daca eu sunt trist acum si am nevoie de o vorba buna, tu janeta nu-mi spui nimic, nu ma linistesti in nici un fel , pentru ca eu sa nu o iau ca pe un flirt ? sau cum ? de cate ori am empatizat cu cineva inseamna ca am inselat ? voi va vedeti ce scrieti din prea mult spirit combatant ? Angry
ba te-as mangaia si pe capsor si ti-as spune cate in luna si-n stele doar-doar sa-ti aduc iar zambetul pe buze

numa ca , daca as prelungi mangaierile si vorbele dulci nu pun mana in foc ca din empatie povestea nu da in fandaxie pt ca , vezi tu , un sufletel ranit , bolnavior de lingoarea iubirii neampartasite ,ori neantalnite inca , culcusit intre palmele calde ( chiar virtuale) ale consolatorului are tendinta de a extinde asupra acestuia nevoia proprie de afectiune . si nu mai conteaza atunci nici ca eu ( ca un fenomen al naturii rar , dar nu imposibil

) as putea sa-ti fiu mama ,ori ca pe la tine prin locuinta misuna jumatatea ingrata producatoare de frustrari , pentru ca in acele momente de vulnerabilitate tu vezi in mine femeia si numai femeia . si iaca , fandaxia-i gata

aidoma se intampla si in povestea ta , unde greseala facuta de taica terezu este chiar dubla , daca ma gandesc eu bine : si fata de consoarta si fata de consolata , taica
adica pe prima o lasa in boii ei daca dumneaei nu doreste un pupic intre somoiogul si detergentul de vase iar pe virtuala , dintrun preaplin de afectiune necheltuita conjugal , ii induce ideea ca ar putea obtine si luna de pe cer de la un barbat , cand ea saraca are cerinte mult mai limitate dar , din pacate , nesatisfacute nici alea .
helloooo , acu` ai inteles ? daca nu , nu-i problema eu iti tot explic pentru ca imi doresc sa te vad fericit ( minus fandaxia , nu te spaimanta

)