Autor Subiect: Razboiul sexelor  (Citit de 381163 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline bit

• Hero Member
  • Mesaje postate: 3015
Re: Razboiul sexelor
« Răspuns #1455 : Sâmbătă, 06 August 2011, 14:07 »
Pai cum sa nu sar cand il numeste pe gibonul ala reprezentant al speciei?  >:( ...Stai putin, parca troll era de genul masculin...

julia

• Vizitator
« Răspuns #1456 : Duminică, 07 August 2011, 12:11 »
pentru mine ce spune cineva are valoarea acelei persoane. daca eu nu dau doi bani pe el ca persoana cum as putea sa iau in considerare parerile lui?

Offline bit

• Hero Member
  • Mesaje postate: 3015
« Răspuns #1457 : Marți, 09 August 2011, 23:34 »
(Partial) de acord. Partial pentru ca in momentul in care mass-media ma bombardeaza cu "stiri" sau "informatii"  (pe care nu le doresc, nu ma intereseaza dar pe care nu le pot filtra cumva ca sa imi ramana accesul la informatia de care am nevoie) despre  oier, nu are cum sa nu-mi creasca tensiunea. L-as ignora cu placere daca toata lumea ar face la fel. Asa insa sunt nevoit sa-i  suport grobianismul. Ori sa pui semnul de egalitate intre jivina asta si tot genul masculin...e prea mult.

Offline Manfred

• Hero Member
  • Mesaje postate: 510
« Răspuns #1458 : Miercuri, 10 August 2011, 16:36 »
Acum citeva zile am citit intr-un ziar un articol despre ejacularea precoce. Articolul nu era cine stie ce dar un cititor a scris un comentariu care mi-a atras atentia (de multe ori comentariile sint mai interesante decit articolele!  :)  )
Nu m-am putut hotari daca respectivul este un om singur, resemnat si care accepta realitatea, ma rog realitatea de care a avut el parte, sau pur si simplu un misogin inacrit. In orice caz este vorba despre un om inteligent, cu umor (amar) si pe care experientele lui de viata l-au transformat intr-un anumit mod. Din acest motiv nici nu stiu daca locul acestui comentariu e aici sa la topicul cu razboiul dintre sexe.  :)
Deci:

7 august, 01:55. urologu' de serviciu
Puneti femeile la treaba, nu le mai lasati sa trandaveasca si ati rezolvat problema ejacularii timpurii ...
Daca femeia e nemuncita si traita bine e normal sa vrea sex cu orele in timp ce fraierul de barbat abea asteapta sa ajunga acasa sa doarma pentru ca este istovit de munca ...
Nu le mai ajutati,nu le mai protejati,lasati-le sa munceasca si sa traiasca prin puterile proprii si sa vedeti cum o sa spuna cand ajung acasa in pat ,ca barbatii ejaculeaza prea tarziu ...
Le-ati invatat sa traiasca fara munca si de aia le mananca intre picioare la orice ora din zi sau noapte .
Pentru barbatii neinsurati ,folositi-le si dati-le afara imediat dupa sex.
Pentru barbatii insurati,fiti barbati in casa ,nu le mai faceti toate mofturile si nu va lasati manipulati de neveste.
Femeile oricat te-ai ocupa de ele ,niciodata nu sunt multumite ,asa ca nu merita efortul sa le protejati .
Femeile si pisicile sunt cele mai parsive animale ,egoiste lenese,capricioase,pretentioase,si lasa par peste tot ...
Nu va lasati impresionati de machiaje si artificii vestimentare.
Incercati sa vedeti femeile asa cum sunt ele si cum miros cand se trezesc dimineata sau incercati sa va imaginati cum vor arata peste zece ani .
In felul asta veti reusi sa nu va lasati orbiti de trucurile fermeiesti cu care isi recruteaza fraierii precum lampa fluturii seara .
Nu bateti femeile pentru ca sunt facute din material prost si se invinetesc foarte repede .
Cand observati ca nu va mai puteti intelege cu ele chemati un taxi si trimiteti-le de unde au venit .
Daca nu vor sa plece de buna voie,angajati un avocat sau in cel mai rau caz incercati cu acid sulfuric ...
O sticluta cat de mica plina cu acid sufluric pastrata la vedere,face mai mult decat o suta de batai ...
Apropo , nu va lasati intimidati de amenintarile cu pensia alimentara ale femeilor.
Barbatii care platesc mai mult de doua pensii alimentare sa-si dea tot interesul sa faca in doi ani vreo zece douazeci de copii cu oricine se nimereste, in felul acesta ajunge fiecare femeie care pretinde pensie alimentara sa primeasca dela barbat in jur de zece lei pe luna (de o anumita parte din salar necesara ca sa poata trai civilizat barbatul nu se poate atinge nici un judecator de pe planeta asta ).
Asa ca daca tot trebuie sa platiti pensii alimentare, faceti-o in asa fel incat sa puteti zambi la sfarsitul lunii cand vi se retin banii pentru pensiile alimentare .

PS.
Proverb rusesc :
IUBITI FEMEIA CA PE VOI INSIVA SI SCUTURATI-O CA PE UN POM RODITOR !

Citiţi mai mult: Un sfert dintre bărbaţi suferă de ejaculare precoce. VEZI ce tratamente există - Sănătate > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/un-sfert-dintre-barbatii-sufera-de-ejaculare-precoce-alfa-solutiile-pentru-a-scapa-de-pro-940.html#ixzz1UdFG7lg3
EVZ.ro
Otrava este un medicament mortal - Girolamo Mercuriale

Offline adda

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1326
« Răspuns #1459 : Miercuri, 10 August 2011, 16:58 »
mi se pare cam misogin comentariul  :)

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
« Răspuns #1460 : Miercuri, 10 August 2011, 18:16 »
hm. @manfred, cred ca postarea ta mergea foarte bine si la razboiul sexelor. :)
nush' cat de inteligent este domnul care a postat textul, insa misogin sigur e. nici asta n-ar fi bai, caci si eu am, uneori, urme fine de misandrie  :). deranjant este insa tonul postarii. nu este una eleganta, cu un umor fin chiar si acid dorindu-se, ci una care iese total din sfera obiectivitatii si a esteticului.... a esteticului misoginismului, vreau sa spun  :). am mai citit comentarii ale unor barbati nu tocmai incantati de componenta feminina a lumii, dar care aveau totusi eleganta si subtilitate, ba chiar si un background de tandrete voalata pe care se profila critica, intr-un mod estetic, ca un basorelief de calitate.
comentariul acestui individ e imaginea unui mod de gandire urat, agresiv, profund subiectiv, generalizator si extremist... situatie in care inteligenta lui paleste in valoare  ;)

stii, e ca si cu umorul... se poate glumi si rade intr-o maniera "de cartier", neeleganta, grobiana.... sau se poate glumi si rade, cu aceeasi eficienta, intr-un mod elegant. nu-mi vine acum in minte decat "Vacanta mare" (trupele mai recente nu-mi sunt cunoscute fiindca lately mitocania ca ton general ma face sa schimb canalul cu grabire) versus Divertis

marcutza

• Vizitator
« Răspuns #1461 : Miercuri, 10 August 2011, 18:34 »
Nu va lasati impresionati de machiaje si artificii vestimentare.
Incercati sa vedeti femeile asa cum sunt ele si cum miros cand se trezesc dimineata sau incercati sa va imaginati cum vor arata peste zece ani .
In felul asta veti reusi sa nu va lasati orbiti de trucurile fermeiesti cu care isi recruteaza fraierii precum lampa fluturii seara .
Nu bateti femeile pentru ca sunt facute din material prost si se invinetesc foarte repede .
Cand observati ca nu va mai puteti intelege cu ele chemati un taxi si trimiteti-le de unde au venit .

Daca nu vor sa plece de buna voie,angajati un avocat[/i]
Asa ca daca tot trebuie sa platiti pensii alimentare, faceti-o in asa fel incat sa puteti zambi la sfarsitul lunii cand vi se retin banii pentru pensiile alimentare .

este foarte inteligent si transmite invataturi f.clare.
iubeste femeia dar o si uraste si recunoaste ca e necesara ca si barbatul dealtfel.
nu are de ce sa fie diplomat in expunere pt ca se citeste printre randuri pozitia pozitiva a barbatului in fata noastra.

ei au defecte dar si noi avem destule !!!

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #1462 : Miercuri, 10 August 2011, 18:38 »
eu as prefera sa trag invataturi din altfel de texte... lipsa de eleganta ma face reticenta in mod automat.

M-as delecta cu orice text misogin al lui Liiceanu, de ex (care este, am impresia, usor misogin, in mod nedeclarat).

marcutza

• Vizitator
« Răspuns #1463 : Miercuri, 10 August 2011, 18:42 »
hai sa recunoastem ca viata nu ne ofera numai eleganta, lucruri brute sau nu fac parte tot din noi, din trecutul sau prezentul nostru.

reticenta ne face de multe ori sa gresim in a vedea corect omul de langa noi  :)

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #1464 : Miercuri, 10 August 2011, 18:44 »
cu siguranta viata ne ofera mai mult mitocanie si brutalitate decat eleganta, dar macar acolo unde pot sa aleg bunul gust, prefer sa o fac. e vorba de o estetica a existentei. imi repugna instinctiv grosolania, iar acest individ e grosolan, din punctul meu de vedere... nici nu-mi spune nimic nou sau interesant. nu pot zambi la intentiile lui umoristice.
omul de langa mine nu va fi niciodata unul grosolan. as muri.

marcutza

• Vizitator
« Răspuns #1465 : Miercuri, 10 August 2011, 18:46 »
am inteles  :)

Rabinul unei mici localitati a murit si dupa un timp congregatia a hotarât ca vaduva trebuie sa se recasatoreasca.
          Avind in vedere ca localitatea era mica, nu s-a gasit decât un candidat: macelarul.
          Nu prea entuziasta, pentru ca se obisnuise sa traiasca cu un intelectual, vaduva accepta, totusi.
          Dupa casatorie, vineri seara si dupa baia rituala, sotul ii spune fostei vaduve:
          Mama mi-a spus ca la inceputul Sabatului trebuie sa fac dragoste cu nevasta, inainte de a merge la sinagoga. Si au facut-o.
          Revenind de la sinagoga sotul spune:
          Tata mi-a spus ca trebuie sa fac dragoste cu nevasta inainte de masa. Si au facut-o din nou.
          Inainte de a se baga in pat pentru culcare sotul spune:
          Bunicul a spus ca trebuie sa faci dragoste in noaptea de Sabat.
Si au mai facut-o o data.
          A doua zi dimineata, la trezire sotul a spus:
          Matusa mi-a spus ca un evreu pios isi incepe ziua de Sabat facind dragoste. Si au facut-o inca o data
          Luni dimineata, fosta vaduva a rabinului se intilneste la piata cu o prietena care o intreaba :
          Cum iti merge cu noul sot, macelarul ?

Draga nu e chiar un intelectual, dar sa stii ca provine dintr-o familie foarte buna !   

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #1466 : Miercuri, 10 August 2011, 18:50 »
he-he, marcutza, muta bancul la topicul corect :))

marcutza

• Vizitator
« Răspuns #1467 : Miercuri, 10 August 2011, 18:52 »
nu e banc :) citeste printre randuri, @micaela   :)

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #1468 : Miercuri, 10 August 2011, 18:52 »
 :) poa' sa fie familia lui oricat de "buna" (si in sens potent, daca vrei :)) ), daca-i grobian, tot imi repugna.  :)

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #1469 : Miercuri, 10 August 2011, 18:54 »
aham... am citit deja. si raspuns deja. poa' sa aiba toate calitatile pamantului...inteligenta, potenta (ca asta releva bancu') etc... daca are un comportament "inestetic", nu rezist.  ;)