Autor Subiect: Razboiul sexelor  (Citit de 381246 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
Re: Razboiul sexelor
« Răspuns #1365 : Duminică, 03 Iulie 2011, 21:18 »
flori, ce imi place povestioara ta - domnul colonel n-a depus armele ci foloseste "sacosele" ca tactica ( ca doar e colonel  :D) pentru a "cuceri" vecinele ce stau si il asteapta pe bancuta in fata blocului.

Offline adda

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1326
« Răspuns #1366 : Duminică, 03 Iulie 2011, 21:55 »
dupa atata razboi...se face si pace...sau se fac aliante si cooperari?   ;)

optimus sum

• Vizitator
« Răspuns #1367 : Duminică, 03 Iulie 2011, 22:32 »
daca luati ce trebuie sa luati din schopi si nietschiulica, atunci nu aveti de ce sa va revoltati... unele idei de acolo pot avea valoare de adevar in masura in care cu un pic de toleranta le puteti considera constructive...anacronismul nu este o sursa de indignare considerand continuumul spatio temporar si ciclicitatea relationala...

Offline Ayouni

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1918
« Răspuns #1368 : Duminică, 03 Iulie 2011, 22:52 »
din seria "how others do it..." (cum o fac altii...)

"Stay hungry, stay foolish!" (Steve Jobs)

Offline janeta

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1730
  • carpe diem
« Răspuns #1369 : Luni, 04 Iulie 2011, 00:25 »
ayouni , poza de mai sus este cumva raspunsul la spusele lui opti ? :D :D :D

Saturnianul

• Vizitator
« Răspuns #1370 : Luni, 04 Iulie 2011, 00:45 »

Nu trebuie decat sa observi felul in care este alcatuita femeia pentru a-ti da seama ca ea nu este destinata unor mari eforturi fizice sau mentale.

La partea cu mari eforturi fizice sunt de acord. La cea cu eforturi mentale si restul pe care le scrie tovarasul Schopenhauer... In fine, gandirea lui era in acord cu evolutia conceptiilor sociale din vremea respectiva. Ceea ce ma mira e ca unii inca le mai considera de actualitate. Cu siguranta stiu ca isi doresc asta. Dar, doar pentru ca e Schopenhauer, nu inseamna ca nu e depasit de vremuri in unele aspecte si ca a scris numai lucruri geniale. Pana la urma tot om era :)

Offline janeta

• Hero Member
  • carpe diem
« Răspuns #1371 : Luni, 04 Iulie 2011, 10:19 »
stiam eu ca ai de ce sa-mi fi drag , saturnis !

Offline Ayouni

• Hero Member
« Răspuns #1372 : Luni, 04 Iulie 2011, 10:34 »
ayouni , poza de mai sus este cumva raspunsul la spusele lui opti ? :D :D :D

janeta, habar n-am la care dintre ele; pe langa asta, nici nu mi-as permite! :) cred ca ar putea fi o exemplificare, in general,  a dreptatii pumnului in gura, drepatea mea e mai buna si mai dreapta decat a ta, etc etc si poate, chiar atunci cand argumentele valide nu mai sunt de gasit, un strasnic si convingator "mai taci naibii din gura"  ;)

Offline Ayouni

• Hero Member
« Răspuns #1373 : Luni, 04 Iulie 2011, 10:41 »
asa este, Janeta, am observat ca atat Saturnianul cat si Everyoung incearca sa fie impartiali, sa stea stramb si sa judece drept... m-am tot gandit la acest aspect de la prima postare a lui Saturnis in acest sens si am cautat o explicatie.  pe langa o mare doza de bun simt si respect fata de oameni in general, am gasit si un numitor comun legat de atitudinea colegilor mei mult mai tineri, in acest sens.  cred ca este foarte mult justificat de varsta in acest caz, ei fiind mult mai tineri, au avut si au in permanenta oportunitatea de a fi expusi unei altfel de educatii, au avut si au acces la un alt tip de informatie, o alta perspectiva asupra lumii. sa zicem, fara sa suparam pe nimeni, Doamne fereste, ca sunt mai evoluati din unele puncte de vedere. ;)

Offline janeta

• Hero Member
  • carpe diem
« Răspuns #1374 : Luni, 04 Iulie 2011, 10:54 »
Citat
sa zicem, fara sa suparam pe nimeni, Doamne fereste, ca sunt mai evoluati din unele puncte de vedere. Wink

categoric ai dreptate . din punctul meu de vedere am ajuns la varsta la care cred ca mai mult eu am de invatat de la cei tineri decat ei de la mine . si nu stiu cum se face , dar cu tinerii nu ma razboiesc deloc si , fara sa cad in ridicolul femeii de o anumita varsta care incearca sa para pustoaica , ma simt excelent in compania celor ce ar putea sa-mi fie fii si fiice .
cu celelate generatii am eu probleme , in special cu cei care inca adopta ideea de femeie-ficus , femeie-cratita si femeie-obiect sexual . daca nu te incadrezi in tiparele astea , hopa te alegi cu un citat din coscadarii frustrati din alte veacuri  ;D

optimus sum

• Vizitator
« Răspuns #1375 : Luni, 04 Iulie 2011, 11:14 »
categoric ai dreptate . din punctul meu de vedere am ajuns la varsta la care cred ca mai mult eu am de invatat de la cei tineri decat ei de la mine . si nu stiu cum se face , dar cu tinerii nu ma razboiesc deloc si , fara sa cad in ridicolul femeii de o anumita varsta care incearca sa para pustoaica , ma simt excelent in compania celor ce ar putea sa-mi fie fii si fiice .
cu celelate generatii am eu probleme , in special cu cei care inca adopta ideea de femeie-ficus , femeie-cratita si femeie-obiect sexual . daca nu te incadrezi in tiparele astea , hopa te alegi cu un citat din coscadarii frustrati din alte veacuri  ;D
da...
si daca nu exista un misogin pe aici , care sa adopte ideea femeie-cratita, femeie-obiect sexual sau femeie-ficus, cu cine faceati voi polemica pe "razboiul sexelor"? o armonie deplina , un echilibru perfect, o balanta aflata in nemiscare ...:P
provocarile au darul de a-ti mentine mintea tanara si combativitatea chiar si agresiva, lasa neuronul fara celulita...
 :P
numai sa nu confundati marfa cu ambalajul...

Offline janeta

• Hero Member
  • carpe diem
« Răspuns #1376 : Luni, 04 Iulie 2011, 11:18 »
Citat
provocarile au darul de a-ti mentine mintea tanara si combativitatea chiar si agresiva, lasa neuronul fara celulita...
 :P
numai sa nu confundati marfa cu ambalajul...

opti , daca imi promiti ca celulita mea nu va mai sufoca neuronul flasc  ma razboiesc cu tine pana la a doua venire a lui messia :D

cat despre confuzie , nicio problema "iubire mica" ( asta ca sa n-o uiti pe mica ) . una-i una alta-i alta :D :D :D

Saturnianul

• Vizitator
« Răspuns #1377 : Luni, 04 Iulie 2011, 16:42 »
In general, prefer polemica pe marginea subiectelor de actualitate si nu pe marginea dezgroparilor de potcoave ale unor cai morti. Asta cu ce-a zis nea Schopi care adus in actualitate vine cam ca situatia pacientului tinut in viata artificial.

Totusi, de ce trebuie sa fie un razboi al sexelor? Parc-am mai intrebat. Dar nu-i bai.

Offline Ayouni

• Hero Member
« Răspuns #1378 : Luni, 04 Iulie 2011, 17:08 »
..............Totusi, de ce trebuie sa fie un razboi al sexelor? Parc-am mai intrebat. Dar nu-i bai............

eu cred ca doar de dragul adrenalinei, de dragul provocarilor care-ti pun mintea la contributie! dar atata timp cat provocarile sunt inteligente si dialogul frumos, spumos, dinamic, intr-un cadru civilizat, fara a se recurge la lovituri sub centura si la alte munitii mai putin ortodoxe si care nu fac bine nimanui; fara sa mai punem la socoteala nu-i fac nici cea mai mica onoare celui care le profera (ca de ex jignirile). trebuie sa existe un fair play si niste reguli cavaleresti de respectat chiar si pe campul de batalie.  :) draga Saturnis, asta este doar parerea mea, una intre alte milioane!

Offline adda

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1326
« Răspuns #1379 : Luni, 04 Iulie 2011, 22:00 »
eu cred ca e doar un razboi aparent...daca era unul real nu exista notiunea de "pereche" sau "cuplu"
bineinteles ca exista diferente de gandire intre sexe...dar tocmai acestea ne completeaza
datorita diferentelor avem nevoie unul de celalalt