Arhiva > Arhiva

Razboiul sexelor

<< < (275/389) > >>

Saturnianul:

--- Citat din: optimus sum din Sâmbătă, 02 Iulie 2011, 23:46 ---
Nu trebuie decat sa observi felul in care este alcatuita femeia pentru a-ti da seama ca ea nu este destinata unor mari eforturi fizice sau mentale.

--- Terminare citat ---

La partea cu mari eforturi fizice sunt de acord. La cea cu eforturi mentale si restul pe care le scrie tovarasul Schopenhauer... In fine, gandirea lui era in acord cu evolutia conceptiilor sociale din vremea respectiva. Ceea ce ma mira e ca unii inca le mai considera de actualitate. Cu siguranta stiu ca isi doresc asta. Dar, doar pentru ca e Schopenhauer, nu inseamna ca nu e depasit de vremuri in unele aspecte si ca a scris numai lucruri geniale. Pana la urma tot om era :)

janeta:
stiam eu ca ai de ce sa-mi fi drag , saturnis !

Ayouni:

--- Citat din: janeta din Luni, 04 Iulie 2011, 00:25 ---ayouni , poza de mai sus este cumva raspunsul la spusele lui opti ? :D :D :D

--- Terminare citat ---

janeta, habar n-am la care dintre ele; pe langa asta, nici nu mi-as permite! :) cred ca ar putea fi o exemplificare, in general,  a dreptatii pumnului in gura, drepatea mea e mai buna si mai dreapta decat a ta, etc etc si poate, chiar atunci cand argumentele valide nu mai sunt de gasit, un strasnic si convingator "mai taci naibii din gura"  ;)

Ayouni:
asa este, Janeta, am observat ca atat Saturnianul cat si Everyoung incearca sa fie impartiali, sa stea stramb si sa judece drept... m-am tot gandit la acest aspect de la prima postare a lui Saturnis in acest sens si am cautat o explicatie.  pe langa o mare doza de bun simt si respect fata de oameni in general, am gasit si un numitor comun legat de atitudinea colegilor mei mult mai tineri, in acest sens.  cred ca este foarte mult justificat de varsta in acest caz, ei fiind mult mai tineri, au avut si au in permanenta oportunitatea de a fi expusi unei altfel de educatii, au avut si au acces la un alt tip de informatie, o alta perspectiva asupra lumii. sa zicem, fara sa suparam pe nimeni, Doamne fereste, ca sunt mai evoluati din unele puncte de vedere. ;)

janeta:

--- Citat ---sa zicem, fara sa suparam pe nimeni, Doamne fereste, ca sunt mai evoluati din unele puncte de vedere. Wink

--- Terminare citat ---

categoric ai dreptate . din punctul meu de vedere am ajuns la varsta la care cred ca mai mult eu am de invatat de la cei tineri decat ei de la mine . si nu stiu cum se face , dar cu tinerii nu ma razboiesc deloc si , fara sa cad in ridicolul femeii de o anumita varsta care incearca sa para pustoaica , ma simt excelent in compania celor ce ar putea sa-mi fie fii si fiice .
cu celelate generatii am eu probleme , in special cu cei care inca adopta ideea de femeie-ficus , femeie-cratita si femeie-obiect sexual . daca nu te incadrezi in tiparele astea , hopa te alegi cu un citat din coscadarii frustrati din alte veacuri  ;D

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă