Arhiva > Arhiva

Razboiul sexelor

<< < (304/389) > >>

micaela:
inima mea e croita nu pe verticala ci  pe orizontala. locurile celor pe care ii iubesc cu adevarat sunt toate in primul rand. :) cred ca tu vrei locul de pe scena. :))

:)) pe cuvant ca ma gandisem sa te incerc cu merele de aur din gradina zmeului (de data asta numitor comun e zmeul :)) ) , dar nu-mi mai amintesc de ce m-am razgandit. :))

cat despre capete, il prefer pe cel al lui Errol Flynn, nu de alta, dar de cel al lui Silviu mai e nevoie pe aici, caci stilu-i concis si ironic pana la cinism place multor domnite (eu, una, nu-mi explic de ce. nu da, Silviu. am glumit). :))

Am impresia ca nu se poate purta un razboi pe cinste cu tine, @Manfred. :)) si asta e o calitate. Vrei sa ne spui ce zodie esti?

Gaby, da' simpaticu' ala scrie de azi de foarte dimi' si tot nu s-a oprit. e armistitiul de 100 (116) ani? :))

silviu:

--- Citat din: micaela ---cat despre capete, il prefer pe cel al lui Errol Flynn
--- Terminare citat ---
actorul asta a murit inainte de nasterea ta :(

micaela:
da, stiu. imi placea cand eram mica.
in starea actuala, capul lui ar putea deveni recuzita pentru Hamlet. :) (ce macabru... :) )

Manfred:
@micaela, daca locurile in inima ta sint pe orizontala orice loc e bun! :) nu trebuie sa fie pe scena, unul discret e ok. :)

si mie imi placea in copilarie Errol Flynn, postarea lui Silviu mi-a atras atentia si azi am aflat ca a murit subit foarte devreme, la 50 de ani.

micaela:
bine. mai spre dreapta, sau mai spre stanga? toate au spatar cu tetiera. :)

tare mult imi placea. :) Dumnezeu sa-l odihneasca.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă