cu o voce asa de nevinovata ca era sa cad sub masa  :faint:  :happy:

Subscriu.  ;D Si asa se cucerira adversarii de partea cealalta...  :P