Arhiva > Arhiva
Razboiul sexelor
optimus sum:
--- Citat din: janeta din Luni, 04 Iulie 2011, 10:54 ---categoric ai dreptate . din punctul meu de vedere am ajuns la varsta la care cred ca mai mult eu am de invatat de la cei tineri decat ei de la mine . si nu stiu cum se face , dar cu tinerii nu ma razboiesc deloc si , fara sa cad in ridicolul femeii de o anumita varsta care incearca sa para pustoaica , ma simt excelent in compania celor ce ar putea sa-mi fie fii si fiice .
cu celelate generatii am eu probleme , in special cu cei care inca adopta ideea de femeie-ficus , femeie-cratita si femeie-obiect sexual . daca nu te incadrezi in tiparele astea , hopa te alegi cu un citat din coscadarii frustrati din alte veacuri ;D
--- Terminare citat ---
da...
si daca nu exista un misogin pe aici , care sa adopte ideea femeie-cratita, femeie-obiect sexual sau femeie-ficus, cu cine faceati voi polemica pe "razboiul sexelor"? o armonie deplina , un echilibru perfect, o balanta aflata in nemiscare ...:P
provocarile au darul de a-ti mentine mintea tanara si combativitatea chiar si agresiva, lasa neuronul fara celulita...
:P
numai sa nu confundati marfa cu ambalajul...
janeta:
--- Citat ---provocarile au darul de a-ti mentine mintea tanara si combativitatea chiar si agresiva, lasa neuronul fara celulita...
:P
numai sa nu confundati marfa cu ambalajul...
--- Terminare citat ---
opti , daca imi promiti ca celulita mea nu va mai sufoca neuronul flasc ma razboiesc cu tine pana la a doua venire a lui messia :D
cat despre confuzie , nicio problema "iubire mica" ( asta ca sa n-o uiti pe mica ) . una-i una alta-i alta :D :D :D
Saturnianul:
In general, prefer polemica pe marginea subiectelor de actualitate si nu pe marginea dezgroparilor de potcoave ale unor cai morti. Asta cu ce-a zis nea Schopi care adus in actualitate vine cam ca situatia pacientului tinut in viata artificial.
Totusi, de ce trebuie sa fie un razboi al sexelor? Parc-am mai intrebat. Dar nu-i bai.
Ayouni:
--- Citat din: Saturnianul din Luni, 04 Iulie 2011, 16:42 ---..............Totusi, de ce trebuie sa fie un razboi al sexelor? Parc-am mai intrebat. Dar nu-i bai............
--- Terminare citat ---
eu cred ca doar de dragul adrenalinei, de dragul provocarilor care-ti pun mintea la contributie! dar atata timp cat provocarile sunt inteligente si dialogul frumos, spumos, dinamic, intr-un cadru civilizat, fara a se recurge la lovituri sub centura si la alte munitii mai putin ortodoxe si care nu fac bine nimanui; fara sa mai punem la socoteala nu-i fac nici cea mai mica onoare celui care le profera (ca de ex jignirile). trebuie sa existe un fair play si niste reguli cavaleresti de respectat chiar si pe campul de batalie. :) draga Saturnis, asta este doar parerea mea, una intre alte milioane!
adda:
eu cred ca e doar un razboi aparent...daca era unul real nu exista notiunea de "pereche" sau "cuplu"
bineinteles ca exista diferente de gandire intre sexe...dar tocmai acestea ne completeaza
datorita diferentelor avem nevoie unul de celalalt
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă