Arhiva > Arhiva
Razboiul sexelor
Guesswho:
--- Citat din: bitek din Marți, 03 Aprilie 2012, 13:34 ---Asa e. Iar unu`la 75 de ani, cu `jde milioane $ in conturi e baiat bun si atragator. Chiar nu va atrage puterea. Deloc.
--- Terminare citat ---
bitek, ti-e rau? :o
ce te mai poate atrage la 75 de ani? (pe mine banii nu ma atrag, is imuna ;D)
bun poate fi, doar ...la suflet... :whistle:
micaela:
--- Citat din: bitek din Marți, 03 Aprilie 2012, 13:34 ---Asa e. Iar unu`la 75 de ani, cu `jde milioane $ in conturi e baiat bun si atragator. Chiar nu va atrage puterea. Deloc.
--- Terminare citat ---
bitek, te-ai sculat cu posterioru'-n sus? fa nani la loc. :)
noi nu vorbim aici de femeile vanatoare de averi, da? Vorbeam de femeia medie, normala si cu bun simt.
Puterea ne atrage la un barbat, da, e cert, dar in sensul unei masculinitati sanatoase, dublata de caracter.
Guesswho:
--- Citat din: micaela din Marți, 03 Aprilie 2012, 13:47 ---da, dar e ciudat ca impresia e atat de coplesitoare, fara cunoasterea de alt gen. tre' ca e ceva inexplicabil (inca) in spatele fenomenului. :)
--- Terminare citat ---
e asa cum spui, o "recunoastere" postasem pe undeva un articol cu legaturile karmice si sufletul pereche...eu sunt de acord cu autorul ;)
Guesswho:
--- Citat din: micaela din Marți, 03 Aprilie 2012, 13:50 ---noi nu vorbim aici de femeile vanatoare de averi, da?
--- Terminare citat ---
da, bitek, nu de Monica vorbeam noi aci`, ca deja-i divortata ;D...
cred ca n-a fost Irinel destul de puternic, desi pare :2funny:
bit:
Nu vorbeam de bani, vorbeam de putere. Care-i un veritabil magnet pentru femei.
L.E. Pfoai :slap:, creca am avut un cosmar. Uitandu-ma la ce am debitat mai sus, :faint: sunt sigur de asta. Cred ca a fost ceva cu insuratoare si mirese...p-acolo...
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă