11 tipuri de bărbaţi de care fug femeile
Unii barbati par ca au magnet la femei, in timp ce altii pur si simplu nu au noroc desi arata bine si par a avea multe atuuri de partea lor. Este important, atat pentru femei dar si pentru barbati, sa fie cunoscute aceste tipologii masculine care resping femeile.
chiar mai devreme citeam pe undeva despre "6 tipuri de masti dulci pentru ten", "5 metode usoare pentru a slabi", acum vad ca exista si 11 tipuri de barbati de care femeile fug! de ce 11 si nu 8 sau 20? nu m-am uitat daca articolul a fost scris de o femeie sau de un barbat. si nu inteleg de ce fug femeile totusi... pentru ca pentru fiecare din categoriile enumerate exista un corespondent si in tabara sexului frumos. si-atunci, daca tot fug, poate se si intersecteaza

partenerul ideal este in functie de fiecare dintre noi. cum zicea si bitek, pe-aici pe undeva, in legatura cu femeia cu nervi, pisaloaga etc. recunosc, pe mine de ex, femeia pisaloaga si care vrea sa aiba intotdeauna dreptate, nu ma atrage catusi de putin, dar sunt unii barbati carora le place un astfel de specimen, pentru ca exista acolo o energie care-i duce unul spre celalalt, este o chimie speciala pe care nu o vom intelege poate niciodata.
cred ca nici toti cercetatorii americani si britanici la un loc nu vor reusi sa ridice valul asupra acestui mister.
primele doua sunt intr-adevar repugnante, si intr-o tabara si in cealalta. in rest e cam aiurea, chestia cu mototolul, daca nu te atinge, nu-ti face avansuri este mototol, daca o face este un obraznic!
interesant articol, silviu... silviu, "isus vine, fa-te ca lucrezi" sau "isus vine, fa-te ca te rogi"?! parce cel cu "fa-te ca lucrezi" se referea la dinescu, zic si eu.