Arhiva > Arhiva

Razboiul sexelor

<< < (360/389) > >>

Caroline:

--- Citat din: bitek din Marți, 03 Aprilie 2012, 23:41 ---And with that bombshell, I quit my job here from now on.  :bow:  :magic:

--- Terminare citat ---

Great! Asa cred ca facem majoritatea... ii lasam pe ceilalti sa fie "majoritatea" noastra.

bit:

--- Citat din: micaela din Marți, 03 Aprilie 2012, 23:47 ---
cum, dai bomba si pleci?  :buck2:

--- Terminare citat ---
Dap. De pe topicul asta. No more jokes, that is not me anymore.
@Caroline: nu ma acuza de lasitate, ca nu-i asa.

micaela:
no more jokes?  :( ti-am zis eu ca te-ai sculat cu posterioru-n sus, azi. :P)
cantam prohodu' pretenderului?  ;D
 :kissing:

Caroline:

--- Citat din: bitek din Marți, 03 Aprilie 2012, 23:56 ---@Caroline: nu ma acuza de lasitate, ca nu-i asa.

--- Terminare citat ---

Nu e nici pe departe o acuzatie, nici macar un repros. Doar o (trista) constatare: exista atatea persoane OK pe lumea asta (cel putin numai cate am cunoscut eu), dar din pacate, ne multumim sa ne consideram o minoritate, chiar si-atunci cand nu suntem. Visam prea mult, cred eu... ce-ar fi sa ne mai consideram si o majoritate si sa actionam in forta? Macar cu noi insine...

micaela:

--- Citat din: Caroline din Miercuri, 04 Aprilie 2012, 17:12 ---Nu e nici pe departe o acuzatie, nici macar un repros. Doar o (trista) constatare: exista atatea persoane OK pe lumea asta (cel putin numai cate am cunoscut eu), dar din pacate, ne multumim sa ne consideram o minoritate, chiar si-atunci cand nu suntem. Visam prea mult, cred eu... ce-ar fi sa ne mai consideram si o majoritate si sa actionam in forta? Macar cu noi insine...

--- Terminare citat ---

subscriu, Caroline. din cauza faptului ca oportunistii, mitocanii, derbedeii (scuzati-mi expresia, dar asa e :)) sunt foarte vizibili, agresivi si galagiosi, avem impresia ca oamenii OK sunt putini.  s-ar putea totusi sa fie mai multi decat ne imaginam si vedem, pentru ca de obicei stau retrasi, in umbra, refuzand sa urce pe scena unde acum se joaca o piesa grotesca. Si, intr-adevar, asteapta ca altii, cu mai multa forta, sa faca ceva.... din pacate, vorba unei colege, in general forta e cea a tupeului....

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă