nu am dus misoginismul nicaieri, cu toate ca-l puteam scoate un pic la plimbare pe aici .
sa ma fereasca dumnezeu de custi si alte constrangeri , sumi . dar , daca nu m-am facut prea bine inteleasa ( si nici partenerele de dialog , dupa cum vad ) sa-ti mai explic o data : nu faptul ca a vorbit pe mess deranjeaza ci faptul ca
a simtit nevoia sa o faca . eu privesc asta ca pe o bresa , intelegi ? si bresele te fac vulnerabil , opti . ca sa imping discutia si mai departe , daca respectivul domn a simtit nevoia sa stea pe net la flirturi ( chiar nefinalizate ) inseamna ca deja ce avea acasa nu-i mai era suficient dar din onestitate fata de nevasta ori fata de propria-i persoana a refuzat-o pe mandruta de pe mess ( ori n-a placut-o prea mult , ceea ce e la fel de posibil ) .
in acest caz , oricat de mult imi place ...sa-i zicem onestitate(a) lui , tot i-as propune o despartire decenta ( lasandu-mi desigur o amintire frumoasa...aia taiata cu foarfecile

) pentru ca daca nu ne mai suntem de ajuns unul altuia e clar ca a venit vremea de calatorie .
misoginismul tau , in caz ca n-ai remarcat , a iesit deja pe aci la plimbare chiar prin remarca din citat