Arhiva > Arhiva

Razboiul sexelor

<< < (302/389) > >>

silviu:

--- Citat din: micaela ---Si-apoi, scrie in horoscopul lui Silviu ca azi imi fac prieteni noi :D

--- Terminare citat ---

--- Citat din: Manfred din Vineri, 12 August 2011, 23:39 ---Nici nu stii cita dreptate are Silviu si horoscopul sau! :)

--- Terminare citat ---
nu e horoscopul meu. daca v-ati imprietenit, multumiti-i lui neti sandu :)

julia:
aaaaa... pai de-astia sunteti?? in plin razboi voi faceti armistitiu??

Manfred:

--- Citat din: julia din Sâmbătă, 13 August 2011, 09:35 ---aaaaa... pai de-astia sunteti?? in plin razboi voi faceti armistitiu??

--- Terminare citat ---

Stii Jul, eu am fost doar purtatorul unui mesaj. Dar intotdeauna, din antichitate si pina in zilele noastre, a existat tendinta ca mesagerul care aducea vesti proaste/neplacute sa fie decapitat. Sigur azi decapitarea nu mai e la propriu (brr!!) dar nu e placuta nici acum. Am fost constient de la inceput de asta si am fost constient si ca sint in minoritate absoluta pe acest topic al razboiului dintre sexe asa ca un armistitiu, de week-end macar, e bine venit! :)

micaela:
@ Manfred, exista si un "cel mai", dar, repet, ierarhiile nu ma intereseaza. :) aspiri numai la superlativ?
cred ca un prieten bun e un dar destul de rar si prin urmare foarte pretios. cine ar spune "nu"? pai, proba cea mai clara e aceea a timpului, cu toate incercarile de le insira. altfel, cum te-as incerca? ai vreo idee? :)

Jul, un armistitiu scurt, din cand in cand, nu strica. :) nu vrei sa "prietenim" impreuna, un week-end, asa cum fac actorii in culise, dupa ce s-au decapitat pe scena?  ;) :)) de luni, o luam de la capat, ca altfel ne plictisim. :)

da, Silviu, tu nu esti Neti Sandu, ci doar mesagerul ei. sa te decapitam putin? :)

micaela:
iata, o proba edificatoare pentru prietenie sta chiar in motto-ul lui Jul: iubeşte-mă când merit cel mai puţin, căci atunci am cel mai mult nevoie...
acela care te iubeste si cand n-ai nimic de oferit si cand gresesti (cand toti ceilalti te parasesc sau dau cu piatra) este un prieten adevarat.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă