Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Week-end campenesc 3 - 5 iunie 2011
admin:
Aperolul a fost adus de Zinutz, "Cleopatra" noastra, asta in amintirea zilelor petrecute in actiunea din Viena. Acest coctail de vara a fost declarat ca bautura oficiala a excursiei noastre de acum un an....Ieri am fost de vina, doar cu prepararea. Si pt ca am promis reteta, o postez acum la "Reteta zilei".
admin:
Fortuna777, iti raspund in legatura cu propunerea ta pt o excursie in Ceahlau. Ca si actiuni in tara, anul acesta au se organizeze:
- Maramuresul - plecam joi acolo
- Transfagarasanul, apropo sunt destul de multi care au zis ca vin, dar nu sunt inscrisi, va rog pe cei care doriti sa participati sa va inscrieti la "Vacantele Singles Camp"
- Retezatul - excursia mutata din cauza vremii - am sa va comunic data in care o sa se desfasoare
- Delta - data din catalog - aici la fel, va puteti deja inscrie, m-ar ajuta pt aprecierea numarului de camere pe care sa-l rezerv
- Cheile Nerei - am sa o reiau ca propunere, este pacat sa nu se faca aceasta excursie
- Sighisoara - actiune de catalog
Am sa propun suplimentar Ceahlaul, cei care au fost anul trecut, au fost foarte incantati de ce au vazut acolo.
fortuna777:
--- Citat din: admin din Luni, 06 Iunie 2011, 08:10 ---Am sa propun suplimentar Ceahlaul, cei care au fost anul trecut, au fost foarte incantati de ce au vazut acolo.
--- Terminare citat ---
Multumesc....cand va fi posibil, va puteti baza pe sprijinul meu din zona
admin:
Super am notat, deschid topic-ul, insotit cu informatia disponibilitatii tale de a ne indruma, fortuna777.
francesca777:
Uffff....am revenit la rutina zilnica. In timp ce-mi beam cafeluta pe fuga...cautam cu gandul verdele...pomii...pasarelele...muzica.....oamenii frumosi...oala de inox cu cafeluta clocotind..forfota din zona bucatariei in care aveau sa se pregeteasca bucatele micului dejun......mda, ce-i frumos se termina repede.Nu am cuvinte sa exprim exact ceea ce am simtit(au facut-o adliteram ceilalti inaintea mea)...dar simplu pot spune doar atat: minunat, felicitari tuturor pentru :organizare, participare, veselie, antren, joc., cantec....MAI VREAAAAAAUUUUUU...bucuria re(vederii) nu-mi mai incapea in suflet....:)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă