Arhiva > Arhiva

Razboiul sexelor

<< < (349/389) > >>

Guesswho:

--- Citat din: Caroline din Luni, 02 Aprilie 2012, 13:47 ---DAR... NU era vorba de kg, ci de defecte in general. Sa reformulam. Sa zicem ca ti se pune pata pe cineva care spune nu, esti prea slab. Nu esti "bun" decat daca faci aia, si aia pentru mine, altfel ma duc sa-mi caut un culturist. Nu va vine sa o injurati?!  :fight:

--- Terminare citat ---
(un raspuns doar pt Caroline, nu trec de partea "adeversarului":
nu, chiar deloc, i-as multumi ca-i sincer si nu-mi pierd timpul aiurea langa un om care nu ma considera potrivita pt el. si-mi caut pe altul care ma accepta asa cum sunt  O0)

Caroline:
Ai dreptate, Guesswho, dar ceea ce vroiam eu sa subliniez este faptul ca (doar ca un exemplu printre n altele) eu n-am avut probleme de genu' nici la 58, nici la 78 kg. Parerea mea - nu trebuie nici macar sa accepti sa fii acceptat asa cum esti, de treaca-mearga, contra anumitor "avantaje", ci iubit tocmai pentru ca esti asa cum esti si nu altfel. Ori sexul opus (vezi articolul), dar nu numai, mizeaza de cele mai multe ori pe modele preconcepute si mai si argumenteaza foarte "pragmatic" de ce... mie asta mi se pare reversul iubirii, adica misoginism pur (sau misandrism, dupa caz).

Aseara, dupa ce dadusem peste articol, am nimerit intamplator (sau nu?) peste un film extrem de nostim la TV, in care personajul feminin, Kimberly, jongleaza cu nu mai putin de 4 barbati (o echipa de caiac-canoe) ca sa testeze care dintre ei si-ar dori intr-adevar sa devina tata pentru viitorul ei copil. Filmul este savuros si cu happy-end, iar cel care decide sa ramana cu ea e, de fapt, chiar unicul posibil tata (nu am prins inceputul, deci nu stiu titlul sa postez un trial). Ideea aici e insa alta: alesul (care mergea la psihoterapie pentru asta), are revelatia ca s-a indragostit de ea, desi nu corespundea in niciun fel viselor lui despre femeia perfecta.

Pana acum, nu s-a primit niciun raspuns pe topic din partea "inamicului" de genul: "N-as putea sa spun daca autorul articolului are dreptate sau nu, mie poate sa imi placa cineva fara motiv, doar pentru ca imi place si-atat."  :box:

Motivele (sau pretextele) pentru a iubi le gasim de obicei abia dupa aceasta fraza, nu inainte.  ::)

Guesswho:
am inteles ce ai vrut sa spui Caroline, dar asa, de dragul discutiei, adaug: daca nu te accepta asa cum esti, clar ca nici n-o sa te iubeasca. la fel de adevarat e si asta: chiar daca te accepta, nu inseamna ca te si iubeste. totusi, exista sansa sa se intample.
sexul opus e vizual, e stiut si nu-i nimic de obiectat aici...asa-s facuti, intai tre` sa-i placa fizicul, apoi, daca treci proba asta (vizuala, adica  ;D), poate deveni (sau nu) interesat sa te cunoasca ca om. daca nu te place fizic, bye, bye...(si aici cred ca si noi suntem la fel, poate sa fie el plin de calitati, daca nu te atrage si fizic, degeaba, ai o relatie de compromis).
Io zic ca "inamicul" asa functioneaza si el nu se intreaba prea des(sau chiar deloc): ce-mi place la fata asta? (asta e starea lor naturala, cat mai simplu, fara intrebari existentiale :P). Fata ii place sau nu. Punct.  :magic:
oricum, avem amandoua dreptate  ;)

silviu:

--- Citat din: Guesswho din Luni, 02 Aprilie 2012, 19:02 ---si aici cred ca si noi suntem la fel, poate sa fie el plin de calitati, daca nu te atrage si fizic, degeaba, ai o relatie de compromis.

--- Terminare citat ---
asa este. aprob adevarat! sa nu ne ascundem dupa deshte cu frumusetea interioara, cu inteligenta peste masura... in primul rand trebuie sa-ti placa fizicul.
da' nu ma asteptam ca domnisoara guess sa ne raspunda cu admirabila sinceritate.

--- Citat din: guesswho ---Io zic ca "inamicul" asa functioneaza si el nu se intreaba prea des(sau chiar deloc): ce-mi place la fata asta? (asta e starea lor naturala, cat mai simplu, fara intrebari existentiale ). Fata ii place sau nu. Punct.
--- Terminare citat ---
exact! din nou aprob eficace. nu vad rostul unei asemenea intrebari pe care, drept sa fiu, am primit-o si eu de multe ori: da' ce-ti place la fata asta? ei bine, imi place ca are ochii ca cafeaua si buze dulci ca carameaua :)

Guesswho:

--- Citat din: silviu din Luni, 02 Aprilie 2012, 20:26 ---asa este. aprob adevarat! sa nu ne ascundem dupa deshte cu frumusetea interioara, cu inteligenta peste masura... in primul rand trebuie sa-ti placa fizicul.

--- Terminare citat ---
da, daca-i trecuta proba de placut fizic, apoi mai tatonezi terenul cu restul de calitati posibil "inhibante" (vorba cuiva, lasat fara replica de-o doamna f inteligenta :2funny:)

--- Citat din: silviu din Luni, 02 Aprilie 2012, 20:26 ---da' nu ma asteptam ca domnisoara guess sa ne raspunda cu admirabila sinceritate.

--- Terminare citat ---
da` de ce? postarile mele nu par sincere?  ::)
sau e din cauza titlului topicului?

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă