Autor Subiect: Razboiul sexelor  (Citit de 381745 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

silviu

• Vizitator
Re: Razboiul sexelor
« Răspuns #945 : Marți, 21 Iunie 2011, 23:34 »
sa zicem ca desi a vorbit pe net cu diferite nefericite, niciodata nu a oferit decat un sfat, o vorba buna, sau un vis dorit de partenera de dialog virtual...si ca a facut asta pentru a aduce un strop de bucurie in jurul lui si nu pentru motivul egoist de a-si asigura lui o placere fizica sau de alta natura.. ciudat , nu ?
a!...el era un fel de taica terezu. pai zi, dom'le, asa.

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
« Răspuns #946 : Marți, 21 Iunie 2011, 23:36 »
poate ce intelegi tu prin flirt virtual nu coincide cu ce inteleg eu ... sa zicem ca a "practicat"...si ca nu si-a inselat cu adevarat partenera niciodata... sa zicem ca desi a vorbit pe net cu diferite nefericite, niciodata nu a oferit decat un sfat, o vorba buna, sau un vis dorit de partenera de dialog virtual...si ca a facut asta pentru a aduce un strop de bucurie in jurul lui si nu pentru motivul egoist de a-si asigura lui o placere fizica sau de alta natura.. ciudat , nu ?

mare atentie la acel "vis dorit de partenera de dialog". din astfel de atitudine, pe care tu o consideri "benefica" acelora, se pot naste mici drame sentimentale...caci femeia aceea vulnerabila va construi in jurul flirtului tau un vis mai mare decat poti crede si care, naruindu-se, o va dezamagi si chiar rani profund.... de aici si atacul "cu caramida" de care vorbeam in alt topic.  ;)
opti, un pic de maturitate in plus face bine oricui.  :P

optimus sum

• Vizitator
« Răspuns #947 : Marți, 21 Iunie 2011, 23:37 »
o! pai inseamna ca numai in ea avea incredere, din moment ce in relatiile cu altele folosea prezervativul ;D
uite ...exact asta este esenta ... chiar spusa in stilul original al lui silviu...prezervativele reprezinta extrapoland extrem , respectul lui pentru ea... ;D

Offline janeta

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1730
  • carpe diem
« Răspuns #948 : Marți, 21 Iunie 2011, 23:37 »
Citat
poate ce intelegi tu prin flirt virtual nu coincide cu ce inteleg eu ... sa zicem ca a "practicat"...si ca nu si-a inselat cu adevarat partenera niciodata... sa zicem ca desi a vorbit pe net cu diferite nefericite, niciodata nu a oferit decat un sfat, o vorba buna, sau un vis dorit de partenera de dialog virtual...si ca a facut asta pentru a aduce un strop de bucurie in jurul lui si nu pentru motivul egoist de a-si asigura lui o placere fizica sau de alta natura.. ciudat , nu ?

bunul samaritean , adica ? nicio pustoaica de 12 ani nu ar crede asta , opti , indiferent cata glazura ii pui  :D
( iaca asa ma var eu in discutie , in caz ca ai gandit-o  :D)

Offline janeta

• Hero Member
  • carpe diem
« Răspuns #949 : Marți, 21 Iunie 2011, 23:41 »
Citat
adica vrei o libelula cu coada detababila si transmisibila Cheesy?

adica de ce as vrea eu asa ceva ? detasabila ? adica sa o pot lua u mine oriunde ? pen`ce ? transmisibila ? pai ori e libelula ori virus ...javascript:void(0);

uff , mai zapacit de tot cu insecta asta si nu ma pot concentra asupra lui taica terezu ( superb , silviu !!!) al lui opti  :D

optimus sum

• Vizitator
« Răspuns #950 : Marți, 21 Iunie 2011, 23:45 »
bunul samaritean , adica ? nicio pustoaica de 12 ani nu ar crede asta , opti , indiferent cata glazura ii pui  :D
( iaca asa ma var eu in discutie , in caz ca ai gandit-o  :D)

imi pare rau ca tocmai tu judeci asa ...nimeni nu este perfect ...iar ca cineva sa se inchida intr-o cusca doar ca vrea muierea lui sa nu vorbeasca cu nimeni este un egoism extrem de nociv intr-un cuplu janeta...eu zic sa te mai gandesti la flexibilitate , la toleranta , la acceptare ... daca partenerul ar proceda la fel cu voi cum v-ati simti ? nu mai exista spatiu de manevra ? grad de libertate mutual acceptat ? nu mai exista decat o puscarie pentru soti in acceptiunea voastra ? nu vi se pare ca exagerati voit? eu nu am facut asta cu voi ...nu am dus misoginismul nicaieri, cu toate ca-l puteam scoate un pic la plimbare pe aici .

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #951 : Marți, 21 Iunie 2011, 23:50 »
ca sa vedeti cum increderea face diferenta...

odata, demult, foaarte demult, sotul meu, care mai scoate vorbe prin somn, cateodata, murmura intr-o noapte "scoate-ti sutienul". il intreb: ce spui? si el repeta, dormind: "scoate-ti sutienul".  :D
nimic anormal, la o adica, numai ca eu pe vremea aceea, mica si putina, nu purtam accesoriul amintit.  :D
aveam insa atata incredere in el (confirmata doua decenii) incat nu numai ca nu am dezvoltat cine stie ce suspiciuni, ci chiar am ras deseori de fantasma lui nocturna. cred, sunt chiar sigura ca as fi reactionat cu totul altfel daca nu ar fi fost increderea de care spun.

Offline steliana

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5133
« Răspuns #952 : Marți, 21 Iunie 2011, 23:50 »
jane, nu te-am zapacit. explic cum sta treaba cu transf. fara forma  ;)  dar la o cafea.
afara de asta am spus doar ca astept orele 12,00 sa-mi inghit bombonicile colorate :D
altfel, taiete!
nihil sine deo

optimus sum

• Vizitator
« Răspuns #953 : Marți, 21 Iunie 2011, 23:52 »
jane, nu te-am zapacit. explic cum sta treaba cu transf. fara forma  ;)  dar la o cafea.
afara de asta am spus doar ca astept orele 12,00 sa-mi inghit bombonicile colorate :D
altfel, taiete!
off topic steli draga... lasa-ma sa mi-o iau peste bot , te rog...nu da perdea de fum :P

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #954 : Marți, 21 Iunie 2011, 23:52 »
daca exista incredere si libertatea poate fi enorma. invatati sa construiti increderea.

Offline steliana

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5133
« Răspuns #955 : Marți, 21 Iunie 2011, 23:53 »
nu inteleg ce zici da, pe cuvant ca nu ma misc
nihil sine deo

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #956 : Marți, 21 Iunie 2011, 23:56 »
ma duc la culcare cu un gust amar...noapte buna

optimus sum

• Vizitator
« Răspuns #957 : Marți, 21 Iunie 2011, 23:57 »
daca exista incredere si libertatea poate fi enorma. invatati sa construiti increderea.
ce te faci cand gasesti un om pentru care cuvantul incredere nu inseamna nimic... ce te faci cand orice ai face , oricat te-ai stradui nu poti castiga increderea. cum castigi increderea unui om care nu vrea sa aiba incredere ?

Offline janeta

• Hero Member
  • carpe diem
« Răspuns #958 : Marți, 21 Iunie 2011, 23:58 »
Citat
nu am dus misoginismul nicaieri, cu toate ca-l puteam scoate un pic la plimbare pe aici .

sa ma fereasca dumnezeu de custi si alte constrangeri , sumi . dar , daca nu m-am facut prea bine inteleasa ( si nici partenerele de dialog , dupa cum vad ) sa-ti mai explic o data : nu faptul ca a vorbit pe mess deranjeaza ci faptul ca a simtit nevoia sa o faca . eu privesc asta ca pe o bresa , intelegi ? si bresele te fac vulnerabil , opti . ca sa imping discutia si mai departe , daca respectivul domn a simtit nevoia sa stea pe net la flirturi ( chiar nefinalizate ) inseamna ca deja ce avea acasa nu-i mai era suficient dar  din onestitate fata de nevasta ori fata de propria-i persoana a refuzat-o pe mandruta de pe mess ( ori n-a placut-o prea mult , ceea ce e la fel de posibil ) .
in acest caz , oricat de mult imi place ...sa-i zicem onestitate(a) lui , tot i-as propune o despartire decenta ( lasandu-mi desigur o amintire frumoasa...aia  taiata cu foarfecile :D ) pentru ca daca nu ne mai suntem de ajuns unul altuia e clar ca a venit vremea de calatorie .

misoginismul tau , in caz ca n-ai remarcat , a iesit deja pe aci la plimbare chiar prin remarca din citat  ???

optimus sum

• Vizitator
« Răspuns #959 : Marți, 21 Iunie 2011, 23:59 »
ma duc la culcare cu un gust amar...noapte buna
gustul amar trece micaela ... durerile din suflet trec si ele in timp ...copiii tai vor ramane dulceata si bucuria mamei lor. de acord ?

daca ti-am spus asa ceva inseamna ca am flirtat cu tine ? ca vreau sa te cuceresc si sa te am in pat ?