Autor Subiect: Razboiul sexelor  (Citit de 381240 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

luciamanta

• Vizitator
Re: Razboiul sexelor
« Răspuns #1335 : Vineri, 01 Iulie 2011, 22:40 »
Mica, normal că nu e genul tău. Tu ai genul feminin, el are genul masculin... ;)

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #1336 : Vineri, 01 Iulie 2011, 22:43 »

lucecita, barbatii si-au pus bata preistorica pe spinare si-au plecat la vanatoare! cineva trebuie sa si munceasca aici, ca sa avem "cele cuvenite pe masa" ;D

Nu, Ayouni, luptătorii adevăraţi de abia acum intră pe câmpul de luptă înarmaţi până în dinţi!

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
« Răspuns #1337 : Vineri, 01 Iulie 2011, 22:46 »
Ayouni, e baiat mare, sa si le scoata singur.  da' repede, ca ma duc sa ma culc si pierd momentu' de haz. :D

lucia, nush' de ce, nicodata nu mi-a spus nica genul asta de barbat oricat (sau mai ales pentru ca) isi exhiba musculatura. si prefer genul matur.  :D

carcotasa, nu v-am spus?  :D

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #1338 : Vineri, 01 Iulie 2011, 22:54 »
Mica, ce mai contează muschii şi imaturitatea lui? Oricum il invingem noi cu spiritul!

Offline adda

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1326
« Răspuns #1339 : Vineri, 01 Iulie 2011, 22:57 »
de fapt, poza dinainte era pentru adda, am ascultat-o!

uite cine se gandeste si la mine... ;) multumesc Ayouni
frumos animalul... :D

vai ce rele suntem  ;D

Offline janeta

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1730
  • carpe diem
« Răspuns #1340 : Vineri, 01 Iulie 2011, 23:40 »
Citat
Nu, Ayouni, luptătorii adevăraţi de abia acum intră pe câmpul de luptă înarmaţi până în dinţi!

ati zis " raizboinici " ? aici sunt...am veniiiiiit :D

Saturnianul

• Vizitator
« Răspuns #1341 : Sâmbătă, 02 Iulie 2011, 00:07 »
Fetele, va temeti de barbatii reali de va uitati numai la poze cu ei?! Ca tot zicea Micaela ceva de frica p-acilea :)

Offline janeta

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1730
  • carpe diem
« Răspuns #1342 : Sâmbătă, 02 Iulie 2011, 00:16 »
pai ...mai real de atat nu am gasit .

se pare ca musai sa asteptam sa implineasca 60 de ani ca sa devina interesant  :D

julia

• Vizitator
« Răspuns #1343 : Sâmbătă, 02 Iulie 2011, 08:44 »
Apropo de discutiile cu razboiul sexelor, exploatare, cratita, alea - alea, eu aveam o vorba: "Egalitate intre barbati si femei va exista, din punctul meu de vedere, cand cineva de sex opus imi va deschide usa sa pot iesi sau intra dintr-o incapere si altcineva care sa-mi cedeze locul din autobuz". Evident este o gluma, pe care mi-am permis-o cu cei care inteleg si ma cunosc ca nu sunt misogin.

adica cum, replica asta scapa ne-razboita?? ce daca e Sefu`, eu zic sa-l trecem si pe el pe lista cu inamici

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #1344 : Sâmbătă, 02 Iulie 2011, 09:23 »
Iulia, asa de dimineata să ne războim? ;)

Offline adda

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1326
« Răspuns #1345 : Sâmbătă, 02 Iulie 2011, 09:28 »
uite ...pana sa inceapa alt razboi va propun un articol pe tema asta

http://www.evz.ro/detalii/stiri/cine-e-cocosul-in-casa-cum-se-negociaza-sefia-936260.html

Pentru ca partenerii să ia decizii de pe picior de egalitate, fiecare trebuie să ştie care îi sunt responsabilităţile şi atribuţiile. Lupta fără sens pentru supremaţie poate duce la despărţire.

Offline Ayouni

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1918
« Răspuns #1346 : Sâmbătă, 02 Iulie 2011, 09:42 »
adica cum, replica asta scapa ne-razboita?? ce daca e Sefu`, eu zic sa-l trecem si pe el pe lista cu inamici

care Sef, unde, ce, cum?! GG ? pai cu un inamic asa sa te tot razboiesti! asa ca, aux armes citoyen GG!
"Stay hungry, stay foolish!" (Steve Jobs)

julia

• Vizitator
« Răspuns #1347 : Sâmbătă, 02 Iulie 2011, 10:39 »
pai ce daca e dimineata, razboi dupa program eu nu am auzit

desi imi imaginez ca la gigi e simplu: daca ii iei accesul la bunatatile alea de care vorbea ieri, capituleaza cu siguranta

Offline Ayouni

• Hero Member
« Răspuns #1348 : Sâmbătă, 02 Iulie 2011, 10:41 »
Fetele, va temeti de barbatii reali de va uitati numai la poze cu ei?! Ca tot zicea Micaela ceva de frica p-acilea :)

Saturnis, ma faci sa rad!
la fel cum am ras cand au propus fetele sa arunce hainele unora pe geam!

teama nu ne este dar de unde pana unde atatia "barbati reali"?! pozele erau doar, asa, de dragul conversatiei! in plus, mie nici nu-mi plac tinerii aia plini de patratele, langurosi, bine claditi, lipsiti de conversatie, cu un singur neuron umbland innebunit in cautarea fratilor lui care s-au dus la joaca in curtea de jos...nuuuu!
si fiindca unora le plac toy girls, am pus si eu poze cu toy boys!

Offline Ayouni

• Hero Member
« Răspuns #1349 : Sâmbătă, 02 Iulie 2011, 10:46 »
uite ...pana sa inceapa alt razboi va propun un articol pe tema asta

http://www.evz.ro/detalii/stiri/cine-e-cocosul-in-casa-cum-se-negociaza-sefia-936260.html

Pentru ca partenerii să ia decizii de pe picior de egalitate, fiecare trebuie să ştie care îi sunt responsabilităţile şi atribuţiile. Lupta fără sens pentru supremaţie poate duce la despărţire.

exact, ai dreptate, acest lucru se intampla si la acest "sfat cocosesc": se iau hotarari importante!