Arhiva > Arhiva
Razboiul sexelor
julia:
draga Man,
stiu ca tu esti doar mesagerul, nu te-am confundat cu autorul, dar nici daca parerile tale coincid cu cele dezbatute aici, eu nu contest dreptul nimanui de a avea opinii care difera semnificativ de a le mele. si mie imi plac oamenii liberi in exprimare si care dau pe fata ce gindesc deschis frust verde dar asta pt ca ma ajuta sa-i inteleg, nu sa-i aprob sau sa le dau crezare. e o plaja asa de larga de tipologii umane ca avem de unde alege pe cei care ne plac, cu care rezonam in gindire (si simtire ?!?) sau ii triem pe cei de care stam deoparte.
nu stiu cum ar putea cineva sa ma deranjeze doar prin simplul fapt ca are o parere diferita de a mea. citi ani am, 12 ?!!? in primul rind ca eu am o maaaaaare intelegere pt diversitatea umana, si in al doilea rind sunt constienta de faptul ca opiniile mele sunt citeodata non-conformiste, ceea ce mi-a atras valuri de contrarii sau replici taioase. m-am obisnuit cu ele si le accept.
uite poate asta ar putea fi un lucru pe care sa nu-l inteleg: cineva sa nu-mi dea voie sa am alt punct de vedere, diferit. a accepta nu inseamna a aproba, inseamna ca ii dau libertatea celuilalt de a vedea lucrurile altfel. ne acceptam reciproc desi gindim diferit.
ps: te-ai simtit atacat?
pps: sa nu se mai imprieteneasca nimeni pe topicul asta, aici e razboiul nu prietenia sexelor. jeaneeeeeeeeett unde esti??
micaela:
io nu ma simt beligeranta, azi. ma odihnesc in tribune, o zi, dar voi dati-i inainte. :)
daca vreti, va las polonicul meu. :)
Manfred:
--- Citat din: julia din Sâmbătă, 13 August 2011, 22:20 ---ps: te-ai simtit atacat?
pps: sa nu se mai imprieteneasca nimeni pe topicul asta, aici e razboiul nu prietenia sexelor. jeaneeeeeeeeett unde esti??
--- Terminare citat ---
Draga Jul,
N-am vrut deloc ca mesajul meu sa sune atit de serios. :) Nici vorba sa ma simt atacat, am luat postul tau ca pe o gluma simpatica si am vrut sa-i dau o continuare tot glumeata plecind de la un fapt real. Stii, cam cum erau afisele in saloon in Far West, “Nu trageti in pianist!” ;D
Cum sa ma supar pe tine, Jul drag? :)
Comunicarea prin scris e mai dificila, cuvintele par mai reci uneori, daca as fi spus lucrurile respective ai fi simtit in vocea mea tonul glumet, detasarea. Asta e, nu am reusit eu sa comunic prea bine dar sper ca am izbindit acum. :)
P.S. Si mi-a placut si PPS-ul tau! :)
Manfred:
--- Citat din: micaela din Sâmbătă, 13 August 2011, 12:28 ---@ Manfred, exista si un "cel mai", dar, repet, ierarhiile nu ma intereseaza. :) aspiri numai la superlativ?
--- Terminare citat ---
Dintotdeauna cel mai dorit loc a fost locul prim in inima domnitei, nu? :)
--- Citat din: micaela din Sâmbătă, 13 August 2011, 12:28 ---altfel, cum te-as incerca? ai vreo idee? :)
--- Terminare citat ---
Pai pe vremuri primeai niste sarcini de lupta de genul “sa-mi aduci pe tava capul zmeului si..”
Deci nu stiu, vrei capul lui Silviu? :) (Silviu nu da, am glumiit!) :)
Alte probe nu-mi vin in cap acum, dar cred ca tu ar trebui sa te gindesti mai mult la ele. :)
Acum lasind gluma la o parte, micaela ai dreptate, un prieten bun e un dar rar si pretios si doar timpul il poate confirma...
Si da, am remarcat de mult motto-ul lui Jul si mi-a placut foarte mult, e frumos si profund.
almi_gabi:
imi place ca armistitiul pe perioada week-end-ulu a dus la discutii despre prietenie , citate etc -
asa ca v-am adus un simpatic care ca scrie textul armistitiului ;D 8)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă