Arhiva > Arhiva
Razboiul sexelor
micaela:
--- Citat din: lori din Marți, 03 Aprilie 2012, 12:16 ---Oricum ar fi, stiti cum se spune "frumosul sta in ochii celui care priveste", adica in traducere libera : "nu-i frumos ce e frumos, e frumos ce-mi place mie!"
:magic:
--- Terminare citat ---
da, si-apoi, pentru unii frumosul e mai mult de natura fizica, pentru altii frumosul e cu totul si cu totul altceva. :)
silviu:
--- Citat din: micaela din Marți, 03 Aprilie 2012, 11:37 ---ei bine da, Silviu, unii avem alte criterii decat ale tale - ai auzit de diversitate
--- Terminare citat ---
da, si e foarte bine ca suntem deosebiti. tocmai d'asta am scris ca sunt exceptii.
--- Citat din: micaela ---Silviu, draga, geaba ironizezi opiniile diferite de ale tale. nu suntem toti la fel si, mai ales, noi, femeile, nu suntem la fel cu voi, barbatii. on topic. :dance:
--- Terminare citat ---
nu stiu unde ai vazut ironia :-\ am scris io pe undeva ca sunt depozitarul adevarului?
micaela:
cand spuneam ca ironizezi anumite opinii divergente de ale tale, era asa, in general, nu ma referam la discutia actuala, neaparat... unele postari ale tale eu le percep ca avand o nota persiflanta la adresa perspectivelor mai ales de natura pozitiv-optimista ale unor doamne de pe aici. :buck2:
si, da, ai enuntat ideea ca noi femeile nu recunoastem ca ne inspira mai ales fizicul. ei bine, nu neaparat. pe unele da, pe altele ba. :buck2:
silviu:
am scris asa: e din cauza ca femeile, cu oareshce exceptii, se feresc sa spuna ca pun frumusetea fizica pe primul loc.
tu esti exceptia :)
silviu:
STUDIU: Ce-şi doresc cu adevărat femeile
Chiar dacă tot mai multe femei susţin că sunt în căutarea unor parteneri inteligenţi şi amuzanţi, majoritatea lor îşi doresc de fapt bărbaţi frumoşi, scrie LiveScience.com.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă