Autor Subiect: Razboiul sexelor  (Citit de 381157 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline balanta

• Hero Member
  • Mesaje postate: 626
  • ...sa fiu eu insami
Re: Razboiul sexelor
« Răspuns #1440 : Luni, 01 August 2011, 08:30 »
Cu siguranta femeile inteligente sunt incomode pentru barbati! Asta o stiu direct de la sursa. Adica multi mi-au recunoscut ca vor femeia traditionala care nu le da batai de cap si care are grija de familie fara prea multe implicatii in cariera, politica, activitati extrafamilie...adica femeia care nu vrea nimic pentru ea ci numai pentru barbat si copii. Eu una sigur sunt incomoda pentru ca vreau un barbat care sa faca ce fac eu si cred ca e cam greu!
"...am invatat ca poti continua inca mult timp dupa ce ai spus ca nu mai poti..." Octavian Paler

julia

• Vizitator
« Răspuns #1441 : Luni, 01 August 2011, 20:44 »

eu nu vreau pe cineva care sa faca ce zic eu sau ce vreau eu. doar sa simt ca persoana mea conteaza si ca in planurile lui de viata mi-a facut loc si m-a inclus si pe mine. pentru ca la rindul meu nici eu nu as renunta la persoana mea pt a ma schimba la cerere in ceva ce nu sunt. dar sigur gindesc in termeni de NOI cind sunt in cuplu.

Offline balanta

• Hero Member
  • ...sa fiu eu insami
« Răspuns #1442 : Luni, 01 August 2011, 22:17 »
Julia , eu nu am spus sa faca ce zic eu, ci sa intalnesc un om care sa faca ce fac si eu...adica sa fim compatibili!
"...am invatat ca poti continua inca mult timp dupa ce ai spus ca nu mai poti..." Octavian Paler

julia

• Vizitator
« Răspuns #1443 : Marți, 02 August 2011, 07:03 »

aha
dar apropo, are sanse de succes o relatie in care nu ai nimic in comun cu celalalt? alte gusturi, alte planuri, alte pareri?

Magdalena_`

• Vizitator
« Răspuns #1444 : Marți, 02 August 2011, 07:18 »

eu nu cred ca are sanse de reusita. sa construiesti ceva intr-o relatie, trebuie sa ai un punct comun.

Offline balanta

• Hero Member
  • ...sa fiu eu insami
« Răspuns #1445 : Marți, 02 August 2011, 07:34 »
Julia, cred ca o relatie in care nu ai nimic in comun are putine sansa sa functioneze. Daca la inceput e atractia si dorinta de a fi impreuna, in ani, daca nu e un timp minim petrecut impreuna se produce detasarea emotionala si apoi ruptura sau esti atras de altcineva. E drept ca deja vorbim de pasiuni, hoby, dorinte de dezvoltare ceea ce presupune un anumit nivel social. Sunt atatea familii la care viata lor se reduce la casa+servici+copii. Fara nici o alta divagatie, cel mult concediul o data pe an sii revelionul. Fara alte planuri decat a creste copii, a mobila o casa sau a avea o plasma. Si mai vorbim si de cuplurile in care exista dorinte de cariera, de pasiuni, de dezvoltare personala unde deja se pune si problema financiara. Sunt si exceptii unde ajung sa nu mai aiba nimic in comun si in mod cerebral isi dau libertatea de a face fiecare ce vrea cu timpul personal...dar e nevoie de o anumit nivel mental si emotional.

Nu stiu ce sa zic....stiu ca timpul e dusmanul cuplurilor indiferent de cate puncte comune sunt. Stiu ca sunt exceptii, dar eu nu le iau in consideratie atat timp cat procentul de familii nefericite, cu compromisuri mari, cu resemnari, cu frustari e majoritar.

Candva si eu nu vedeam mai departe de "noi", acum vad mai mult "eu". Dar eu sunt la varsta cand deja copilul e pe drumul lui si in cazul meu "singuratatea in doi" a luat forma unui parteneriat asumat si acceptat momentan.

julia

• Vizitator
« Răspuns #1446 : Marți, 02 August 2011, 12:47 »

silviu

• Vizitator
« Răspuns #1447 : Joi, 04 August 2011, 11:42 »
Gigi Becali, amendat pentru că a jignit femeile
CNCD l-a sancţionat pe Gigi Becali pentru că şi-a expus concepţia vizavi de fidelitatea în căsnicie.

"Dacă bărbatul înşală, femeia nu are voie să divorţeze. Dumnezeu a spus că bărbatul e bărbat şi femeia curvă", a fost una dintre afirmaţiile lui Becali în timpul unei intervenţii telefonice la emisiunea Agentul VIP.

Alte consideraţii ale lui Gigi Becali, în cadrul aceleiaşi emisiuni:

"Bărbatul care înşală scoate pălăria, o scutură şi pleacă şi îşi face, cum ar veni, chiar nevoia. Femeia nu poate să zică îţi dau 1.000 de euro ca să faci sex cu mine la un bărbat. Un bărbat poate să dea 1.000 de euro la femei, face sex şi pleacă. O femeie nu poate cumpăra un bărbat, o femeie trebuie să simtă, trebuie să strângă un bărbat în braţe. (...) Un bărbat care umblă cu 50 de femei... bine, nu mă refer chiar la unul căsătorit, mă refer la cei necăsătoriţi... un bărbat care e necăsătorit şi are mai multe femei, 52, e un bărbat deştept, un bărbat şmecher. O femeie care are 50 de bărbaţi este curvă. O femeie care îşi înşală bărbatul numai cu un singur bărbat este curvă. Un bărbat care îşi înşală nevasta cu o singură femeie e un accident".

"Dumnezeu spune că este păcat şi nu face deosebire din punctul de vedere al păcatului şi la bărbat, şi la femeie, da? Dar fii atent, din punctul de vedere al lui Dumnezeu, legea lui. Un bărbat face păcat dacă înşală, dar femeia nu are motiv şi nu are dreptul să se despartă de bărbat dacă înşală. Dar bărbatul este absolvit de vină dacă se desparte de femeia care înşală şi care de fapt este curvă (...). Singurul motiv pentru care un bărbat se poate despărţi de o femeie este numai dacă este curvă. Dacă ea are un accident şi nu mai are totul, ori rămâne chioară, fără picior, fără mână, eşti obligat toată viaţa să o întreţii pentru că ai ales-o şi te duci cu ea până la moarte. (...) Deci: Dumnezeu spune că bărbatul e bărbat şi femeia curvă".

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #1448 : Joi, 04 August 2011, 12:41 »
CNCD l-a sancţionat pe Gigi Becali pentru că şi-a expus concepţia vizavi de fidelitatea în căsnicie.

"Dacă bărbatul înşală, femeia nu are voie să divorţeze. Dumnezeu a spus că bărbatul e bărbat şi femeia curvă", a fost una dintre afirmaţiile lui Becali în timpul unei intervenţii telefonice la emisiunea Agentul VIP.

??? :o ??? :o ???

asta e mai blond ca mine 

silviu

• Vizitator
« Răspuns #1449 : Joi, 04 August 2011, 12:56 »
saracu' :( el n-are nicio vina.

Offline dl_prd

• Full Member
  • Mesaje postate: 161
« Răspuns #1450 : Joi, 04 August 2011, 12:58 »

deci barbati cu toate armele inainte ...........ati primit dezlegarea de la maestru ???

Offline bit

• Hero Member
  • Mesaje postate: 3015
« Răspuns #1451 : Joi, 04 August 2011, 23:01 »
Apai daca si Cro-Magnon asta-i maestru, nu-mi ramne decat sa-mi strang catrafusele si sa ma duc dracului cat mai departe, eventual pe alta planeta. Si vi-l las voua (ironicilor!) pe Warrior of Lampa. Enjoy!

julia

• Vizitator
« Răspuns #1452 : Vineri, 05 August 2011, 07:16 »
parca era razboiul sexelor, nu razboiul cu inteligenta...

Offline adda

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1326
« Răspuns #1453 : Vineri, 05 August 2011, 19:27 »
Apai daca si Cro-Magnon asta-i maestru, nu-mi ramne decat sa-mi strang catrafusele si sa ma duc dracului cat mai departe, eventual pe alta planeta. Si vi-l las voua (ironicilor!) pe Warrior of Lampa. Enjoy!

@bitek...Smile… tomorrow will be worse   :D ;)

julia

• Vizitator
« Răspuns #1454 : Sâmbătă, 06 August 2011, 08:15 »
poate astuia chiar i-ar prinde bine matriarhatul...
ce mi se pare ingrozitor e ca apare la TV si are si admiratori