Autor Subiect: Razboiul sexelor  (Citit de 381662 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline fortuna777

• Hero Member
  • Mesaje postate: 864
Re: Razboiul sexelor
« Răspuns #990 : Miercuri, 22 Iunie 2011, 19:07 »
mai mult, ele iau ce e de luat si pleaca fericite in lume :)

pai da :)...ca doar de asta le-a crescut increzatoare in puterile proprii...pentru a-si putea lua zborul :D...el va fi tot mai incarcat negativ de povestile atator femei nefericite si neintelese, dar el va fi satisfacut ca a aduis pacea si bucuria in atatea suflete chinuite :D

...si va trai fericit pana la adanci batraneti :) ;)...numai sa nu fie singur :(

optimus sum

• Vizitator
« Răspuns #991 : Miercuri, 22 Iunie 2011, 19:17 »
poate iubesc singuratatea...poate urasc coliviile, chiar daca sunt de aur... :P

Offline janeta

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1730
  • carpe diem
« Răspuns #992 : Miercuri, 22 Iunie 2011, 19:21 »
poate...dar nimic nu e sigur  :D

silviu

• Vizitator
« Răspuns #993 : Miercuri, 22 Iunie 2011, 20:04 »
Citat din: francesca 777
el va fi tot mai incarcat negativ de povestile atator femei nefericite si neintelese, dar el va fi satisfacut ca a aduis pacea si bucuria in atatea suflete chinuite
bingo! in sfarsit, ai prins esenta ;D

optimus sum

• Vizitator
« Răspuns #994 : Miercuri, 22 Iunie 2011, 20:58 »
frate, cand vad ce scriu imi dau seama ca sunt o baba retrograda si puritana.  :D :D :D
generalizam ?
 ;D ;D ;D ;D ;D

Offline balanta

• Hero Member
  • Mesaje postate: 626
  • ...sa fiu eu insami
« Răspuns #995 : Miercuri, 22 Iunie 2011, 21:35 »
optimus eu as pune problema altfel...daca as fi in situatia data de tine, recunosc ca as echilibra balanta si as face ce face si el si cumva cred ca s-ar compensa....io nu sunt atat de sfanta si stiu ca dragostea are diverse nuante....as pune cartile pe masa si as spune asa: in ale familiei ne intelegem bine, in privinta copiilor nu avem dispute,financiarr ne descurcam, sexul merge bine dar s-ar parea ca fiecare are si altceva nevoie...atunci tu cu netul tau si eu cu netul meu...tu cu fetele tale, eu cu baietii mei...

"...am invatat ca poti continua inca mult timp dupa ce ai spus ca nu mai poti..." Octavian Paler

optimus sum

• Vizitator
« Răspuns #996 : Miercuri, 22 Iunie 2011, 21:45 »
nu ma asteptam...

optimus eu as pune problema altfel...daca as fi in situatia data de tine, recunosc ca as echilibra balanta si as face ce face si el si cumva cred ca s-ar compensa....io nu sunt atat de sfanta si stiu ca dragostea are diverse nuante....as pune cartile pe masa si as spune asa: in ale familiei ne intelegem bine, in privinta copiilor nu avem dispute,financiarr ne descurcam, sexul merge bine dar s-ar parea ca fiecare are si altceva nevoie...atunci tu cu netul tau si eu cu netul meu...tu cu fetele tale, eu cu baietii mei...

deci exista si femei FEMEI  pe acest site... total de acord... ori totul ori nimic este o mare gogoasa umflata...echilibrul este totul... nu insel si nu inseli, ne toleram , ne iubim, dormim bine impreuna , ne simtim bine impreuna , imi place mirosul tau si tie iti place al meu...dar sa lasam naibi si un spatiu de comfort intim intre noi ...cum bine ai sintetizat...tu cu pasarica ta , eu cu stolul meu... cel mai important este respectul si afectiunea sincera...restul e can can ...
respectele mele sincere doamna balanta...  ;) cum spunea cineva odata, imi vine sa te pup...

Offline balanta

• Hero Member
  • Mesaje postate: 626
  • ...sa fiu eu insami
« Răspuns #997 : Miercuri, 22 Iunie 2011, 21:59 »
optimus, ai spus foarte bine, respectul si afectiunea sincera, ca la asta se ajunge la un moment dat, dar asta nu e iubire pentru mine si atunci mi-o iau din stolul meu...eu pot trai asa, totul e sa am stolul meu, pt ca doar cu afectiune si respect io nu pot trai... stii, nu putem avea tot ce vrem de la o singura persoana optimus, ori acceptam acea persoana asa cum e, sau spunem adevarul ca vrem si altceva ce nu ne poate oferi si ramane la latitudinea ei sa accepte sau...valabil si pt barbati si pt femei.....cu toate ca ma indoiesc , la modul general, ca exista barbati care daca nu ofera afectiune si tandrete femeilor lor ( si nu vorbesc de sex) ceea ce se intampla tot la modul general, ar fi de acord ca ele sa-si ia de pe net sau de oriunde altundeva....dar eu raman la parerea mea....ca la Janeta mai rar..una pt ca nu a avut copii si sunt convinsa ca si asta a fost o cauza, una ca se poate asa cand e de prima data, conform proverbului " ce-i dintai pe urma nu-i"
"...am invatat ca poti continua inca mult timp dupa ce ai spus ca nu mai poti..." Octavian Paler

Offline fortuna777

• Hero Member
« Răspuns #998 : Miercuri, 22 Iunie 2011, 22:51 »
...si la animale monogamia este destul de rar intalnita...in fine, e si asta o optiune de a trai, daca asta te face fericit :(...dar, pana la urma nevoia sexuala te impinge sa cauti un alt partener... sau nu te simti suficient de iubita si de pretuita in cuplu?

optimus sum

• Vizitator
« Răspuns #999 : Miercuri, 22 Iunie 2011, 23:10 »
:(...dar, pana la urma nevoia sexuala te impinge sa cauti un alt partener...
tu asta ai inteles ? ca nu exista sex ? se poate sa fie sex, sa fie afectiune, sa fie respect si totusi sa lipseasca ceva ... se poate sa lipseasca dragostea... afectiunea si respectul nu tin loc de dragoste ...de sentimentul acela in care simti ca ametesti si te topesti in bratele iubitului, de caldura care o simti ca te invaluie cand se lipeste de spatele tau in pat, intr-o noapte friguroasa de iarna ...poate sa fie orice intr-un cuplu, de la bani , pana la intelegere si toleranta , daca nu este dragoste , tot o vei cauta mereu pe oriunde , nu numai pe spatiu virtual. dragostea este singura care face sa nu mai conteze problemele de orice natura , sa nu mai existe egoism , rautate, si nici un sentiment negativ... dragostea transforma totul intr-o vraja , intr-un sarut continuu...

Offline fortuna777

• Hero Member
« Răspuns #1000 : Miercuri, 22 Iunie 2011, 23:20 »

acolo unde gaseste dragostea, de ce nu e si respectul si afectiunea...sau pana la urma e vorba de indragosteala aia de inceput care oricum trece si apoi treci la urmatorul partener...si tot asa...

dar nu e obositor totusi sa te imparti asa?...aici respectul si afectiunea ...si acolo dragostea :(

optimus sum

• Vizitator
« Răspuns #1001 : Miercuri, 22 Iunie 2011, 23:23 »
se intampla cateodata sa iubesti o persoana pe care nu o poti avea complet...tu esti inca copilas mic, nu stii ...dar cand vei creste mare , vei afla cu stupoare ca uneori barbatii si femeile se indragostesc de persoane casatorite, care nu pot distruge un camin pentru dragostea lor... e complicat... nu poti fi egoist cand iubesti, imparti totul si cateodata se intampla sa fii impartit...

Offline fortuna777

• Hero Member
« Răspuns #1002 : Miercuri, 22 Iunie 2011, 23:30 »

e clar...sunt depasita si perimata...mie mi se pare egoism sa oferi doar jumatati de masura si intr-o parte si in cealalta :(...si ipocrizie sa traiesti sub aparenta falsa a unui camin fericit :(

optimus sum

• Vizitator

optimus sum

• Vizitator
« Răspuns #1004 : Miercuri, 22 Iunie 2011, 23:52 »
e clar...sunt depasita si perimata...mie mi se pare egoism sa oferi doar jumatati de masura si intr-o parte si in cealalta :(...si ipocrizie sa traiesti sub aparenta falsa a unui camin fericit :(
nu esti depasita Laura... nu este vorba de ipocrizie...aici gresesti...nu oferi jumatati de masura niciodata, tu asta nu intelegi.
cand iti iubesti copilul , il iubesti cu jumatate de masura ? nu cred ...sa zicem ca ai un copil, esti despartita si iubesti un barbat. se naste o relatie frumoasa .. barbatul te iubeste si el ..
ai observat ca iubitul este gelos pe iubirea catre copilul tau si mai ales , ai observat ca, copilul tau este gelos pe iubirea ta fata de acel barbat ? ei bine , tu stii ca de fapt copilul nu intelege cum de iti imparti iubirea pentru el cu un altul ? crezi ca atunci iubesti cu jumatati de masura ? copilul tau asa crede ... nu fii chiar tu un copil Laura...
ai sa-mi spui ca iubirea pentru copil este una si iubirea pentru acel barbat este alta , dar te contrzic..iubirea este iubire si atat ...ai face orice pentru copilul tau , ai face orice pentru iubitul tau , simti ceva cand imbratisezi copilul tau si simti acelasi lucru cand imbratisezi iubitul tau ...sunt nuante diferite Laura , dar iubirea este iubire.
impartim de multe ori iubirea noastra intre diferite persoane si niciodata nu luam din iubirea catre o persoana ca sa dam altuia...intelegeti odata ca iubirea este infinita... nu exista iubesc mult sau putin ...
exista doar IUBESC.