Arhiva > Arhiva
Razboiul sexelor
rocky:
--- Citat din: Guesswho din Luni, 02 Aprilie 2012, 19:02 ---Io zic ca "inamicul" asa functioneaza si el nu se intreaba prea des(sau chiar deloc): ce-mi place la fata asta? (asta e starea lor naturala, cat mai simplu, fara intrebari existentiale :P). Fata ii place sau nu. Punct. :magic:
--- Terminare citat ---
la fel ca si silviu, iti dau dreptate aici ... nu trebuie sa justificam ce ne place si de ce atita timp cit ne place pur si simplu - barbatii nu's la fel de "cerebrali" ca femeile cind e vorba de asta :smitten:
silviu:
--- Citat din: Guesswho din Luni, 02 Aprilie 2012, 21:07 ---da` de ce? postarile mele nu par sincere? ::)
sau e din cauza titlului topicului?
--- Terminare citat ---
e din cauza ca femeile, cu oareshce exceptii, se feresc sa spuna ca pun frumusetea fizica pe primul loc. probabil pentru a nu fi luate drept usuratice. dar e clar ca mai toate sunt atrase la inceput de aspectul fizic, ca doar d'asta ne-a dat Doamne-Doamne o vedere asa agera. sigur, dupa asta, vin si celelalte: inteligenta, spontaneitatea, bunatatea...
Caroline:
--- Citat din: Guesswho din Luni, 02 Aprilie 2012, 21:07 ---da, daca-i trecuta proba de placut fizic, apoi mai tatonezi terenul cu restul de calitati posibil "inhibante" (vorba cuiva, lasat fara replica de-o doamna f inteligenta :2funny:)
--- Terminare citat ---
Pai eu nu ziceam deloc altfel decat voi, nu ne contrazicem, dimpotriva, tocmai pentru ca asta conteaza in primul rand ziceam ca tipul ala de-a scris articolul e "sincer" mai ceva decat un fariseu cand pune in balanta cum si de ce ar trebui sa iubesti o fata grasa. Plusez, si mai spun ca chestiunea cu "fumusetea interioara" nici macar nu exista, nu-i frumos ce-i frumos, e frumos ce-mi place mie (vezi, de exemplu, romanul "Luni de fiere" a lui Bruckner... care duce fizicul pana la un masochism socant).
Din pacate, si asta cu inhibitia e adevarat. Guess, hai sa ne prefacem ca suntem prostute si naive. ;D
bit:
--- Citat din: Caroline din Luni, 02 Aprilie 2012, 13:47 ---OK, guys... m-am prins ca ocoliti provocarea lansata. Spre surpriza multora (probabil) exista si barbati care au aceasta fantezie, chiar daca au la dispozitie chiar si o nevasta in sabloane.
DAR... NU era vorba de kg, ci de defecte in general. Sa reformulam. Sa zicem ca ti se pune pata pe cineva care spune nu, esti prea slab. Nu esti "bun" decat daca faci aia, si aia pentru mine, altfel ma duc sa-mi caut un culturist. Nu va vine sa o injurati?! :fight:
--- Terminare citat ---
Jalnica tentativa de trolling. Jalnica. Te astept in vara la corijenta.
steliana:
--- Citat din: silviu din Marți, 03 Aprilie 2012, 00:33 ---e din cauza ca femeile, cu oareshce exceptii, se feresc sa spuna ca pun frumusetea fizica pe primul loc
--- Terminare citat ---
ei ash ... mi s-a intamplat ca in ultimele doua relatii - din trei - sa ajunga sa-mi placa tocmai ceea ce displaceam la prima vedere; cum s-a schimbat raportul, chiar nu stiu ::)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă