0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.
mai devreme era sa ma-ncalt cu operatoru' de la cablu...ca am probleme mari cu netul si-am facut reclamatie. omul era din folderul cu don juani, ca asa-i mijea zambetu'-n coltu' gurii si-avea privirea alunecoasa... m-a si prins intr-o rochita de casa mai invitacioasa, ca n-a telefonat inainte... i-am dat de-nteles sa stea pe raftu' lui ca ramane fara flecuri. uite, asta-i dezavantajul de a nu avea un pantof masculin, la intrare.
Citat din: micaela din Marți, 14 Iunie 2011, 12:23mai devreme era sa ma-ncalt cu operatoru' de la cablu...ca am probleme mari cu netul si-am facut reclamatie. omul era din folderul cu don juani, ca asa-i mijea zambetu'-n coltu' gurii si-avea privirea alunecoasa... m-a si prins intr-o rochita de casa mai invitacioasa, ca n-a telefonat inainte... i-am dat de-nteles sa stea pe raftu' lui ca ramane fara flecuri. uite, asta-i dezavantajul de a nu avea un pantof masculin, la intrare. nu te lauzi ? sau tu vezi donjuani la orice pas din dorinta prea mare de a fi admirata de cineva...
nu stiu si nu sunt pesimist...sunt sceptic
fa cura de banane, ca o sa-ti intre piticu' negru in cartea recrdurilor, zau.
Citat din: micaela din Marți, 14 Iunie 2011, 12:43fa cura de banane, ca o sa-ti intre piticu' negru in cartea recrdurilor, zau. banane? vrei sa ma ingras?