Autor Subiect: Razboiul sexelor  (Citit de 380486 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Guesswho

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1907
Re: Razboiul sexelor
« Răspuns #1845 : Vineri, 25 Mai 2012, 19:52 »
Albert Einstein, formula căsniciei…perfecte

Mileva Maric, femeia pe care a luat-o de soţie în anul 1903, i-a dăruit fizicianului o fată, despre care nu se mai ştie nimic, şi doi băieţi-Hans Albert şi Eduard. Conform Dailymail.co.uk., succesele academice ale lui Einstein şi călătoriile în jurul lumii au avut şi ele preţul lor: Einstein s-a îndepărtat de soţie şi i-a propus un "contract" ciudat. Acest aşa-zis contract era, de fapt, un set de reguli pe care Einstein i le specifica soţiei sale într-o scrisoare. Titlul era scurt şi la obiect: "Condiţii"!

"Vei avea grija ca hainele şi lenjeria mea sa fie puse in ordine; "Voi primi zilnic cele trei mese in camera mea"; "Dormitorul şi biroul să fie curate, în mod special pupitrul meu"; "Vei renunţa la toate relaţiile personale cu mine, cât timp ele nu sunt necesare din punct de vedere social"; "Vei renunţa în special la timpul petrecut acasă alături de mine"; "Vei renunţa la călătoriile sau ieşirile împreună"; "Te vei supune următoarelor cerinţe în relaţia cu mine"; "Nu vei primi din partea mea vreo apropiere intima şi nu îmi vei reproşa lipsa acesteia"; "Nu vei mai vorbi cu mine atunci când îti voi cere să taci"; "Vei pleca imediat din biroul sau dormitorul meu, dacă îţi voi cere asta"; "Nu mă vei ironiza în faţa copiilor, nici prin gesturi, nici prin cuvinte"…
 :o :faint:

am gasit citatul asta, scris de dumnealui :" "Existam unii pentru altii. Pare o banalitate sa afirm asa ceva, dar in fiecare zi realizez cat de mult depinde viata mea interioara si exterioara de munca altora - deopotriva oameni in viata sau plecati deja in lumea de dincolo." Albert Einstein

creca se gandea la contract si la nevasta-sa cand l-a scris  ;D
Toata lumea iti vrea binele. Nu lasa pe nimeni sa ti-l ia!

silviu

• Vizitator
« Răspuns #1846 : Duminică, 08 Iulie 2012, 23:14 »
ZECE DIFERENȚE DOVEDITE. Creierul femeilor versus creierul bărbaților

Femeile au capacitatea de a face mai multe lucruri în același timp și învață mai ușor limbi străine decât bărbații, însă sunt depășite de aceștia atunci când vine vorba de orientare în spațiu, șofat și găsirea soluțiilor în situații de criză.

Offline adda

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1326
« Răspuns #1847 : Luni, 23 Iulie 2012, 21:53 »
La redacţia ziarului Huffington Post a ajuns scrisoarea unei fetiţe de opt ani care explică, aşa cum ştie ea mai bine, ce înseamnă "a fi fată".
http://www.jurnalul.ro/fun/de-ce-este-minunat-sa-fii-femeie-raspuns-fetita-de-opt-ani-618951.htm

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #1848 : Luni, 23 Iulie 2012, 23:21 »
But still... We have power!  :happy: Tare de tot!!  :thumbup:

silviu

• Vizitator
« Răspuns #1849 : Sâmbătă, 18 August 2012, 10:47 »
11 tipuri de bărbaţi de care fug femeile

Unii barbati par ca au magnet la femei, in timp ce altii pur si simplu nu au noroc desi arata bine si par a avea multe atuuri de partea lor. Este important, atat pentru femei dar si pentru barbati, sa fie cunoscute aceste tipologii masculine care resping femeile.

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #1850 : Sâmbătă, 18 August 2012, 11:41 »
Lipseste din lista cuceritorul. Ajunge repede in pat cu aproape orice femeie si nu ii este greu sa faca femeile sa se indragosteasca de el, dar nu reuseste se la faca sa il iubeasca pe termen lung si nu ramana cu niciuna.

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #1851 : Sâmbătă, 18 August 2012, 14:45 »
....

citez:  " nimeni nu-i perfect"  oO

Offline Matei

• Hero Member
  • Mesaje postate: 933
« Răspuns #1852 : Duminică, 19 August 2012, 23:03 »

Unii barbati par ca au magnet la femei, in timp ce altii pur si simplu nu au noroc desi arata bine si par a avea multe atuuri de partea lor. Este important, atat pentru femei dar si pentru barbati, sa fie cunoscute aceste tipologii masculine care resping femeile.

chiar mai devreme citeam pe undeva despre "6 tipuri de masti dulci pentru ten", "5 metode usoare pentru a slabi", acum vad ca exista si 11 tipuri de barbati de care femeile fug! de ce 11 si nu 8 sau 20? nu m-am uitat daca articolul a fost scris de o femeie sau de un barbat. si nu inteleg de ce fug femeile totusi... pentru ca pentru fiecare din categoriile enumerate exista un corespondent si in tabara sexului frumos. si-atunci, daca tot fug,  poate se si intersecteaza  :) partenerul ideal este in functie de fiecare dintre noi.  cum zicea si bitek, pe-aici pe undeva, in legatura cu femeia cu nervi, pisaloaga etc.  recunosc, pe mine de ex, femeia pisaloaga si care vrea sa aiba intotdeauna dreptate, nu ma atrage catusi de putin, dar sunt unii barbati carora le place un astfel de specimen, pentru ca exista acolo o energie care-i duce unul spre celalalt, este o chimie speciala pe care nu o vom intelege poate niciodata.
cred ca nici toti cercetatorii americani si britanici la un loc nu vor reusi sa ridice valul asupra acestui mister.
primele doua sunt intr-adevar repugnante, si intr-o tabara si in cealalta.  in rest e cam aiurea, chestia cu mototolul, daca nu te atinge, nu-ti face avansuri este mototol, daca o face este un obraznic!

interesant articol, silviu... silviu, "isus vine, fa-te ca lucrezi" sau "isus vine, fa-te ca te rogi"?! parce cel cu "fa-te ca lucrezi" se referea la dinescu, zic si eu. :)

"Stay hungry, stay foolish"

Offline Matei

• Hero Member
  • Mesaje postate: 933
« Răspuns #1853 : Joi, 23 August 2012, 21:31 »
doar un stereotip?!

Man vs Woman

"Stay hungry, stay foolish"

Offline cineva

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 81
  • aut cesar aut nihil
« Răspuns #1854 : Vineri, 24 August 2012, 09:37 »
Lipseste din lista cuceritorul. Ajunge repede in pat cu aproape orice femeie si nu ii este greu sa faca femeile sa se indragosteasca de el, dar nu reuseste se la faca sa il iubeasca pe termen lung si nu ramana cu niciuna.
erata: NU VREA sa le faca sa il iubesca pe termen lung...
NU VREA sa ramana cu niciuna...
din varii motive: poate ca nu considera ca-l merita niciuna intalnita, poate din mila crestineasca nu vrea sa le faca sa sufere...
acta est fabula! punct si de la capat...
aut cesar aut nihil

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
« Răspuns #1855 : Vineri, 24 August 2012, 09:39 »
din varii motive: poate ca nu considera ca-l merita niciuna intalnita, poate din mila crestineasca nu vrea sa le faca sa sufere...

stii din experienta? ca prea le spui cu foc si capital letters ;D

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
« Răspuns #1856 : Vineri, 24 August 2012, 09:46 »
somebody, pari a avea seva beligeranta. bun venit, deci.  ;D

Offline cineva

• Jr. Member
  • **
  • aut cesar aut nihil
« Răspuns #1857 : Vineri, 24 August 2012, 09:46 »
pai nu este razboiul sexelor ?  :D  >:D
ca sa existe confilct trebuie sa existe motivatie... o provocare este o motivatie, motivational ne automotivam daca nu ne motiveaza cineva suficient de motivant cat sa consideram ca avem o motivatie :P
aut cesar aut nihil

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #1858 : Vineri, 24 August 2012, 12:19 »

Ai dreptate... 50%. Restul de 50% sunt acei barbati care desi sunt asa cum zici, sufera ca sunt singuri. Si vor (teoretic) sa faca ce trebuie ca sa nu mai fie asa, si tot nu fac ce trebuie, si iar sufera... Am cunoscut cativa.  :strambatura:

Offline cineva

• Jr. Member
  • **
  • aut cesar aut nihil
« Răspuns #1859 : Vineri, 24 August 2012, 13:08 »
cand sunt singuri, toti barbatii sufera...sau marea lor majoritate, ca sa nu generalizez in extremis, dar cand fac ceva , o fac pentru ca asta au vrut sa faca, foarte rar sunt greseli inocente. ok? deci, poate suferinta este o parte din dezideratele lor ...satui deprea multa iubire, uneori mai tragem cate-o cearta , asa dintr-un motiv inventat , doar de dorul de a produce suferinta si celui iubit si tie insuti...cateodata... poate ne uitam un pic in noi insine si poate vedem acolo un dracusor care "inspira" o parte din "greselile" facute de noi... si poate acei 50% din cei mentionati de tine , au acest dracusor mai harnic...
aut cesar aut nihil