Arhiva > Arhiva
Razboiul sexelor
balanta:
micaela, nu e devina numa Romania..nu intru acum in psihologie si psihoterapie, dar patternurile cu care venim din spate din familiile originale nu sunt tocmai ok...si daca doi oameni se atrag, se iubesc psional la inceput si apoi trec la "adevarata dragoste" si fiecare are patternuri diferite cam greu sa se completeze...pt ca stim ca puterea subconstientuli e decisiva, subconstient care se formeaza in primii ani in familia de baza...asa ca era un un vers intr-un cantec "suntem cu toti luati".... a lui Pitis parca...deci avem toti tare care mai intai ar trebui vindecate sa poti trai sanatos intr-un cuplu si sa afli care e iubirea adevarata
balanta:
hmm...chestia cu norocul si cu probabilitatile...din ce mai e acum pe "piata"...slabe sanse din punctul meu de vedere
micaela:
--- Citat din: balanta din Sâmbătă, 11 Iunie 2011, 17:57 ---micaela, nu e devina numa Romania..nu intru acum in psihologie si psihoterapie, dar patternurile cu care venim din spate din familiile originale nu sunt tocmai ok...si daca doi oameni se atrag, se iubesc psional la inceput si apoi trec la "adevarata dragoste" si fiecare are patternuri diferite cam greu sa se completeze...pt ca stim ca puterea subconstientuli e decisiva, subconstient care se formeaza in primii ani in familia de baza...asa ca era un un vers intr-un cantec "suntem cu toti luati".... a lui Pitis parca...deci avem toti tare care mai intai ar trebui vindecate sa poti trai sanatos intr-un cuplu si sa afli care e iubirea adevarata
--- Terminare citat ---
vad eu bine ca vreti sa-mi spulberati sperantele... :-[ nu ma mai joc cu voi. :P
NeliTTT:
ok, hai sa va spun si eu o poveste, care din punctul meu de vedere as posta-o la fericirea ca stare de spirit. Deci ma duc acolo sa povestesc.
micaela:
--- Citat din: balanta din Sâmbătă, 11 Iunie 2011, 17:58 ---hmm...chestia cu norocul si cu probabilitatile...din ce mai e acum pe "piata"...slabe sanse din punctul meu de vedere
--- Terminare citat ---
absolut. oferta de calitate e atat de restransa incat numai daca ai facut in scaldatoare poti sa mai nutresti o vaga speranta. :D ;D
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă