Autor Subiect: Razboiul sexelor  (Citit de 382185 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

silviu

• Vizitator
Re: Razboiul sexelor
« Răspuns #660 : Marți, 14 Iunie 2011, 11:57 »
ete na. si cu monturi si cu bataturi si cu artrita si cu artroza, :D oamenii merg inainte. unii chiar danseaza.  ;)
vai de dansul lor! :( e mai mult o tentativa de tzopaiala :(

si apoi prima domnisoara(cea nehotarata) da vina pe pantofiorul sarman , ca-i de vina ca potrivit la alta si ca s-a lasat prea usor cumparat.... ;D ;D ;D ;D
sau isi zice: ei, lasa, ca o sa apara si pantoful meu pereche... daca nu zilele astea, macar lunile astea; daca nici lunile astea, barem anii astia; daca nici anii astia, poate deceniul urmator... si uite-asa, se trezeste pe la 80 de ani ca e tot desculta :( si-n loc sa-si vada bataturile si monturile aduse de trecerea anilor, o sa-si zica: vai! ce frumos am alergat desculta prin iarba :)

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
« Răspuns #661 : Marți, 14 Iunie 2011, 12:02 »
de ce Dumnezeu vezi tu numai topaielile dizgratioase? unii inca danseaza vals, gratios.

da, si poate ca a alergat libera si linistita, prin iarba...e musai sa te-ncalti cu ceva care nu ti-e confortabil?

exista si variante mult mai optimiste si fericite. fiecare va primi varianta in cre crede si-si investeste energia gandului si-a dorintei. iaca!  :P

optimus sum

• Vizitator
« Răspuns #662 : Marți, 14 Iunie 2011, 12:09 »
mai stiu pe cineva care s-a tot uitat luuung la catalogul de pantofi...din sezon in sezon , de la an la an... nimic nu era pe gustul ei ...de la o vreme a inceput sa scada standardele de exigenta, se saturase de umblat prin iarba,  dar vezi tu ca pe masura ce standardele ei coborau, si varsta crestea voiniceste, pantofi din ce in ce mai putini i se potriveau...pana cand s-a hotarat sa ia orice pantof, sau cizma numai sa nu mai simta frigul si reumatismul ...din pacate cand ea s-a hotarat sa faca asta , magazinul de pantofi s-a inchis... o fi si cazul tau mica ?

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #663 : Marți, 14 Iunie 2011, 12:16 »
optimache, eu in ultimii 23 de ani am fost permanent incaltata. am avut doua perechi care m-au tinut zdravan, caci erau de calitate. mai ales prima. pe a doua am luat-o prea repede de pe raft si n-am probat-o suficient. :D
asa ca nu ma regasesc in personaju' care cauta alergand bezmetic prin iarba...taman ce m-am descaltat si eu, dupa o viata de-ncaltare  :D. oi vedea ce-o mai fi..intr-o dimineata mi-o veni cheful sa intru intr-un magazin de pantofi si putin noroc o sa gasesc conduru' potrivit. :P

silviu

• Vizitator
« Răspuns #664 : Marți, 14 Iunie 2011, 12:19 »
Citat din: micaela
si-apoi, ele nu-s genu' care sa se bata pe pantofi, caci cred in fatalitate si-n "ce-i al tau e pus de-o parte".
a dracu fatalitate, vorba lu domn georgescu :D   
Citat din: micaela
de ce Dumnezeu vezi tu numai topaielile dizgratioase? unii inca danseaza vals, gratios.
o! da... valsul artrozelor ;D

Offline janeta

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1730
  • carpe diem
« Răspuns #665 : Marți, 14 Iunie 2011, 12:22 »
pai ... e bun si valsul asta daca-l dansezi cu pantoful potrivit  :D

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #666 : Marți, 14 Iunie 2011, 12:23 »
mai devreme era sa ma-ncalt cu operatoru' de la cablu...ca am probleme mari cu netul si-am facut reclamatie. omul era din folderul cu don juani, ca asa-i mijea zambetu'-n coltu' gurii si-avea privirea alunecoasa... m-a si prins intr-o rochita de casa mai invitacioasa, ca n-a telefonat inainte... :D
i-am dat de-nteles sa stea pe raftu' lui ca ramane fara flecuri. uite, asta-i dezavantajul de a nu avea un pantof masculin, la intrare.  :D

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #667 : Marți, 14 Iunie 2011, 12:24 »

sinca ce vals frumos ar putea fi....cu putin noroc... :-*

Offline janeta

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1730
  • carpe diem
« Răspuns #668 : Marți, 14 Iunie 2011, 12:25 »

Citat
-am dat de-nteles sa stea pe raftu' lui ca ramane fara flecuri. uite, asta-i dezavantajul de a nu avea un pantof masculin, la intrare.  Cheesy

e buna si o matura cu coada , mica . daca nu esti in stare sa-l pocnesti , macar te sui pe ea si-l sperii  :D :D :D

se putea sa nu va stric eu frumoasele istorioare despre incaltari ? ;D

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #669 : Marți, 14 Iunie 2011, 12:32 »
pai da, la cat sunt de vrajitoare.. ;D

silviu

• Vizitator
« Răspuns #670 : Marți, 14 Iunie 2011, 12:33 »

da, cu gheata ortopedica.

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #671 : Marți, 14 Iunie 2011, 12:36 »

da, cu gheata ortopedica.

si cu carja , daca e nevoie. bucurie sa fie

silviu

• Vizitator
« Răspuns #672 : Marți, 14 Iunie 2011, 12:37 »
asta bucurie sa fie la altii.

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #673 : Marți, 14 Iunie 2011, 12:39 »
cum iti vezi tu viitorul, silviu, presupuand ca ai ghinioul sa mai traiesti 25-30 de ani?  :P

silviu

• Vizitator
« Răspuns #674 : Marți, 14 Iunie 2011, 12:41 »
sumbru