Autor Subiect: Razboiul sexelor  (Citit de 381534 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline steliana

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5133
Re: Razboiul sexelor
« Răspuns #1080 : Vineri, 24 Iunie 2011, 11:24 »
Toti ingerii au fost creati de Dumnezeu. Iar unii dintre ei au fost izgoniti din ceruri pentru nesupunere si rebeliune.  Conform scrierilor religioase crestine si legendelor, Lucifer a fost initial un arhanghel, heruvim sau serafim. Pana cand mandria l-a impins la rebeliune impotriva Tatalui. A fost izgonit din Paradis, impreuna cu suita de ingeri care i-au fost complici. Si a venit pe pamant.

aoleu! ce ma fac Lucisor? ???
mie imi plac dracii ... in draci! :D
si nu oricare!
nihil sine deo

optimus sum

• Vizitator
« Răspuns #1081 : Vineri, 24 Iunie 2011, 11:25 »
el a procedat corect. pana termina iubita discutia, se topea inghetata, iar ei nu-i placea inghetata moale :(
exact asta a fost si justificarea lui, pentru intreruperea discutiei...era inghetata la cornet , iar femeia vorbea si vorbea si vorbea... ;D

Offline dl_prd

• Full Member
  • Mesaje postate: 161
« Răspuns #1082 : Vineri, 24 Iunie 2011, 11:27 »
el a procedat corect. pana termina iubita discutia, se topea inghetata, iar ei nu-i placea inghetata moale :(

Pe langa acest aspect moale , eu l-as fi certat nu ca m-a intrerupt ci ca nu m-a intrebat ce fel de inghetata doresc, pe bat ,cu ce arome, etc etc..........

silviu

• Vizitator
« Răspuns #1083 : Vineri, 24 Iunie 2011, 11:29 »
si musai inghetata sa fie platita de el, c-asa-i politicos ;D

Offline dl_prd

• Full Member
« Răspuns #1084 : Vineri, 24 Iunie 2011, 11:30 »
si musai inghetata sa fie platita de el, c-asa-i politicos ;D

pai ce l-am trimis eu sa cumpere inghetata? normal ca el a platit nu?

Offline steliana

• Hero Member
« Răspuns #1085 : Vineri, 24 Iunie 2011, 11:33 »
bine zis/scris! ;Do las pe luminita dobrescu :)
<iframe width="640" height="385" src="//www.youtube.com/embed/1Xycy-JahQw?fs=1&start=" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

nu toti dracii stiu ca s-au nascut din ingeri ...
nihil sine deo

optimus sum

• Vizitator
« Răspuns #1086 : Vineri, 24 Iunie 2011, 11:35 »
a vrut sa-i faca o surpriza si a luat inghetata de nuci verzi cu glazura din sirop de menta . a platit el dar ramane intrebarea ...are prioritate in discutii partenerul de viata sau cei cu care te aflii deja intr-o discutie.. in cazul dat a gresit El intrerupand-o sau Ea ca l-a certat in public si ca s-a suparat ?

silviu

• Vizitator
« Răspuns #1087 : Vineri, 24 Iunie 2011, 11:37 »
pai ce l-am trimis eu sa cumpere inghetata? normal ca el a platit nu?
iar tu nu te opui, pentru ca esti o iubita ascultatoare. el zice: acum merg sa-ti cumpar o inghetata. tu: mergi, dragule! el zice: acum voi spala rufele! tu-i raspunzi: bine faci, iubitule! apoi iti da si cardul lui: ia-l, draga mea, si mai dixtreaza-te si tu cu prietenele, in timp ce eu calc rufele astea abia spalate de mine :) tu nu iesi din vorba lui: asa fac, dragule, cum zici tu! ;D

Offline dl_prd

• Full Member
« Răspuns #1088 : Vineri, 24 Iunie 2011, 11:40 »
iar tu nu te opui, pentru ca esti o iubita ascultatoare. el zice: acum merg sa-ti cumpar o inghetata. tu: mergi, dragule! el zice: acum voi spala rufele! tu-i raspunzi: bine faci, iubitule! apoi iti da si cardul lui: ia-l, draga mea, si mai dixtreaza-te si tu cu prietenele, in timp ce eu calc rufele astea abia spalate de mine :) tu nu iesi din vorba lui: asa fac, dragule, cum zici tu! ;D
nu suna rau ....desi ......in fine sunt multe de discutat.......dar si cand ma intreaba draga mea eu vreau ....ceva....intelegi ce vreau sa spun, nu o sa-i soun NU ,la mine DA asa ca,,,,,,,,nu va mai plangeti voi barbatii, ca nu sunteti victime

Offline dl_prd

• Full Member
« Răspuns #1089 : Vineri, 24 Iunie 2011, 11:43 »
a vrut sa-i faca o surpriza si a luat inghetata de nuci verzi cu glazura din sirop de menta . a platit el dar ramane intrebarea ...are prioritate in discutii partenerul de viata sau cei cu care te aflii deja intr-o discutie.. in cazul dat a gresit El intrerupand-o sau Ea ca l-a certat in public si ca s-a suparat ?

eu zic ca depinde de situatii , faptul ca a interupt o din discutia cu matusa nu-i nimic grav, faptul ca ea l-a certat de fata cu matusa , a vrut doar sa se dea mare , sa faca pe grozava,,,,,,,,,sunt multe de discutat pe acest aspect , dar eu tre sa merg la ORL ca m-am lipit de o otita , daca de un barbat nu am reusit

optimus sum

• Vizitator
« Răspuns #1090 : Vineri, 24 Iunie 2011, 11:43 »
poate iesi mai ieftin cu o thaigirl silviu ..si scapi si de partea cu gospodaria ? ca sa nu mai vorbim de nivelul serviciilor prestate de thai comparativ cu ce ai acasa ... sau nu ? ::)

silviu

• Vizitator
« Răspuns #1091 : Vineri, 24 Iunie 2011, 11:46 »
nu suna rau ....desi ......in fine sunt multe de discutat.......dar si cand ma intreaba draga mea eu vreau ....ceva....intelegi ce vreau sa spun, nu o sa-i soun NU ,la mine DA asa ca,,,,,,,,nu va mai plangeti voi barbatii, ca nu sunteti victime
nope, nu incerc sa ma victimizez. mai ales daca si ea nu spune NU...intelegi ce vreau sa spun... asa ca spal si rufe pan' la coada.
poate iesi mai ieftin cu o thaigirl silviu ..si scapi si de partea cu gospodaria ? ca sa nu mai vorbim de nivelul serviciilor prestate de thai comparativ cu ce ai acasa ... sau nu ? ::)
depinde... am avut si acasa ceva fain.

Offline steliana

• Hero Member
« Răspuns #1092 : Vineri, 24 Iunie 2011, 11:46 »
iar sunt p-afara!

vreau si eu, ca tot pierd timpul!
nihil sine deo

optimus sum

• Vizitator
« Răspuns #1093 : Vineri, 24 Iunie 2011, 11:49 »
 "am avut si acasa ceva fain."
rara avis, omule...

Offline dl_prd

• Full Member
« Răspuns #1094 : Vineri, 24 Iunie 2011, 11:52 »
nope, nu incerc sa ma victimizez. mai ales daca si ea nu spune NU...intelegi ce vreau sa spun... asa ca spal si rufe pan' la coada.depinde... am avut si acasa ceva fain.

nu numai ca nu spun nu dar sunt si openminded , si deschisa spre nou, comunicativa etc etc, si ui asa mi-or murit si laudatorii, sunt PERFECTA ce atata vorba , macar in ceva stiu sigur ca sunt perfecta
ihihihi