Autor Subiect: Razboiul sexelor  (Citit de 381659 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline fortuna777

• Hero Member
  • Mesaje postate: 864
Re: Razboiul sexelor
« Răspuns #975 : Miercuri, 22 Iunie 2011, 12:09 »
nu exista o dualitate...o vedeti voi asa , dar nu exista...exista si, si...
completarea afectiunii lipsa in virtual, este facila si nu inteleg cum nu o intelege fortuna... pur si simplu cand mama nu-ti spune "dragule" si nu-ti ofera o mangaiere de care ai nevoie, ti-o gasesti unde poti, dar asta nu inseamna ca o iubesti mai putin pe mama... nu ma enervati...
iar faptul ca vrea sa ofere bucurie in jur, iarasi nu inteleg ce nu intelegeti... voi nu va doriti asta ? daca eu sunt trist acum si am nevoie de o vorba buna, tu janeta nu-mi spui nimic, nu ma linistesti in nici un fel , pentru ca eu sa nu o iau ca pe un flirt ? sau cum ? de cate ori am empatizat cu cineva inseamna ca am inselat ? voi va vedeti ce scrieti din prea mult spirit combatant ?  >:(
helllooooo...

daca mama nu-mi ofera afectiunea de care am nevoie, cred ca incerc sa-i explic ca am nevoie ca ea sa-mi arate mai mult dragostea ei...nu ma grabesc s-o inlocuiesc cu o mama noua careia sa-i spun vorbe frumoase...pentru ca asta inseamna tradare si ar rani-o pe mama reala...tu chiar nu intelegi ca nu poti avea doua mame >:( >:( >:(

una este sa spui o vorba buna cuiva si sa fii alaturi de cineva cand are o problema...si alta este sa vinzi mamelor neconsolate vorbe imbracate frumos, pe care este foarte posibil sa le creada si apoi sa cada si mai rau depresie vazand ca totul nu a fost decat o pacaleala pe care tu nu esti dispus sa o duci pana la capat pentru ca nu te lasa constiinta: (...e cam greu :( ...pana la urma cineva tot iese ranit din povestea asta >:(

Offline fortuna777

• Hero Member
« Răspuns #976 : Miercuri, 22 Iunie 2011, 12:15 »
domnisoarele nu vor sa inteleaga, mane.
el, sensibilos si cu suflet mare, cauta fete nefericite carora sa le aduca un strop de bucurie si fericire in viata. pur si simplu, el a facut din salvarea acestor suflete o misiune sacrosancta.
ea se plange ca e urata, el ii cere o poza si-i spune cat e de frumoasa. ea se plange ca e grasa, el cere s-o vada pe webcam la bustul dezbracat si-i spune cat e de bine cladita. fata e nemangaiata? el se ofera imediat s-o mangaie. e neiubita? o iubeste el. fata incepe sa vada lumea cu alti ochi, prinde incredere in ea, se vede mai frumoasa, mai slaba, e deja fericita. misiune indeplinita! el poate trece deja la alt caz, la o noua pacienta... caci in final si la urma urmei, el e un medic, un vindecator al sufletelor nefericite :)

nu poate trece la urmatoarea pentru ca fiecare din ele il apreciaza pentru cum a reusit sa le valorizeze si pana sa-si dea seama sunt deja implicate emotional si indragostite pana peste cap....si atunci, cum rezolva el cu toata armata de femei vindecate ???...sa nu-mi zici ca trece la musulmani si isi face un harem :o :D

optimus sum

• Vizitator
« Răspuns #977 : Miercuri, 22 Iunie 2011, 12:34 »
nu este chiar asa cum credeti voi toate...nu asta a fost reactia primita...majoritatea femeilor "ajutate" au multumit frumos, au luat ce era de luat, au dat o prietenie frumoasa inapoi , sau o injuratura , dupa caz, si apoi s-a terminat...voi muriti de grija altora si acuzati pe baza de presupuneri , in loc sa apreciati bunul samaritean pentru ceea ce este.. off, greu intelegeti mecanismele firii...este ca si cum ati desfiinta psihologii ca se indragostesc muierile de ei ? in esenta nu este nimic altceva decat o gelozie mascata sub altruism din partea voastra...nu faceti decat ce a facut si carmen toma ... sariti in ajutorul cui nu are nevoie de ajutor, doamnelor...:P

Offline steliana

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5133
« Răspuns #978 : Miercuri, 22 Iunie 2011, 14:38 »
...voi muriti de grija altora si acuzati pe baza de presupuneri ,

mi s-a intamplat de curand sa fiu acuzata pe baza de presupuneri.
am preferat cum este corect dpmdv - cel putin asa procedez - nu psihologii isi aleg pacientii ... ci invers...
nihil sine deo

optimus sum

• Vizitator
« Răspuns #979 : Miercuri, 22 Iunie 2011, 14:57 »
mi s-a intamplat de curand sa fiu acuzata pe baza de presupuneri.
am preferat cum este corect dpmdv - cel putin asa procedez - nu psihologii isi aleg pacientii ... ci invers...
corect...un punct de vedere remarcabil ...

Offline steliana

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5133
« Răspuns #980 : Miercuri, 22 Iunie 2011, 15:09 »
nu pot sa cred!
precis este efectul busuiocului!
nihil sine deo

optimus sum

• Vizitator
« Răspuns #981 : Miercuri, 22 Iunie 2011, 15:49 »
. totul nu a fost decat o pacaleala pe care tu nu esti dispus sa o duci pana la capat pentru ca nu te lasa constiinta: (...e cam greu :( ...pana la urma cineva tot iese ranit din povestea asta >:(
cum crezi tu ca a fost o pacaleala ? a fost cat se poate de real si adevarat... nu cred ca a cerut nimeni de nevasta pe nimeni , pe net , si apoi nu s-a tinut de cuvant ...confundati grav, un cuvant bun si un gand bun , cu oferta de dragoste netarmurita si de propuneri indecente... lasati voi drobul de sare sa cada singur , nu mai tot dati cu figurile de stil inainte...sau nu suportati concurenta ? nu sunteti competitive si atunci interziceti economia de piata ? ca fiind imorala ? de ce nu va faceti voi frumoase pt barbatul vostru , de ce nu-l mai atrageti ca la inceput , in loc sa-i interziceti lui accesul la alte femei ? pentru ca , din comoditate , in loc sa vedeti cum va imbracati in prezenta sotului, cum sa-l dezmierdati si sa-l furati, preferati sa-i strigati "tradatorule", sa-l condamnati pt ca se uita cu coada ochilui la altele care fac ce nu faceti voi ? problema este la voi , nu la el ...invatati sa dansati pe sarma ...

silviu

• Vizitator
« Răspuns #982 : Miercuri, 22 Iunie 2011, 16:22 »
Citat din: fortuna777
pana sa-si dea seama sunt deja implicate emotional si indragostite
da, dar de o alta persoana. el doar le-a adus pe drumul cel bun si le-a redat increderea in ele insele. acum sunt vindecate, stiu ca sunt frumoase, ca sunt slabe, ca au pectorali frumosi ::) ele, cele vindecate, il vor recomanda si altor nefericite care vor fi la randul lor vindecate :)
Citat din: optimus sum
majoritatea femeilor "ajutate" au multumit frumos, au luat ce era de luat...
frumos din partea lor, dar mai ales din partea lui, pentru ca nu s-a zgarcit sa-i dea unei singure "paciente" ce era de luat.
apoi unele femei nici nu stiu ce sarcina grea si-a ales el, ca vindecator de suflete :( sa faci psihanaliza cu atatea suferinde, sa sondezi tenebrele fiecarei minti in parte poate fi epuizant pentru insasi mintea vindecatorului :(
sa ne amintim cuvintele lui freud, care ne-a fost baci pana la adanci batranete: daca privesti adanc in abis abisul va privi in tine :(

Offline adda

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1326
« Răspuns #983 : Miercuri, 22 Iunie 2011, 16:42 »
wow ...subiectul asta chiar a facut valva... :)
si acum cateva zile ne plangeam ca e prea liniste... :D :)

Offline janeta

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1730
  • carpe diem
« Răspuns #984 : Miercuri, 22 Iunie 2011, 17:18 »
Citat
daca eu sunt trist acum si am nevoie de o vorba buna, tu janeta nu-mi spui nimic, nu ma linistesti in nici un fel , pentru ca eu sa nu o iau ca pe un flirt ? sau cum ? de cate ori am empatizat cu cineva inseamna ca am inselat ? voi va vedeti ce scrieti din prea mult spirit combatant ?  Angry

ba te-as mangaia si pe capsor si ti-as spune cate in luna si-n stele doar-doar sa-ti aduc iar zambetul pe buze  ;)
numa ca , daca as prelungi mangaierile si vorbele dulci nu pun mana in foc ca din empatie povestea nu da in fandaxie pt ca , vezi tu , un sufletel ranit , bolnavior de lingoarea iubirii neampartasite ,ori neantalnite inca ,  culcusit intre palmele calde ( chiar virtuale) ale consolatorului are tendinta de a extinde asupra acestuia nevoia proprie de afectiune  . si nu mai conteaza atunci nici ca eu ( ca un fenomen al naturii rar , dar nu imposibil  :D ) as putea sa-ti fiu mama ,ori ca pe la tine prin locuinta misuna jumatatea ingrata producatoare de frustrari ,  pentru ca in acele momente de vulnerabilitate tu vezi in mine  femeia si numai femeia . si iaca , fandaxia-i gata  ;D ;D

aidoma se intampla si in povestea ta , unde greseala facuta de taica terezu este chiar dubla , daca ma gandesc eu bine : si fata de consoarta si fata de consolata , taica  :D
adica pe prima o lasa in boii ei daca dumneaei nu doreste un pupic intre somoiogul si detergentul de vase  iar pe virtuala , dintrun preaplin de afectiune necheltuita conjugal , ii induce ideea ca ar putea obtine si luna de pe cer de la un barbat , cand ea saraca are cerinte mult mai limitate dar , din pacate , nesatisfacute nici alea .

helloooo , acu` ai inteles ? daca nu , nu-i problema eu iti tot explic pentru ca imi doresc sa te vad fericit ( minus fandaxia , nu te spaimanta  :D)

Offline fortuna777

• Hero Member
« Răspuns #985 : Miercuri, 22 Iunie 2011, 17:43 »
...sau nu suportati concurenta ? nu sunteti competitive si atunci interziceti economia de piata ? ca fiind imorala ? de ce nu va faceti voi frumoase pt barbatul vostru , de ce nu-l mai atrageti ca la inceput , in loc sa-i interziceti lui accesul la alte femei ? pentru ca , din comoditate , in loc sa vedeti cum va imbracati in prezenta sotului, cum sa-l dezmierdati si sa-l furati, preferati sa-i strigati "tradatorule", sa-l condamnati pt ca se uita cu coada ochilui la altele care fac ce nu faceti voi ? problema este la voi , nu la el ...invatati sa dansati pe sarma ...

nu, opti...hai sa nu improscam cu noroi pe toate femeile inselate :(...femeile in ziua de azi sunt foarte cochete, ingrijite si cred eu ca au foarte multa grija de imaginea lor...cu atat mai mult daca este vorba despre femei independente financiar si cu un nivel de educatie ridicat...Femeile in ziua de azi se respecta foarte mult...nu se mai pune problema tinutei neglijente, a bigudiurilor din cap si a mirosului de prajeala cu care isi intampina barbatul cand acesta vine de la munca...Barbatul care se uita in gradina vecinului, o face din infantilism...exact ca si copilul care spune ca jucaria pe care o vede la altul e mai frumoasa decat a lui...si o vrea si el pana se plictiseste si de aia si vede alta noua...

ignorand faptul ca personajul tau este tot mai ambiguu si contradictoriu si ca tot incerci sa-l scoti basma curata, cautandu-i tot felul scuze puerile, nu am inteles de ce, daca acesti barbati sunt atat de nesatisfacuti cu ceea ce au acasa nu incheie in mod cinstit un capitol neplacut din viata lor, urmand sa redeschida un altul nou ???...fiecare este liber sa aleaga cu cine isi petrece viata...nu este vorba decat de curajul si taria de caracter de care trebuie sa dea dovada fiecare...si aici ma refer si la barbatii, dar si la femeile care inseala...de a pune punct unei relatii care nu te mai implineste si de gasi fericirea asa cum crede fiecare de cuviinta...este pacat a te juca cu doua suflete in paralel :(..si uite asa iar ajungem la ce spunea Confucius...ce tie nu-ti place, altuia nu-i face :)

Offline fortuna777

• Hero Member
« Răspuns #986 : Miercuri, 22 Iunie 2011, 18:06 »
apoi unele femei nici nu stiu ce sarcina grea si-a ales el, ca vindecator de suflete :( sa faci psihanaliza cu atatea suferinde, sa sondezi tenebrele fiecarei minti in parte poate fi epuizant pentru insasi mintea vindecatorului :(

grea misiune pentru el...si iti dai seama ca o face total gratuit ;)...nu cere nimic in schimbul acestor binefaceri :)

eu cred ca ar trebui sa deschida o societate caritabila... :D

optimus sum

• Vizitator
« Răspuns #987 : Miercuri, 22 Iunie 2011, 18:27 »
imi pare rau , dar nu vad decat sfinte in jur ...in cazul asta nu am sa mai lupt ...imi iau soldatelul de plumb si-l mut pe internet, la chaturi virtuale .  ;D ;D ;D ;D
ramaneti voi sa cautati barbatii aia perfecti si eu voi cauta neconsolate pe care sa le vrajesc in continuare ...fiecare cu ce-i place .... :P

silviu

• Vizitator
« Răspuns #988 : Miercuri, 22 Iunie 2011, 18:54 »
grea misiune pentru el...si iti dai seama ca o face total gratuit ;)...nu cere nimic in schimbul acestor binefaceri :)
mai mult, ele iau ce e de luat si pleaca fericite in lume :)

Offline janeta

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1730
  • carpe diem
« Răspuns #989 : Miercuri, 22 Iunie 2011, 19:00 »

Citat
imi pare rau , dar nu vad decat sfinte in jur ...in cazul asta nu am sa mai lupt ...imi iau soldatelul de plumb si-l mut pe internet, la chaturi virtuale .  Grin Grin Grin Grin
ramaneti voi sa cautati barbatii aia perfecti si eu voi cauta neconsolate pe care sa le vrajesc in continuare ...fiecare cu ce-i place .... Tongue

ia da tu capsorul incoace , opti , sa te consoleze mama...
nu-ti trimite soldatelul prin ale chaturi , dragule ,  ca cine stie peste ce neconsolata dai si se trezeste vorbind pitigaiat ... :D

lasa-l mai bine frumusel aci cu noi , ca aici chiar de-i scandalu` mare , dar macar e fara vatamaturi definitive  ( doar cu ceva ameteli  :D )

i bless you