0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.
lucecita, barbatii si-au pus bata preistorica pe spinare si-au plecat la vanatoare! cineva trebuie sa si munceasca aici, ca sa avem "cele cuvenite pe masa"
de fapt, poza dinainte era pentru adda, am ascultat-o!
Nu, Ayouni, luptătorii adevăraţi de abia acum intră pe câmpul de luptă înarmaţi până în dinţi!
Apropo de discutiile cu razboiul sexelor, exploatare, cratita, alea - alea, eu aveam o vorba: "Egalitate intre barbati si femei va exista, din punctul meu de vedere, cand cineva de sex opus imi va deschide usa sa pot iesi sau intra dintr-o incapere si altcineva care sa-mi cedeze locul din autobuz". Evident este o gluma, pe care mi-am permis-o cu cei care inteleg si ma cunosc ca nu sunt misogin.
adica cum, replica asta scapa ne-razboita?? ce daca e Sefu`, eu zic sa-l trecem si pe el pe lista cu inamici
Fetele, va temeti de barbatii reali de va uitati numai la poze cu ei?! Ca tot zicea Micaela ceva de frica p-acilea
uite ...pana sa inceapa alt razboi va propun un articol pe tema astahttp://www.evz.ro/detalii/stiri/cine-e-cocosul-in-casa-cum-se-negociaza-sefia-936260.htmlPentru ca partenerii să ia decizii de pe picior de egalitate, fiecare trebuie să ştie care îi sunt responsabilităţile şi atribuţiile. Lupta fără sens pentru supremaţie poate duce la despărţire.