Arhiva > Arhiva

Razboiul sexelor

<< < (359/389) > >>

rocky:

--- Citat din: Caroline din Marți, 03 Aprilie 2012, 21:58 ---Ceea ce am dovedit pana acum este ca "baietii" sunt inca niste copii mari si nu recunosc ca uneori (rar, e-adevarat) li se mai intampla si lor sa nu stie de la ce li se pune pata pe cineva, in pofida tuturor regulilor de frumusete si a altor prejudecati pe care si le cinstesc cu sfintenie, in cap si uneori (vezi articolul) si in scris.  :buck2:

--- Terminare citat ---

... inseamna ca nu ai citit cu atentie ce am scris cu citeva pagini in urma  :P

micaela:
ba as mai apasa o data, Caroline, zicand ca un barbat care vrea sa-si afirme puterea prin banii pe care-i are, mie-mi afirma exact opusul. cred ca un barbat puternic nu simte nevoia sa demonstreze nimic, nici lumii nici siesi. el stie deja ce e, cum e si ii e suficient. adevarata putere nu este forta (e si o carte) ci echilibru, impacare cu sine, liniste. Un barbat cu adevarat puternic nu are nevoie sa "arate", sa fie agresiv, arogant, orgolios, "superior"...

Caroline:

--- Citat din: rocky din Marți, 03 Aprilie 2012, 22:18 ---... inseamna ca nu ai citit cu atentie ce am scris cu citeva pagini in urma  :P

--- Terminare citat ---

Bine, sa zicem ca trebuia sa prezicez "unii baieti". Diferenta li se trage din faptul ca majoritatea dintre noi in virtual discutam discutii (adica principii) si nu realitati... d-aia prefer sa subscriu Mica.  :strambatura:

bit:
Tare as vrea sa fie adevarat, Mica, ce spui tu. Insa realitatea e cu totul alta. Intr-o lume a lacomiei, mastilor si a turnurilor (de fildes, piatra sau ce vrei tu, da`tot turnuri is), calitatile acelea nu-si au locul. Din pacate.
And with that bombshell, I quit my job here from now on.  :bow:  :magic:

micaela:
calitatile isi au locul si exista si cei (poate putini, poate multi) care le pretuiesc.
despre ce turnuri vorbesti?
cum, dai bomba si pleci?  :buck2:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă