Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Week-end campenesc 3 - 5 iunie 2011

(1/123) > >>

admin:
S-a propus o actiune simpla, lejera, ieftina, in mijlocul naturii, care sa dea posibilitatera participarii unui numar cat mai mare de membrii Singles Camp. Organizator al acestei actiuni este steliana, ea va fi cea care o sa va informeze pe acest topic si o sa va dea detaliile necesare. Ca principiu va fi un loc in care sa se poata organiza o masa campeneasca de mai mari dimensiuni, eventual unde cateva persoane sa poata fi si cazate. Nu o sa fie un spatiu deschis, deci nu o sa fim inconjurati de o multime de lume iesita si ea la iarba verde. Zona o sa fie foarte apropiata de Bucuresti, pentru ca in mod special celor de acolo se adreseaza actiunea. Pot insa si sunt chiar invitati sa o faca si membrii din tara, care au placerea si disponibilitatea de a veni la Bucuresti si a petrece un week-end acolo. Eu am sa fiu plecat pana in 27 mai in Italia, de aceea toata comunicarea se va face aici pe topic, nu pe Email. Amanunte o sa primiti de la Steliana in 2-3 zile, sau poate chiar mai repede. Sper sa fie o participare cat mai numeroasa, pentru ca intotdeauna o iesire in natura nu poate fi decat placuta. Este un prilej pt mine sa cunosc pe multi dintre cei pe care inca nu i-am intalnit, de aceea imediat cand mi s-a propus aceasta actiune am spus prezent.

steliana:
Buna ziua, dragi prieteni!

Deoarece intrebarile referitor la aceasta actiune au inceput deja sa curga - iar intentia mea de a face tot posibilul sa organizam ceea ce ne-am propus – pentru inceput va comunic doar ca incerc sa obtin “acordurile” necesare desfasurarii acestei intalniri.
Atunci cand voi avea primul raspuns, il voi comunica tot aici.

Si pentru ca totul are o usoara nunata de mister ...
Incerc si nadajduiesc sa fie, punct ochit – punct lovit!

Asa cum a spus si Gigi, locatia se afla langa Bucuresti. Dorinta mea este sa simtim cu adevarat relaxarea dupa care tanjim cu totii, prin linistea padurii, aerul curat si placerea de a ne (re)vedea si cunoaste.

Sa auzim doar de bine!

almi_gabi:
bine, steli, suntem cuminti  ;D si asteptam detaliile !

iulia17:

pai bine fratilor, din iesirea de o zi se transforma in w-e de 3 zile?!?!? voi sunteti ca aia din poveste intr-o zi cit altii intr-un an…

francesca777:
wow...super idee...abia astept detaliile si revederea cu cei mai vechi...si cei mai noi....

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina urm─âtoare

Du-te la versiunea complet─â