Arhiva > Arhiva

Razboiul sexelor

<< < (282/389) > >>

bit:
@micaela: imi cer scuze daca "m-am turat" subit insa ma cam scoate din sarite tendinta de a sablona comportamentele. Desi pare sa fie destul de aproape de adevar (statistic vorbind). Prefer sa fiu un om, judecat dupa ce spune si ce face si nu incadrat  statistic (din nou statistic, hmmm...) -cum spuneam, incadrat dupa un test-grila fulger- in cine stie ce traznaie de categorie de masculi. Cat despre praz, nope! Sunt aproape bucurestean. Doar aproape.

micaela:
 :) tureaza-te cat vrei, ca eu nu ma supar.  :)
nici mie nu-mi plac sabloanele si cred ca  generalizarea e un instrument simplist de abordare a lucrurilor. cand fac apel (rar de tot) la ea, e numai si numai in scop de joaca-provocare. comunicarea virtuala este trunchiata de cea nonverbala si de aceea, uneori, enunturile pot fi percepute alfel decat sunt spuse. unele din comentariile mele, de ex., pot fi percepute ca fiind foarte categorice / transante, cand in fapt sunt spuse cu zambetul pe buze. simt nevoia sa-ti fac si tie precizarea ca eu obisnuiesc sa glumesc f. mult chiar daca, in dilogurile virtuale asta nu este intotdeauna evident.
si chiar daca sunt usor si ocazional misandra  :) nu obisnuiesc sa introduc toti barbatii "in aceeasi oala".
stiam ca prazul venea dintr-o expresie (probabil de sorginte olteneasca). am glumit.  :)

micaela:

--- Citat din: silviu din Vineri, 22 Iulie 2011, 21:55 ---eu unul ii rezist lui MM. asta si penca e putin decedata :(

--- Terminare citat ---

:) eh, ma gandisem la ea fiindca te tot lauzi cat esti de batran  :) arr mi-a scapat din vedere amanuntul ca e putin transformata, acum.  :) :)
dar cui nu i-ai rezista, Silviu?  :)

silviu:

--- Citat din: micaela din Sâmbătă, 23 Iulie 2011, 08:45 ---dar cui nu i-ai rezista, Silviu?  :)

--- Terminare citat ---
mamei omida, ca-mi face farmece :(

adda:

--- Citat din: silviu din Sâmbătă, 23 Iulie 2011, 09:39 ---mamei omida, ca-mi face farmece :(

--- Terminare citat ---
am inteles ...nu rezisti unei "omide" "fermecatoare"  :D

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă