Arhiva > Arhiva
Razboiul sexelor
marcutza:
--- Citat din: aloevera din Marți, 05 Iulie 2011, 16:52 ---Marcutza, asta e mesajul de verificare propus de tine.........
--- Terminare citat ---
@aleovera daca-ti place sa te joci trebuie doar sa spui ;)
iar iubirea mea catre Saturnianul este pur prieteneasca, este un prieten de nadejde, este un om extraordinar ca multi din cei vechi de aici, nu mai zic de gigi care este un Godfather pt acest proiect si pt noi toti !!!!
oameni pe care te poti baza atunci cand te doare, cand umbre sunt la fereastra samd !!!
cand am spus ca voi verifica, asa voi face !!!!
janeta:
--- Citat ---Totusi, de ce trebuie sa fie un razboi al sexelor? Parc-am mai intrebat. Dar nu-i bai.
--- Terminare citat ---
metaforic , porumbelul pacii , metaforic...
si p`orma , nu citisi ca asa scap de celulita ? cum sa ratez asa ceva ? :D :D :D
Ayouni:
--- Citat din: Saturnianul din Marți, 05 Iulie 2011, 16:22 ---Ayouni, adrenalina poate fi ridicata si fara razboi. Provocarile pot exista si fara scoaterea sabiei din teaca. Mintea poate fi pusa la contributie si fara atacuri. Sunt convins ca stii asta le fel de bine ca mine :)
--- Terminare citat ---
Saturnis, ceea ce ai citit era doar o opinie dintr-un milion, despre un razboi pe care nu l-am inceput eu si pe care nu am de gand sa-l termin eu. si nici n-as sti cum... si mai cred ca a fost intentionat ca un razboi al sexelor = duel de replici inteligente, sclipitoare intre ambele sexe... ca a mai degenerat pe parcurs, ca au mai fost folosite si "cuvinte grele" ca munitie si lovituri sub centura -din cand in cand- se mai intampla. chiar si la copiii mai mici. :)
optimus sum:
exista o multime de alte topicuri, de fapt toate celelalte topicuri , ridica nivelul de adrenalina si fara scoaterea sabiei din teaca... daca exista un singur topic razboinic, poti foarte bine sa nu-l vizitezi, nu ? sau hai sa eliminam tot ce ni se pare noua ca nu ne convine... :-[
poate sunt unii carora rozboiul virtual intre sexe li se pare amuzant ... nu stiu daca este cazul sa-i luam imediat de urechi si sa-i trimitem la colt... sau poate da ? ::)
janeta:
--- Citat ---poate sunt unii carora rozboiul virtual intre sexe li se pare amuzant ... nu stiu daca este cazul sa-i luam imediat de urechi si sa-i trimitem la colt... sau poate da ? Roll Eyes
--- Terminare citat ---
ba nu , ba nu , sumi ...mie-mi place sa ma razboiesc si nu cred ca mi-ar sta bine cu urechile lungi . ar veni in contradictie cu pletele mele blonde :D ce haz as mai avea asa ?
va rooog , nu-mi luati razbelul de pe topicul astaaaaaaa
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă