Arhiva > Arhiva

Razboiul sexelor

<< < (283/389) > >>

julia:

--- Citat din: bitek din Vineri, 22 Iulie 2011, 16:59 --- Sau: vazuta din alt unghi problema  ar fi cam asa: bun, barbatul inseala. Dar cu cine? Cu o alta femeie, logic! (exceptiile de la aceasta intra in domeniul patologicului, nu avem loc de ele aici). Ea n-are nici o vina?

--- Terminare citat ---

stai asa ca eu aici chiar n-am inteles cum vine treaba: daca eu am o relatie cu cineva care inseala, de ce sa ma preocupe ca exista pe lume alte femei disponibile cu care el ar putea sa ma insele?!? pe mine ma intereseaza fidelitatea lui, nu a lor.
geeee… numai o minte de barbat putea concepe o asemenea abordare

adda:

--- Citat din: julia din Luni, 25 Iulie 2011, 20:31 ---stai asa ca eu aici chiar n-am inteles cum vine treaba: daca eu am o relatie cu cineva care inseala, de ce sa ma preocupe ca exista pe lume alte femei disponibile cu care el ar putea sa ma insele?!? pe mine ma intereseaza fidelitatea lui, nu a lor.
geeee… numai o minte de barbat putea concepe o asemenea abordare

--- Terminare citat ---

julia, cred ca bitek vroia sa spuna ca un barbat inseala cu o femeie, deci e la fel de responsabila si ea, rezulta deci, ca nu e de vina numai barbatul ci si femeia, in egala masura...
de multe ori o femeie inselata da vina pe "amanta" ,nu pe sot...

silviu:

--- Citat din: adda din Luni, 25 Iulie 2011, 21:56 ---julia, cred ca bitek vroia sa spuna ca un barbat inseala cu o femeie, deci e la fel de responsabila si ea, rezulta deci, ca nu e de vina numai barbatul ci si femeia, in egala masura...

--- Terminare citat ---
eu cred ca barbatul e de vina ???

adda:

--- Citat din: silviu din Luni, 25 Iulie 2011, 22:01 ---eu cred ca barbatul e de vina ???

--- Terminare citat ---
nu o spui prea convins :P

silviu:
ba da. si e posibil sa fie vinovata si femeia inselata. in fine, cred ca in cele din urma, vinovata e dragostea. cand 2 oameni se iubesc, nu mai tin cont de nimic.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă