Arhiva > Arhiva
Razboiul sexelor
rocky:
caroline nu stiu ce avantaje vezi la o femeie "rotunda" fata de una cu conformatie "normala"; din punctul meu de vedere ar fi o mare de dezavantaje :slap:
Caroline:
Oups... vine contraatacul. ;D
Ai dreptate, si eu vad ceva dezavantaje... :whistle: personale, da' niciodata in relatie cu altii. Fiecare sac isi are peticul.
Dar... Nu despre avantaje sau dezavantaje era vorba, ci despre cum a pus problema nenea ala de a scris articolul. Seamana cu una din fobiile barbatilor, de care pomenea Gigi pe undeva, aceea de a fi cu o femeie "prea" frumoasa pentru ei. >:D
Viceversa, carui barbat i-ar place sa i se spuna ca este de preferat in locul altora doar fiindca, avand burta sau chelie sau un deget lipsa sau mai stiu eu ce, e mai "sigur" ca "munceste" mai mult pentru relatie si ca nu pleaca la alta?!
rocky:
pe linga dezavantaje personale care le-ar avea visavi de sanatate si alte chestii de natura psihologica, intr-o relatie de cuplu ar putea aparea incompatibilitatea fizica - adica eu unul n-as vrea sa ma vad bagat pintre arcurile saltelei de o "fetita" cu greutate dubla fata de a mea :help:
silviu:
--- Citat din: rocky din Duminică, 01 Aprilie 2012, 23:59 ---adica eu unul n-as vrea sa ma vad bagat pintre arcurile saltelei de o "fetita" cu greutate dubla fata de a mea :help:
--- Terminare citat ---
chiar ai avea parte de un razboi. ai lupta pentru supravietuire ;D
Caroline:
OK, guys... m-am prins ca ocoliti provocarea lansata. Spre surpriza multora (probabil) exista si barbati care au aceasta fantezie, chiar daca au la dispozitie chiar si o nevasta in sabloane.
DAR... NU era vorba de kg, ci de defecte in general. Sa reformulam. Sa zicem ca ti se pune pata pe cineva care spune nu, esti prea slab. Nu esti "bun" decat daca faci aia, si aia pentru mine, altfel ma duc sa-mi caut un culturist. Nu va vine sa o injurati?! :fight:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă