Autor Subiect: Razboiul sexelor  (Citit de 381229 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline radu

• Full Member
  • Mesaje postate: 194
Zambetul e ca stergatorul de parbriz, nu opreste ploaia dar te ajuta sa mergi mai departe. :)

Offline Ayouni

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1918
Re: Razboiul sexelor
« Răspuns #1381 : Marți, 05 Iulie 2011, 11:58 »
eu cred ca e doar un razboi aparent...daca era unul real nu exista notiunea de "pereche" sau "cuplu"
bineinteles ca exista diferente de gandire intre sexe...dar tocmai acestea ne completeaza
datorita diferentelor avem nevoie unul de celalalt

si eu sunt convinsa de acest lucru! :)
categoric ai dreptate . din punctul meu de vedere am ajuns la varsta la care cred ca mai mult eu am de invatat de la cei tineri decat ei de la mine . si nu stiu cum se face , dar cu tinerii nu ma razboiesc deloc si , fara sa cad in ridicolul femeii de o anumita varsta care incearca sa para pustoaica , ma simt excelent in compania celor ce ar putea sa-mi fie fii si fiice .
cu celelate generatii am eu probleme , in special cu cei care inca adopta ideea de femeie-ficus , femeie-cratita si femeie-obiect sexual . daca nu te incadrezi in tiparele astea , hopa te alegi cu un citat din coscadarii frustrati din alte veacuri  ;D

Janeta, gura ta adevar graieste! chiar aseara am avut o "ieseala" la bere pe lipscani, cu colegii din echipa mea si a fost una dintre iesirile cele mai frumoase si mai distractive. am ras, am stat de vorba despre tot si nimic, o relaxare totala, cum de mult nu am mai avut.
generatiile noi vor crea o noua Romanie, la un moment dat... (daca nu vor pleca cu totii intre timp!)

"Stay hungry, stay foolish!" (Steve Jobs)

Saturnianul

• Vizitator
« Răspuns #1382 : Marți, 05 Iulie 2011, 16:22 »
eu cred ca doar de dragul adrenalinei, de dragul provocarilor care-ti pun mintea la contributie!

Ayouni, adrenalina poate fi ridicata si fara razboi. Provocarile pot exista si fara scoaterea sabiei din teaca. Mintea poate fi pusa la contributie si fara atacuri. Sunt convins ca stii asta le fel de bine ca mine :)

marcutza

• Vizitator
« Răspuns #1383 : Marți, 05 Iulie 2011, 16:38 »
sunt sigura ca stiai ca te iubesc, cerculetz  :-*

Offline aloevera

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 88
« Răspuns #1384 : Marți, 05 Iulie 2011, 16:52 »
Marcutza, asta e mesajul de verificare propus de tine.........

marcutza

• Vizitator
« Răspuns #1385 : Marți, 05 Iulie 2011, 17:31 »
Marcutza, asta e mesajul de verificare propus de tine.........

@aleovera daca-ti place sa te joci trebuie doar sa spui  ;)

iar iubirea mea catre Saturnianul este pur prieteneasca,  este un prieten de nadejde, este un om extraordinar ca multi din cei vechi de aici, nu mai zic de gigi care este un Godfather pt acest proiect si pt noi toti !!!!
oameni pe care te poti baza atunci cand te doare, cand umbre sunt la fereastra samd !!!

cand am spus ca voi verifica, asa voi face !!!!

Offline janeta

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1730
  • carpe diem
« Răspuns #1386 : Marți, 05 Iulie 2011, 23:57 »
Citat
Totusi, de ce trebuie sa fie un razboi al sexelor? Parc-am mai intrebat. Dar nu-i bai.

metaforic , porumbelul pacii , metaforic...
si p`orma , nu citisi ca asa scap de celulita ? cum sa ratez asa ceva ? :D :D :D

Offline Ayouni

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1918
« Răspuns #1387 : Miercuri, 06 Iulie 2011, 09:56 »
Ayouni, adrenalina poate fi ridicata si fara razboi. Provocarile pot exista si fara scoaterea sabiei din teaca. Mintea poate fi pusa la contributie si fara atacuri. Sunt convins ca stii asta le fel de bine ca mine :)

Saturnis, ceea ce ai citit era doar o opinie dintr-un milion, despre un razboi pe care nu l-am inceput eu si pe care nu am de gand sa-l termin eu. si nici n-as sti cum... si mai cred ca a fost intentionat ca un razboi al sexelor = duel de replici inteligente, sclipitoare intre ambele sexe... ca a mai degenerat pe parcurs, ca au mai fost folosite si "cuvinte grele" ca munitie si lovituri sub centura -din cand in cand- se mai intampla.  chiar si la copiii mai mici. :)
"Stay hungry, stay foolish!" (Steve Jobs)

optimus sum

• Vizitator
« Răspuns #1388 : Miercuri, 06 Iulie 2011, 10:25 »
exista o multime de alte topicuri, de fapt toate celelalte topicuri , ridica nivelul de adrenalina si fara scoaterea sabiei din teaca... daca exista un singur topic razboinic, poti foarte bine sa nu-l vizitezi, nu ? sau hai sa eliminam tot ce ni se pare noua ca nu ne convine... :-[
poate sunt unii carora rozboiul virtual intre sexe li se pare amuzant ... nu stiu daca este cazul sa-i luam imediat de urechi si sa-i trimitem la colt... sau poate da ?  ::)

Offline janeta

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1730
  • carpe diem
« Răspuns #1389 : Miercuri, 06 Iulie 2011, 22:26 »

Citat
poate sunt unii carora rozboiul virtual intre sexe li se pare amuzant ... nu stiu daca este cazul sa-i luam imediat de urechi si sa-i trimitem la colt... sau poate da ?  Roll Eyes

ba nu , ba nu , sumi ...mie-mi place sa ma razboiesc si nu cred ca mi-ar sta bine cu urechile lungi . ar veni in contradictie cu pletele mele blonde  :D ce haz as mai avea asa ?

va rooog , nu-mi luati razbelul de pe topicul astaaaaaaa

julia

• Vizitator
« Răspuns #1390 : Joi, 07 Iulie 2011, 00:07 »

Totusi, de ce trebuie sa fie un razboi al sexelor? Parc-am mai intrebat. Dar nu-i bai.

Daca te refereai de ce exista acest topic, primele pagini sunt de pe Confort. Nu aveau legatura cu topicul ala asa ca l-am creat pe acesta, titlul e luat din postarile de acolo.
Daca te refereai de ce exista in general un astfel de razboi, eu as zice din obisnuinta. Cite prietenii reale, autentice, fara substrat romantic sau interese ascunse exista intre barbati si femei? Poate 1%...

marcutza

• Vizitator
« Răspuns #1391 : Joi, 07 Iulie 2011, 09:07 »
Cite prietenii reale, autentice, fara substrat romantic sau interese ascunse exista intre barbati si femei? Poate 1%...

si asta-i motiv de razboi ?  ??? ???  :D

nu l-as numi razboi ci tachinare intre masculin si feminin  :-\

optimus sum

• Vizitator
« Răspuns #1392 : Joi, 07 Iulie 2011, 09:25 »
teasing ? ??? ??? ???

marcutza

• Vizitator
« Răspuns #1393 : Joi, 07 Iulie 2011, 09:46 »
 :D :D :D :D :D :D i-as mai spune "sicane"  :D  ;)

Offline adda

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1326
« Răspuns #1394 : Joi, 07 Iulie 2011, 16:27 »
pana si cei care se inteleg bine se mai sicaneaza si se tachineaza  :D :D ;)