Arhiva > Arhiva
Razboiul sexelor
Caroline:
--- Citat din: Matei din Joi, 04 Octombrie 2012, 10:30 ---am mancat miere cu scortisoara, baut ceai de scortisoara (multu caro!) si acum merg sa dezgrop securea razboiului. :giggle:
--- Terminare citat ---
OK si asa, dar in cazuri de urgenta, tre' scortisoara pura: adica te straduiesti sa inghiti lingurita de praf fara apa. ;)
Cat despre Mica, daca-ti spun eu ca arata cu 20 de ani mai tanara, pe mine ma crezi?
steliana:
--- Citat din: Caroline din Joi, 04 Octombrie 2012, 15:10 ---Cat despre Mica, daca-ti spun eu ca arata cu 20 de ani mai tanara, pe mine ma crezi?
--- Terminare citat ---
si de la mine, + 20! ;D adika... 40
bit:
Va poftesc s-o lasati pe fratili-n pace daca nu vreti pioneze sub fund, superglue in incuietori si pocnitori in gluga, da? (ordinea la alegere, ca sa nu ziceti ca-s baiat rau)
micaela:
--- Citat din: steliana din Joi, 04 Octombrie 2012, 16:33 ---si de la mine, + 20! ;D adika... 40
--- Terminare citat ---
Stel, iti recomand eu un oculist. ;D
Sa punem lucrurile la locu' lor, da?! >:(
In cateva zile, ies din perioada "mai am un cincinal pana la semicentenar", da' parol ca nu se vede, mai ales cand sunt odihnita, cu breton si satena. ;D
Chiar azi am fost undeva unde nu ma stiau decat din vedere si cand le-am spus ca fi-miu isi serbeaza azi majoratu', au ramas perplecsi (de altfel, sunt parshiva in privinta asta: imi place sa spun varsta copiilor mei tocmai asteptand efectul pe care stiu ca-l obtin de fiecare data. ^-^ imi face bine la moral. ;D). Si am auzit nu o singura data: "cuuuuum? credeam ca ai maxim 33/ maxim 35".
sunt si perioade, cand sunt foarte obosita, cand arat de 37 ;D. da' de 40 nu mi s-a intamplat niciodata, ever, never, da?! :P eeeeee!
--- Citat din: bit din Joi, 04 Octombrie 2012, 19:00 ---
Va poftesc s-o lasati pe fratili-n pace daca nu vreti pioneze sub fund, superglue in incuietori si pocnitori in gluga, da? (ordinea la alegere, ca sa nu ziceti ca-s baiat rau)
--- Terminare citat ---
uite cine e fratele meu. :kissing:
micaela:
--- Citat din: Caroline din Joi, 04 Octombrie 2012, 15:10 ---OK si asa, dar in cazuri de urgenta, tre' scortisoara pura: adica te straduiesti sa inghiti lingurita de praf fara apa. ;)
Cat despre Mica, daca-ti spun eu ca arata cu 20 de ani mai tanara, pe mine ma crezi?
--- Terminare citat ---
Caro, esti simpatica, da' sa nu exageram. ;D
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă