Arhiva > Arhiva

Razboiul sexelor

<< < (354/389) > >>

micaela:

--- Citat din: silviu din Marți, 03 Aprilie 2012, 13:05 ---am scris asa: e din cauza ca femeile, cu oareshce exceptii, se feresc sa spuna ca pun frumusetea fizica pe primul loc.
tu esti exceptia :)

--- Terminare citat ---
mai cunosc cateva exceptii  :)

Guesswho:

--- Citat din: silviu din Marți, 03 Aprilie 2012, 13:14 ---Chiar dacă tot mai multe femei susţin că sunt în căutarea unor parteneri inteligenţi şi amuzanţi, majoritatea lor îşi doresc de fapt bărbaţi frumoşi, scrie LiveScience.com.

--- Terminare citat ---

eu am pretentii mult mai mari  ::) pentru ca stiu ca frumusetea ii trecatoare

dauina:

--- Citat din: silviu din Marți, 03 Aprilie 2012, 13:14 --- majoritatea lor îşi doresc de fapt bărbaţi frumoşi, scrie LiveScience.com.

--- Terminare citat ---
dar nu au spus si de ce Silviu?
probabil ca femeile se gandesc la mostenitori :giggle:...sa fie copiii frumosi :pleasantry: :angel:

Caroline:

--- Citat din: silviu din Marți, 03 Aprilie 2012, 13:05 ---am scris asa: e din cauza ca femeile, cu oareshce exceptii, se feresc sa spuna ca pun frumusetea fizica pe primul loc.
tu esti exceptia :)

--- Terminare citat ---

Eu nu-s... exceptia. Eu cred ca impactul vizual, fizic,  conteaza, nu neaparat frumusetea fizica. Ti se poate pune pata (si fizic) pe cineva fara niciun motiv, nici chiar acela ca e o frumusete. Exista "urati" care stiu sa se faca extrem de placuti sau "frumosi" care sunt niste lepre, si viceversa. Valabil si la femei si la barbati.

P.S. Bitek, parca ti-am mai spus ca eu nu-mi bat capul sa fac trolling pe-aici pentru ca nu exista miza, dar daca tu vrei sa crezi asta, ce sa spun... crede si nu cerceta!  ;D Din punctul asta de vedere iti dau voie sa ma lasi si corigenta, si repetenta, si ne vedem la vara, la toamna etc., cand vrei tu  :whistle:

micaela:

--- Citat din: silviu din Marți, 03 Aprilie 2012, 13:14 ---STUDIU: Ce-şi doresc cu adevărat femeile

Chiar dacă tot mai multe femei susţin că sunt în căutarea unor parteneri inteligenţi şi amuzanţi, majoritatea lor îşi doresc de fapt bărbaţi frumoşi, scrie LiveScience.com.

--- Terminare citat ---

a pune semnul egal intre atractie fizica si atractia fata de frumos e gresit, cred eu. Inclin sa cred ca atractia fizica are cu totul alt substrat, energetic. privirea (energia privirii), atingerea (energia atingerii), a sarutului etc. sunt decisive in atractia fizica si nush' de-s chiat atat de decesiv influentate de compunerea fizica. Fizicul e mai importanti la barbati, dar la multe femei nu-i (doar) asa.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă