Arhiva > Arhiva

Razboiul sexelor

<< < (352/389) > >>

micaela:
he, he, ca suntem la razbelu' sexelor.... >:D
zilele astea am fost sedusa (garantez ca mi se intampla teribil de rar  >:D) de un inalt functionar european, cu care am avut contacte  de m-au epuizat  ;D, (nu-i ce credeti ; m-au epuizat ca mi-au solicitat engleza pe care am stiut-o bine candva, dar care, mult prea putin exersata timp de 25 de ani, imi face fitze la vorbire - he, he, va ganditi numai la traznai :buck2:).
Sa va spun de ce am fost sedusa. Sigur, dumnealui nu-i deloc urat, dar nici vreun Adonis, nemaifiind nici la prima tinerete, insa e inteligent rau, fin rau, normal rau, autentic rau, adica fara note false (ca acelea asa le detecteaza pif-ul meu....), cu umor si caldura. N-am putut sa nu ma gandesc, cu mare tristete, ca asa exemplare sunt rare pe meleagurile mioritice... :( Persoanele de fata se exclud, e de la sine inteles. vorbim, asa,  "ca intre noi, fetele"  ;D.

Guesswho:

--- Citat din: micaela din Marți, 03 Aprilie 2012, 11:57 ---Sigur, dumnealui nu-i deloc urat, dar nici vreun Adonis, nemaifiind nici la prima tinerete, insa e inteligent rau, fin rau, normal rau, autentic rau, adica fara note false (ca acelea asa le detecteaza pif-ul meu....), cu umor si caldura.

--- Terminare citat ---
vreun frate n-are?  :D

steliana:
si exemplarul din exemplu, dat se dadu dus? oO nu ti-a lasat nici o amprenta ceva ... decat tristetea si nadejdea ca in afara celor exclusi  :2funny: vei intalni clona lui  :D

lori:
Oricum ar fi, stiti cum se spune "frumosul sta in ochii celui care priveste", adica in traducere libera : "nu-i frumos ce e frumos, e frumos ce-mi place mie!"
 :magic:

micaela:
Nu mi-a lasat decat cartea de vizita si rugamintea de "keep in touch", pe mail, desigur.  ;D
Da' recunosc, ma mir si eu de cat de impresionata ma lasai a fi.  :) o fi de la primavara  ;D
Guess, nu stiu, n-am intrat in amanunte.  :) stiu doar ca are un fiu de varsta fiului meu, dar nu poarta verigheta. asta, insa, nu-i un indiciu clar ca ar fi sau nu "married with children" (de la Bundy citire  ;D). hai, ca deja merg cu gluma too far.  ;D
da' zau ca m-am bucurat sa constat ca mai am corzi care vibreaza. credeam ca-s dezacordata total.  ;D

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă