Arhiva > Arhiva

Razboiul sexelor

<< < (90/389) > >>

janeta:

--- Citat ---mai greu e drept sa se intample la varste inaintate...uni nici nu mai au fiorul dragostei atunci...sau nu il mai simt!
--- Terminare citat ---

asta da , drama !

este cat se poate de trist sa nu mai fi in stare sa te darui cuiva si sa nu mai poti simti ca iubesti pe cineva ci doar sa pui in balanta cu ce vi tu intro relatie si cu ce vine celalalt . contabilizarea nu are ce cauta , din punctul meu de vedere .

si da , ai dreptate , nemaifiind oameni tineri suntem tentati din ce in ce mai mult sa venim carand dupa noi toate tarele celorlalte relatii ( de ce dracu` nu venim si cu ce am simtit frumos habar nu am , da` cam asa se intampla ) punandu-l pe celalalt sub lupa sa vedem daca nu cumva are si el/ea vreo buba cunoscuta .

janeta:

--- Citat ---nteleg daruirea despre care vorbesti si experimentarea noului, inteleg ca dragostea nu este un targ ...te iubesc pentru ca ma iubesti...dar toate astea trebuie sa se muleze perfect si pe dorintele partenerului...

--- Terminare citat ---

iarta-ma , puiule , dar iubirea ( mea , pentru ca vb doar din punctul meu de vedre )nu pune conditii , asa cum nici nu se traguie , cum bine ai spus

balanta:
janeta, io sunt o fire pasionala...nu ma dau in laturi de la iubit....dar pana si fiu-miu de 24 de ani imi spune, "hai mama ma lasi cu dragostea, ce am 14 ani? ???"....asa ca slabe sanse sa gasesc un "mos" de 50-55 ani ani pasional si cu dorinte vii

janeta:

--- Citat ---"....asa ca slabe sanse sa gasesc un "mos" de 50-55 ani ani pasional si cu dorinte vii

--- Terminare citat ---

never say never  :D

fortuna777:
janet, crezi ca ai sa-mi povestesti si mie vreodata de iubirea vietii tale :)...te rooooooog :)
cred ca multe as avea de invatat de la tine :) :-*

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă