Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Circuit ADRIATICA 16 - 26 august 2011 (Croatia - Slovenia - Venetia)

<< < (9/13) > >>

almi_gabi:

--- Citat din: admin din Marți, 20 Septembrie 2011, 14:13 ---.....
Ljubljana face parte din orasele pe care le indragesc cel mai mult. Imi place tare mult atmosfera de acolo. Cu oameni linistiti, frumosi, luminosi. O placere sa te plimbi prin oras.
Hotelul placut si racoros, apropiat de centru. Am preferat insa microbuzul pt a ajunge in deal, la castel. De acte ori intru in curtea acestuia am senzatia ca pasesc inapoi in istorie. Jos hrube amenajate pt expozitii. Una de pictura pt copii, una grafica - cu adevarat exceptionala, una de light impressed. Ne-am bucurat de arta fireasca si mai putin elitista, apoi am poposit la una dintre mesele terasei de acolo. Carnati, vestitii slovenian sauseges, strudel cu mere, ceai de menta.

--- Terminare citat ---

Castelul este amenajat si modernizat  - o imbinare de vechi si nou foarte reusita - beneficiind de un cadru natural fain si de o panorama incredibila a muntilor.

Cat despre expozitia de grafica - nu ma mai saturam sa ma "invart" de-a lungul desenelor , fotografiindu-le unul dupa altul si distrandu-ma de ideile nastrusnice   - aveau atat umor.  ;D

admin:
Ceva care probabil va va trezi nostagia Adriaticii.
Cu o bere in fata, ascult melodia asta care ne-a insotit cele 2 zile pe Avalon....

Manfred:
Admin, ce romantios esti! :) :)
Culorile toamnei sint de vina? Ca am mai intilnit un caz. Si nici eu nu ma simt prea bine. ;D

janeta:
ba eu cred ca Gigi e chiar sadic . posteaza chestii ca sa le faca in ciuda celor ce nu au avut bucuria de a fi acolo  >:(

Manfred:
Ba nu e sadic. :)
Clipul lui Tomislav (zora bila, zorii zilei) e plin apusuri de soare, floricele, pupicuri si alte dragalasenii. :D
Admin, vrei sa ne "comunici prin muzica" ceva? :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă