Arhiva > Arhiva

Razboiul sexelor

<< < (358/389) > >>

Guesswho:

--- Citat din: bitek din Marți, 03 Aprilie 2012, 14:07 ---L.E. Pfoai  :slap:, creca am avut un cosmar. Uitandu-ma la ce am debitat mai sus,  :faint: sunt sigur de asta. Cred ca a fost ceva cu insuratoare si mirese...p-acolo...

--- Terminare citat ---
asta e un cosmar pt tine?  :2funny:

chiar asa, avand in spate experientele personale de pana acum, v-ati mai casatori?

silviu:

--- Citat din: Guesswho din Marți, 03 Aprilie 2012, 13:45 ---acolo iti place tot, si fizic, si cum rezonezi, tot...
e extraordinar  O0

--- Terminare citat ---
unde acolo?

Guesswho:
nu m-am exprimat eu tocmai corect, insa mica a inteles ce-am vrut sa spun  ;)
era vorba de iubirea la prima vedere, si-n cadrul acestei iubiri ziceam ca-ti place tot, omul asa cum e, cu toate ale lui: bune, rele, frumos, urat, bogat, sarac, cum rezonezi cu el, cum stii ce vrea sa spuna inainte sa deschida gura, cum vorbele nu-si mai au rostul in anumite momente, din astea....

steliana:

--- Citat din: Guesswho din Marți, 03 Aprilie 2012, 17:27 ---chiar asa, avand in spate experientele personale de pana acum, v-ati mai casatori?

--- Terminare citat ---

eu da, nu stiu daca un el ar avea curajul  :yeah:

Caroline:

--- Citat din: micaela din Marți, 03 Aprilie 2012, 13:31 ---a pune semnul egal intre atractie fizica si atractia fata de frumos e gresit, cred eu.

--- Terminare citat ---

Multumesc, Mica, ai pus punctul pe i. Exact asta vroiam si eu sa spun, inca de cand am lansat manusa cu articolul ala.
Ceea ce am dovedit pana acum este ca "baietii" sunt inca niste copii mari si nu recunosc ca uneori (rar, e-adevarat) li se mai intampla si lor sa nu stie de la ce li se pune pata pe cineva, in pofida tuturor regulilor de frumusete si a altor prejudecati pe care si le cinstesc cu sfintenie, in cap si uneori (vezi articolul) si in scris.  :buck2:

P.S. Proba de non-trolling (pentru teacher biteck): Am avut aceasta experienta (doar ca ex nu avea 75 de ani, ci eram de-un leat si mai era si destul de aratos si suficient de inteligent) si pot sa raspund in cunostinta de cauza ca dorinta unui barbat de a parea puternic prin bani, ma "sucomba" de-a dreptul... pe mine si tot ceea ce (teoretic) ar mai putea exista intre un barbat si o femeie. Puterea e cu totul altceva...  :buck2:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă