Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Circuit ADRIATICA 16 - 26 august 2011 (Croatia - Slovenia - Venetia)

<< < (10/13) > >>

almi_gabi:

--- Citat din: admin din Joi, 27 Octombrie 2011, 13:40 ---Ceva care probabil va va trezi nostagia Adriaticii.
Cu o bere in fata, ascult melodia asta care ne-a insotit cele 2 zile pe Avalon....

Tomislav Bralic -Zora Bila

--- Terminare citat ---

mi-am adus aminte de vacanta       
super tare     

admin:
De sarbatoarei recoltei il gasise Julia pe youtube, dar nu-mi mai amineam si pace cum ii spune melodiei. Si cum imi doream tare mult sa o reascult am sunat, intai pe Aurora, care nu-si mai amintea nici ea, apoi pe Julia. Pana mi-a spus "zora bila", am fost deja cu melodia deschisa pe youtube. Dupa ce am ascultat-o de vreo 10 ori, am trecut la CD-ul din Budapesta cel al saxofonistului care canta pe Vatci Utca. Biroul mi-e plin de acordurile lui Damjan. Excelent instrumentist!

janeta:

--- Citat ---Ba nu e sadic. :)
Clipul lui Tomislav (zora bila, zorii zilei) e plin apusuri de soare, floricele, pupicuri si alte dragalasenii. :D
Admin, vrei sa ne "comunici prin muzica" ceva? :)

--- Terminare citat ---

ei , nu... numa ca e un sadic rafinat  ;D

admin:
Melodia aceea cu Zora Bila am ascultat-o atunci pe vas de nu stiu cate ori, in timp ce capitanul si musul lui, Mario o fredonau cu atata bucurie....
Manfred imi cam toamna de cateva zile, discutam si la telefon asta. As putea face orice, in afara de sa muncesc si uite asa, in fiecare zi se mai aduna cate ceva nerezolvat. Pana cand nu stiu, dar hotarat lucru, azi nu mai fac nimic. Mi-am deschis o bere, apoi a doua....
Gradina a luat culorile de toamna, artarul este rosu aprins, frunzele mesteacanului s-au ingalbenit de tot, in timp ce, straniu si neobisnuit pt vremea asta, trandafirii sunt inca infloriti si au o multime de boboci. Pana intr-o noapte rece probabil, cand o sa-i omoare frigul. Este asa o distonanta intre iarba inca verde si restul plantelor....Asa este si in viata, in timp ce unii  "lujeresc" si  imbobocesc, altii isi mai pierd din petale.

janeta:
off , Gigi, Gigi... de unde atata poezie intrun cap de inginer ? cred ca ti-ai gresit vocatia atunci cand , in loc sa alegi sa surubaresti , ar fi trebuit sa-ti lasi condeiul ( ca pe vremea aia pass tastatura ) sa umple topul de hartie  :D .

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă