Autor Subiect: Razboiul sexelor  (Citit de 382186 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline janeta

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1730
  • carpe diem
Re: Razboiul sexelor
« Răspuns #645 : Luni, 13 Iunie 2011, 23:42 »

Citat
u cred. pe tine te stie de frica_caci fredoneaza mereu refrenul cu brishca 

vazusi , vazusi ? :D :D :D

tu esti razboinica . eu sunt blanda si pashnica  :D

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
« Răspuns #646 : Luni, 13 Iunie 2011, 23:43 »
sunt razboinica cu tzepi.  ;D :D

silviu

• Vizitator
« Răspuns #647 : Luni, 13 Iunie 2011, 23:48 »
tu esti razboinica . eu sunt blanda si pashnica  :D
m-am prins de cand ne-ai povestit cum ai pastrat iubirea :D

Offline janeta

• Hero Member
  • carpe diem
« Răspuns #648 : Luni, 13 Iunie 2011, 23:54 »
Citat
m-am prins de cand ne-ai povestit cum ai pastrat iubirea Cheesy

obisnuiesc sa indepartez de langa mine si ai mei tot ce ar dauna grav sanatatii... ;D

silviu

• Vizitator
« Răspuns #649 : Luni, 13 Iunie 2011, 23:56 »
eu nu ma apropii de cei care ar atenta la sanatatea mea ;D

Offline janeta

• Hero Member
  • carpe diem
« Răspuns #650 : Luni, 13 Iunie 2011, 23:58 »
daca nu esti virus , nu esti in pericol  :D

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #651 : Marți, 14 Iunie 2011, 10:29 »

( cam ca la pantofi , draga mea , cam ca la pantofi... ) .

janeta draga mea ...sa stai si sa probezi toti pantofii dintr-un magazin(habitat) , poate reprezenta o placere de sine statatoare...dar sunt femei care intra in magazin si stiu exact ce pantofi li se potrivesc...ii probeaza si apoi ii ia acasa ... iar altele probeaza din intamplare o pereche si desi este surprinzator cat de bine li se potrivesc(norocul bata-l vina), ii tot probeaza si-i probeaza si-i probeaza , si nu se hotarasc niciodata sa-i ia acasa...intelegi ?
ei, cand se-ntampla sa fie o pereche aparent foarte potrivita si totusi domnita sa nu o puna degraba-n cos (sau purcelus :D) si s-o faca a ei cu facturica, e musai ca ceva la perechea aceea ii starneste nemultumiri: fie o bate, totusi, pe undeva, putin dar constant si sacaitor, fie n-are incredere in calitatea pielii, fie perechea se lasa prea des si usor probata...da' sigur exista in domnita un fond de "neconvingere" ca perechea aceea (care-i poate placea real si maxim) este cea care-i poate da confort si bucurie mergand prin viata. de-aia tot probeaza si probeaza, ca nici n-ar lasa-o, nici n-ar lua-o.  :D
si-n ultima vreme, nush' de ce, pantofii insista cu tot dinadinsu' sa devina proprietatea vreunei doamne cu glezna fina, uite-asa, una, doua, fara destula proba si acomodare.  :D

silviu

• Vizitator
« Răspuns #652 : Marți, 14 Iunie 2011, 10:56 »
Citat din: micaela
de-aia tot probeaza si probeaza, ca nici n-ar lasa-o, nici n-ar lua-o.
si uite-asa, tot proband si proband, trece vremea si tot desculta ramane :( 

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #653 : Marți, 14 Iunie 2011, 10:58 »
mai bine desculta-n iarba decat incaltata in noroi.  :P

silviu

• Vizitator
« Răspuns #654 : Marți, 14 Iunie 2011, 11:08 »
pai da catigoric! da' sa nu-si mai piarda vremea cu probatul incaltarilor.

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #655 : Marți, 14 Iunie 2011, 11:10 »
pai Janette zice ca-i bine sa stii a proba ca daca, Doamne-ajuta, destinu-ti scoate-n cale (sau pe raft) pantofu' potrivit, sa stii a-l recunoaste si pretui pe masura (37 adica  :D).

silviu

• Vizitator
« Răspuns #656 : Marți, 14 Iunie 2011, 11:27 »
destinul asta ar face bine sa se grabeasca. altminteri te poti trezi ca din cauza monturilor si bataturilor nu mai poti incalta pantoful :(

optimus sum

• Vizitator
« Răspuns #657 : Marți, 14 Iunie 2011, 11:39 »
treaba cu pantoful care tot asteapta saracul sa-l ia domnisoara nehotarata sta cam asa ...vine alta domnisorica mai hotarata, o da la o parte pe prima si cumpara pantoful pe loc... ca nici el nu-i facut sa nu se potriveasca numai la o pereche de picioare , nu ? si apoi prima domnisoara(cea nehotarata) da vina pe pantofiorul sarman , ca-i de vina ca potrivit la alta si ca s-a lasat prea usor cumparat.... ;D ;D ;D ;D
iar treaba cu domnisoarele care uita lung langa cea care tot probeaza si nu se mai satura de probat, si care respecta pantofii alteia, se poate sa-si doreasca chiar ele acel pantof , poate , si din atata respect o sa se treazeasca doar admirand pantofii luati de alte fete hotarate... ;D ;D ;D ;D

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #658 : Marți, 14 Iunie 2011, 11:46 »
destinul asta ar face bine sa se grabeasca. altminteri te poti trezi ca din cauza monturilor si bataturilor nu mai poti incalta pantoful :(
ete na. si cu monturi si cu bataturi si cu artrita si cu artroza, :D oamenii merg inainte. unii chiar danseaza.  ;)

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #659 : Marți, 14 Iunie 2011, 11:54 »
treaba cu pantoful care tot asteapta saracul sa-l ia domnisoara nehotarata sta cam asa ...vine alta domnisorica mai hotarata, o da la o parte pe prima si cumpara pantoful pe loc... ca nici el nu-i facut sa nu se potriveasca numai la o pereche de picioare , nu ? si apoi prima domnisoara(cea nehotarata) da vina pe pantofiorul sarman , ca-i de vina ca potrivit la alta si ca s-a lasat prea usor cumparat.... ;D ;D ;D ;D
iar treaba cu domnisoarele care uita lung langa cea care tot probeaza si nu se mai satura de probat, si care respecta pantofii alteia, se poate sa-si doreasca chiar ele acel pantof , poate , si din atata respect o sa se treazeasca doar admirand pantofii luati de alte fete hotarate... ;D ;D ;D ;D
cata modestie pe pantoful ala... :P
domnisoarele care stau prin magazin sunt zen deocamdata si numa' se uita asa...neatent, pe rafturi. si-apoi, ele nu-s genu' care sa se bata pe pantofi, caci cred in fatalitate si-n "ce-i al tau e pus de-o parte".  :P
nu poti sti ce model vine in sezonu' urmator si sa te-ncalte la fix.  :D pana si la, sau mai bine zis tocmai la pantofi cred ca tre' mizat mult pe noroc si ceva predestinare.  :P