Arhiva > Arhiva

Razboiul sexelor

<< < (89/389) > >>

micaela:

--- Citat din: NeliTTT din Sâmbătă, 11 Iunie 2011, 18:01 ---ok, hai sa va spun si eu o poveste, care din punctul meu de vedere as posta-o la fericirea ca stare de spirit. Deci ma duc acolo sa povestesc.

--- Terminare citat ---
uraaaa! in sfarsit cineva cu ceva frumos. zi-i!

fortuna777:
da, e foarte greu sa ghicesti ce e in capul celuilalt, de ce ii ploua si-i tuna si nu exprima nimic...as vrea si eu o mafalda langa mine acum care sa ghiceasca ca as manca niste inghetata de ciocolata cu capsuni si eventual sa mi le si serveasca :D...dar nu e nimeni...si atunci ori imi pun pofta-n cui ori imi misc fizicul pana la piata sa-mi cumpar :D...

situatia e mult mai complicata si mai complexa decat e prezentata aici...daca nu exista disponibilitate din partea amandurora de a depasi conflictul si daca fiecare vede doar ce face el pt celalalt, fara a vedea ce face si celalalt pentru el...se naruie tot...apar frustrari, resentimente, care sapa, sapa tot mai adanc daca nu sunt exprimate...cuplul este ca un mecanism complex ale carui rotite si piese daca nu se muleaza perfect unele pe altele si nu sunt lasate sa-si indeplineasca fiecare functiile pe care le are...nu mai functioneaza

si apoi, draga opti, vezi ca mafalda isi raspundea singura la propriile intrebari, nu la intrebarile altora...

in plus orgoliile nu au ce cauta in niciun fel de relatie, de oricare ar fi...de prietenie, amicitie, dragoste, colaborare...cand apar orgoliile totul se destrama :(

janeta:

--- Citat ---Va intreb acum pe voi, dragele mele, ce asteapta El ? Ce ar trebui sa faca Ea pentru al determina pe El sa redevina  omul ei... cum se poate face din nou din "eu" , "noi" ?
--- Terminare citat ---

sa ma scuzati , va rog , dar in povestea lui opti cred ca nici vorba de iubire  nici de o parte , nici de cealalta .
parerea mea este ca ceea ce li s-a intamplat celor doi a fost o incercare sa-si carpeasca vietile si au avut amandoi senzatia ca au dat peste petecul potrivit si care s-a dovedit , pana la urma , ca nu era chiar fest .

cand chiar iubesti , eu cred ca nici vorba sa mai stai pe ganduri , pentru ca nici nu mai gandesti  de fapt . faci absolut tot ce sti ca i-ar face placere celuilalt , mananci doar carne sau numai zarzavat , te duci si la dracu`n praznic ( nu-l trimiti pe celalalt ) , te travestesti si-n asistenta ( sau ginecolog , cum ar spune Silviu  :D) in fine , incerci chiar sa si anticipezi ce si-ar dori fiinta iubita fara ca aceasta sa-ti dea senzatia unei depersonalizari , ci dimpotriva .

eu inteleg iubirea ca pe o daruire totala a propriei fiinte fara sa ma targui cu ce primesc in schimb .
cand doi oameni se iubesc , parerea mea este ca pot experimenta o multime de lucruri impreuna ( de la orice fel de mancare , stil de moda , locuri de calatorit si pana la jocuri erotice ) si asta sigur va da savoare relatiei .

daca insa , iti pui problema ca el sau ea iti cer prea mult , atunci eu  sunt de parere ca nu e iubire ci doar un aranjament ce s-a dorit a fi convenabil , dar care are prea mult de ajustat si atunci esueaza .

daca afirm ca iubesc doar o anumita trasatura a partenerului ( frumusete , intelighentia , umor ,cum face sex  sau mai stiu eu ce ) , eu cred ca fac o mare confuzie intre "a placea " si " a iubi ".

parerea mea ... :D

balanta:
o parere buna Janeta, mai greu e drept sa se intample la varste inaintate...uni nici nu mai au fiorul dragostei atunci...sau nu il mai simt! :)

fortuna777:

ce spui tu aici janet, intareste ideea ca dragostea e oarba...eu cred ca in momentul in care ajungi sa te transformi in ceva ce nu esti, ceva ce nu rezoneaza cu tine, apare suferinta...In momentul in care faci totul pentru ca il iubesti pe celalalt si te lasi pe tine la o parte ...nu cred ca este ceva autentic

inteleg daruirea despre care vorbesti si experimentarea noului, inteleg ca dragostea nu este un targ ...te iubesc pentru ca ma iubesti...dar toate astea trebuie sa se muleze perfect si pe dorintele partenerului...

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă