Arhiva > Arhiva
Razboiul sexelor
Matei:
--- Citat din: micaela din Marți, 02 Octombrie 2012, 22:03 ---soldat, da'-n ranita mea straluceste un baston de maresal. :P
pana si bancul mi-l copiezi. cu ceva nou nu stii sa vii? cu bombe dinastea rasuflate, nici bretonul nu mi-l clintesti. *|*
--- Terminare citat ---
ia sa vedem ce avem noi aici! asa, fa-te mai aproape soldat! un cititor de stendhal, wow, soldat rupe randurile si mergi pe topicul de poezie. sau proza. sau mergi si stai de vorba cu dl. jourdain! ;) despre ce? despre proza si poezie.
avand in vedere ca eu sunt muuuuult mai batran, eu am auzit primul acel banc. ce bine ca ai si breton, o gramada de par, nu cochetezi cu chelia ca altii. :)
Caroline:
--- Citat din: Matei din Marți, 02 Octombrie 2012, 22:10 ---avand in vedere ca eu sunt muuuuult mai batran...
--- Terminare citat ---
ma indoiesc.
micaela:
--- Citat din: Matei din Marți, 02 Octombrie 2012, 22:10 ---ia sa vedem ce avem noi aici! asa, fa-te mai aproape soldat! un cititor de stendhal, wow, soldat rupe randurile si mergi pe topicul de poezie. sau proza. sau mergi si stai de vorba cu dl. jourdain! ;) despre ce? despre proza si poezie.
avand in vedere ca eu sunt muuuuult mai batran, eu am auzit primul acel banc. ce bine ca ai si breton, o gramada de par, nu cochetezi cu chelia ca altii. :)
--- Terminare citat ---
cu mare rusine spun... nu prea mai sunt cititoare de beletristica. Primul motiv e ca sunt nevoita (chiar daca imi si place) sa citesc non-stop documentatie profesionala noua; adica sa-mi upgradez informatia de specialitate, care are un volum imens si se transforma cu o viteza de neimaginat pana mai acum ceva vreme; ba mai si prestez stiintific dupa aceea; al doilea e ca, dupa ce-mi uzez neuronii citind, prelucrand si producand informatie de specialitate, si dupa multe alte treburi solicitante, in prea putinul timp care-mi ramane, nu-mi mai doresc decat relaxarea neuronului cu chestiuni light: o glumita cu voi :), o carticica "de spiritualitate" care sa ma traga pe vibratia linistii... mai un liiceanu, mai un paleologu (senior)...mai o stire despre vipe ;D
cred ca suntem destul de apropiati ca varsta, numai ca eu arat mult mai tanara. ;D :P
Dintr-o alta postare s-a inteles ca ti-ai revenit. Pot, deci, sa devin beligeranta, da? :box:
micaela:
P.S. nu ma potrivesc cu monsieur Jourdain. nu-mi plac parvenitii snobi. ;)
Matei:
--- Citat din: micaela din Miercuri, 03 Octombrie 2012, 20:00 ---P.S. nu ma potrivesc cu monsieur Jourdain. nu-mi plac parvenitii snobi. ;)
--- Terminare citat ---
nu ziceam sa te potrivesti, doamne fereste, cu el, prin el am fi invatat ca si atunci cand spui "paulette adu-mi papucii" asta inseamna proza (paulette este pus asa, la intamplare, nu-mi amintesc numele exact).
--- Citat din: micaela din Miercuri, 03 Octombrie 2012, 19:40 ---cu mare rusine spun... nu prea mai sunt cititoare de beletristica.
cred ca suntem destul de apropiati ca varsta, numai ca eu arat mult mai tanara. ;D :P
Dintr-o alta postare s-a inteles ca ti-ai revenit. Pot, deci, sa devin beligeranta, da? :box:
--- Terminare citat ---
nu-i bai, citesti si stii chestii mult mai interesante, te pregatesti in permanenta... se vede ca lucrul manual este totusi o materie elevata in ziua de astazi, unde trebuie sa faci macar 5 ani de politehnica ;) a inceput rezbelul!
de unde sa stiu eu ca arati "mult mai tanara"?! si de ce arati "mult mai tanara"? impartaseste secretul aici, toata lumea vrea sa arate "mult mai tanara".
am mancat miere cu scortisoara, baut ceai de scortisoara (multu caro!) si acum merg sa dezgrop securea razboiului. :giggle:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă