Arhiva > Arhiva
Razboiul sexelor
radu:
http://www.realitatea.net/primul-sarut-intre-doi-copii-vizualizat-de-peste-4-milioane-de-internauti_833117.html
Ayouni:
--- Citat din: adda din Luni, 04 Iulie 2011, 22:00 ---eu cred ca e doar un razboi aparent...daca era unul real nu exista notiunea de "pereche" sau "cuplu"
bineinteles ca exista diferente de gandire intre sexe...dar tocmai acestea ne completeaza
datorita diferentelor avem nevoie unul de celalalt
--- Terminare citat ---
si eu sunt convinsa de acest lucru! :)
--- Citat din: janeta din Luni, 04 Iulie 2011, 10:54 ---categoric ai dreptate . din punctul meu de vedere am ajuns la varsta la care cred ca mai mult eu am de invatat de la cei tineri decat ei de la mine . si nu stiu cum se face , dar cu tinerii nu ma razboiesc deloc si , fara sa cad in ridicolul femeii de o anumita varsta care incearca sa para pustoaica , ma simt excelent in compania celor ce ar putea sa-mi fie fii si fiice .
cu celelate generatii am eu probleme , in special cu cei care inca adopta ideea de femeie-ficus , femeie-cratita si femeie-obiect sexual . daca nu te incadrezi in tiparele astea , hopa te alegi cu un citat din coscadarii frustrati din alte veacuri ;D
--- Terminare citat ---
Janeta, gura ta adevar graieste! chiar aseara am avut o "ieseala" la bere pe lipscani, cu colegii din echipa mea si a fost una dintre iesirile cele mai frumoase si mai distractive. am ras, am stat de vorba despre tot si nimic, o relaxare totala, cum de mult nu am mai avut.
generatiile noi vor crea o noua Romanie, la un moment dat... (daca nu vor pleca cu totii intre timp!)
Saturnianul:
--- Citat din: Ayouni din Luni, 04 Iulie 2011, 17:08 ---eu cred ca doar de dragul adrenalinei, de dragul provocarilor care-ti pun mintea la contributie!
--- Terminare citat ---
Ayouni, adrenalina poate fi ridicata si fara razboi. Provocarile pot exista si fara scoaterea sabiei din teaca. Mintea poate fi pusa la contributie si fara atacuri. Sunt convins ca stii asta le fel de bine ca mine :)
marcutza:
sunt sigura ca stiai ca te iubesc, cerculetz :-*
aloevera:
Marcutza, asta e mesajul de verificare propus de tine.........
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă