sunt de acord in privinta ipocriziei, si e ok. ca spune exact ce gandeste (desi eu cred ca, de fapt, nu gandeste chiar asa, ci a vrut sa dea o "palma" de racorire

) ). In privinta lui Liiceanu nu sunt de acord... si el poate spune lucrurilor pe nume chiar daca uneori atat de alambicat incat pare ipocrit.

Cat despre experientele neplacute cu celalalt sex...cate sa fi avut? una? doua? de la trei in sus ne punem serios problema daca nu cumva defectu' o fi la el. Un om inteligent, cum il consideram pe amicul nostru, ar trebui sa stie sa-si pastreze obiectivitatea si sa nu generalizeze, sa nu-si extrapoleze frustrarea la tot mapamondu' feminin.

zici ca pentru el lectia a fost invatata, ca a invatat sa accepte lucrurile. adica lectia e ca femeile sunt asa cum spune el?!

eu zic ca n-a invatat nimica. a trecut prin experientele acelea, care probabil aveau un sens, fara intelepciune. N-a invatat sa iasa cu sufletul frumos chiar si din situatii (aparent) urate. Ar fi multe de spus despre asta...
sigur ca exista si femei care gandesc asa (desi, repet, eu cred ca in forul sau interior omul acela nu simte cum spune

).
cred ca la intrebarile tale cel mai bine iti poate raspunde Jul, ca e pe
field-ul ei.

)
Nu stiu daca "ingenuitatea pierduta nu mai poate fi recapatata niciodata"... ideal e sa nu ajungi sa o pierzi. :)Si asta e posibil daca te straduiesti sa-ti pastrezi gandurile pe drumul binelui si al obiectivitatii, chiar si atunci cand iti vine sa achizitionezi, prompt, o sticluta cu acid sulfuric sau o bazooka.

) greu dar nu imposibil.
in ce ma priveste, eu ma dau misandra, dar nu sunt decat f. putin si asta nu din cauza vreunor experiente de nush' ce fel (ba chiar dincontra) ci mai mult fiindca, cum spuneam, sunt oarecum dezgustata de tabloul unora (numai unora!, nu generalizez deloc) dintre barbati... prost crescuti, mojici, mincinosi, lipsiti de caracter si fairplay etc... pe de alta parte insa recunosc ca exista si barbati frumosi (ca oameni) caci am avut norocul sa cunosc cativa, e drept nu foarte multi.

cred ca am batut campii destul, si fara gratie, ca-i tarziu si luciditatea-mi face nani demult.

)
da' nu pot sa nu spun ca e foarte important si
cum spui, nu numai
ce, chiar daca exista un "
de ce" pe care ni-l poate spune Jul daca o sa vrea, iubirea mica.

stilul datului cu barda, fara osebire, in toate femeile, dovedeste niscai infantilism (lipsa de maturitate o suna mai bine?) si exact ce spuneai, pierderea ingenuitatii, a frumosului sufletesc. De ce, Jul, de ce se intampla asta?!?

)