Arhiva > Arhiva
Razboiul sexelor
Matei:
--- Citat din: micaela din Marți, 02 Octombrie 2012, 07:29 ---Cred ca matei (acela) se referea la singuratate ca trasatura fundamentala a conditiei umane, nu la singuratatea conjuncturala, pe care daca o constientizezi (in timp util, inainte de moarte) o si poti inlatura.
Oricat de inconjurati de oameni am fi, spune el, suntem de fapt singuri (pr)in viata.
sau:
"Singurătatea este cea mai naturală condiţie umană pe care o combatem însă zilnic prin compromis". Petra Vlah
--- Terminare citat ---
de acord cu tine (asta chiar ca mi se pare de-a dreptul revoltator, pe acest topic!) si eu am inteles acelasi lucru. pentru ca dl matei din piesa cu pricina nu era chiar singur, fizic circumstantial vorbind.
--- Citat din: micaela din Luni, 01 Octombrie 2012, 23:04 ---Da, imi amintesc ca erau idei interesante. am ascultat-o de cateva ori, cred. Matei traia in lumea ideilor si n-a facut fata unei realitati atat de imperfecte.
Da, bunica avea dreptate. :)
suntem singuri....nu-i trist?
--- Terminare citat ---
e un must acum si pe lista mea, mai ales ca m-ai provocat. e frumos sa traiesti in lumea ideilor, acolo nu ai cum sa te simti singur. totusi sper ca eu sa fac fata realitatii dure.
sunt de acord (iarasi, mai mateut, ai luat-o deja razna), este trist sa fii singur. uneori. alteori este o binecuvantare. :)
micaela:
--- Citat din: Matei din Marți, 02 Octombrie 2012, 17:42 ---e un must acum si pe lista mea
--- Terminare citat ---
am inteles; ai cules strugurii si ti-ai varsat mustul pe lista ta. ;D
--- Citat din: Matei din Marți, 02 Octombrie 2012, 17:42 ---sunt de acord (iarasi, mai mateut, ai luat-o deja razna)
--- Terminare citat ---
am inteles (2). este o tactica de adormire a vigilentei, strategie de invaluire. >:D Pregatesti un atac perfid taman cand ma culc pe-o ureche ca ne-am amicizat. ntz. nu tzine. sunt perspicace. stau cu baioneta la capul patului. si-n somn sar la lupta. :box:
micaela:
:P
Matei:
--- Citat din: micaela din Marți, 02 Octombrie 2012, 21:21 ---am inteles; ai cules strugurii si ti-ai varsat mustul pe lista ta. ;D
am inteles (2). este o tactica de adormire a vigilentei, strategie de invaluire. >:D Pregatesti un atac perfid taman cand ma culc pe-o ureche ca ne-am amicizat. ntz. nu tzine. sunt perspicace. stau cu baioneta la capul patului. si-n somn sar la lupta. :box:
--- Terminare citat ---
legat de must, perspicace mai esti mai soldatel, sau sa-ti zic racan?! sublocotenent sunt sigur ca inca nu ai ajuns ;D dar mai ai timp ca tu esti... mica!
si eu care credeam ca te culci pe perna! cu saritul vom face ca in povestea cu purecele si de fiecare data iti voi spune "sari" si tu vei sari din ce in ce mai putin. iar la sfarsit voi concluziona ca micaela e surda de-aia nu mai sare.
am fost prea dur? :giggle:
micaela:
--- Citat din: Matei din Marți, 02 Octombrie 2012, 21:58 ---legat de must, perspicace mai esti mai soldatel, sau sa-ti zic racan?! sublocotenent sunt sigur ca inca nu ai ajuns ;D dar mai ai timp ca tu esti... mica!
si eu care credeam ca te culci pe perna! cu saritul vom face ca in povestea cu purecele si de fiecare data iti voi spune "sari" si tu vei sari din ce in ce mai putin. iar la sfarsit voi concluziona ca micaela e surda de-aia nu mai sare.
am fost prea dur? :giggle:
--- Terminare citat ---
soldat, da'-n ranita mea straluceste un baston de maresal. :P
pana si bancul mi-l copiezi. cu ceva nou nu stii sa vii? cu bombe dinastea rasuflate, nici bretonul nu mi-l clintesti. *|*
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă